breeze bir şey sormak istiyorum cevaplar san inan çok sevinirim.
bende rahim inceliği konusunda sıkıntı yaşıyorum en son 8 de transfer oluyor ve hiç bir tedavimde estrofem verilmedi 3. tadavimde transfer sonrası günde 1 adet kendim aldım ve şimdi son kez kışın deneme yapacağım sorum şu estrofem vajinadan olan hangisi içilen tablet ayrıca vajina dan da uygulanabiliniyormu?
Sagol cnm tskr ederim insallah cnm sende estrofemi cok aliyormusun peki mide agrisi varmi sende? Bende mide agrisi degil ama estrofem midemi cok yakiyor neden bilmiyorum
canlarımm hamileyim değer 200 8 günüm.allahım sizlerede tattırsın bu duyguyu.
canım bende mide yanması değil de mide bulantısı çok var,bugün dr a gittik,çok şükür bebeğimin kalp atımını duyduk,dr a estrofem fazla mı dedim dünya literatüründe aslında genelde en fazla 5 adet kullandırdıklarını ama dr un verdiği protokolü değiştirmenin doğru olmadığını söyledi,irem hanımı aradım günde 9 tane kullananın bile olduğunu,10.haftadan sonra yavaş yavaş azaltarak bırakacağımızı,mide bulantısıda yapmadığını söyledi,yani tedavi aynen devammm:44:
canımmmm hadi gözün aydın,allahım tamamına erdirsin,değerin bu kadar erken zamanda çok çok güzel,çok sevindim arkadaşım ,darısı diğer arkadaşlarımızın başına,harikasın:))
Ay cok sevindim canim, Allah tamamina erdirsin ins. Degerin cok güzel daha 8. gün olmasina ragmen, ay nasil mutlu oldum antamam simdi...Gider ayak banada cok moral oldun arkadasim...
benim bugün lekelenmem geldi ve doktoru aradım oda git test yaptır dedi.ve iğneni yaptır dedi.yoksa salı günü test yaptırcaktım.çogul gebelik dedi bakalım hayırlsı.
benimde aynen 8.gün lekelenme olup o gün test yaptırmıştım,demek 12. günü beklemeye gerek yokmuş:))))
canım sen tüp bebek mi donsyn mu yaptırıyorsun? bildgim kadarıyla estrofem donsyn tedavisinde hepimizin tedavi protokolünde olan olmazsa olmaz ilaçlarımızdan biri,rutinde tüm merkezler aynı tedaviyi uyguluyorlar,vaginadan da ağızdanda kullanılan aynı tablet farklı değil
Dün regl günümdü, olmadım. Sabah evde test taptım..negatif yine...
merhaba canım,
idrar testinde çıkamıyabilir,
çünkü ilk önce beta hcg testinde yani kanda çıkıyor gebelik,sonra idrar a yansıyor muş,
belki o yüzden daha çıkmamıştır,
İnan çok sevindim.Allah kucağına almayı nasip etsin.Darısı bizlerin başınaaaa...
canım ne güzel bir haber bu,
çok sevindim, Allahım sana 9 ay boyunca sorunsuz bir hamilelik nasip etsin,
ay ne güzel,,,
değer in çok güzel belki ikizdir,
süpersin. hem de dğerin bayağı iyi. ikiz olur inşallah. sağlıkla sıhhatle kucağında görmeyi nasip etsin yüce Rabbim inşallah.
darısı tüm bekleyen dua eden anne adaylarımıza . kendineç ok dikkat et ltf.
kolay gelsin şimdiden:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?