tebrik ederim biraz geç kaldı galiba ama .....Eki Görüntüle 800179 Eki Görüntüle 800180 Eki Görüntüle 800181 Eki Görüntüle 800182 Eki Görüntüle 800183
süperr hayırlı uygurlu olsun. canım benim bugun 6. gün transferimin gögüslerimde hafif dolgunluk ve agrı var aksamları vucudumu cok sıcak hissediyorum... sırtımda yük var gibi akşamları özellikle
Canım benim hadi hayırlısı olsun:)) çok güzel bir değer,Allahım sonuna kadar yanında olsun kucağına almanı nasip etsin,çok çok sevindim,inşallah da ikiz annesi olursun:))[/Q
çok saol canım.inşallah kucagıma almayı nasip eder allahım.
Selam canim,
inan yazdiklarini okudum bende cok ama cok duygulandim..öyle deme, senin gibi anne olabilirmiyim diye.........elbette canim olursun, neden olamayasinki..demek seni cok etkiledim canim..positif yönünden etkiledigim icin cok mutluyum bende :) her zaman burda arkadaslara yardimci olabildiysem ne mutlu bana .......
ayni zamanda bende cok ama cok destek gördüm gecen sene donasyona baslamadan önce...sana bende cok cok bol sanslar diliyorum canim......insallah iyi haberlerini alacagim bende.....
Arkadaslar bugun trn.imin 7.gunu. bugün cok hafif kahverengi lekelenme var. Sorun olur mu acaba... halbuki dun e2 ve progestan testi yaptirmistim e2 785 progestan 12.8 cikmisti ve hemsire degerlerimin iyi oldugunu igneye gecmeye gerek olmadigini soylemisti. Ayni sorunu yasayan oldu mu endiselenmelimiyim?
Benden haberler eşim dün sperm verdi ırem bugün aradı 9 embriyo olusmus yine 5.gün transferi olacakmisim yani c.tesi transferim dua eden herkese allah razı olsun dualarimiz bebek olarak hepimizin kucağına gelsin inş
arkadaslar heyecanim dorukta ! yolculuk basladi sayilir, bugün 8.gün rahim kalinligina baktirdim 7.8 cikti burdaki doktor iyi oldugunu söyledi, bakalim Allahtan hayirlisi artik...Ucak biletlerini ayarladik, ctsi Kibrista olucaz ins. 10 günde orda kalicaz biletleri ancak öyle denk getirebildik...Insallah mutlu sonla biterde emeklerimiz, umutlarimiz bosa cikmaz...
Waltkrayburgcum, kalbim ve dualarim seninle canim hayirli olsun, Allah tamamina erdirsin...Belki karsilasirdik seninle ama biz pazartesi merkezde olucakmisiz. Sen belkide dönersin degilmi ?
Rosadali ve Helun sizlere cok gecmis olsun diyorum canlarim, demekki hamile kalmaklada is bitmiyor...Kendinize iyi bakin hamileliginiz sular seller gibi gecsinde, sizlerde bizlere, yeni gideceklere dualar edin...
Yeni transfer olan arkadaslar, bol sanslar diliyorum sizlere Allah gönlünüze göre versin ins...
Benim gibi Eylül yolcularina bol sanslar hepimizin Allah yardimcisi olsun, Atladiklarim varsa eger, heyecanima verin lütfen!!!
bazıalrında yerleşme kanaması yani lekesi oluyormuş.forumda çok okumuştum. sende de aynısı olmuştur. inş pozitif haberini verirsin canım. istirahatine dikkat et.
sen hamilesin.bak test yaptığında görceksin.krem söylediydi dersin:)
İnşallah canım benim bugün 7 gün gögüslerimde çok hafif bir ağrı var. Transferden 4 gün öncesi 10.5 mm gibiydi rahim kalınlığı muhtemelen transfer günü 12 mm olmuştur. Çünkü dr. iyi demişti bir şey söylememişti. 4 adet transfer edilmişti. 1.kalite 8 hücre 3. gün transferi
Canım hgeldin hangi oteldesins bende kıbrıstayim dün akşam lalita eşiyle otelime ziyarete geldi sohbet ettik güzeldi sağolsun biricik ablam semra aradı oteli uzun uzun konuştuk ansu breezr aykizim alpilknur bilginisa rozedali ismini unuttuğum tüm arkadaslarima tskr ediyorumVe Kibristayiz.
Dun geldik. Esimden sperm alindi.
Rahim duvari kalinligima bakti Firdevs Hanim.. maalesef ince buldu.
5. Gun transferi olucak. Umarim o gune kadar kalinlasir......
Canım hgeldin hangi oteldesins bende kıbrıstayim dün akşam lalita eşiyle otelime ziyarete geldi sohbet ettik güzeldi sağolsun biricik ablam semra aradı oteli uzun uzun konuştuk ansu breezr aykizim alpilknur bilginisa rozedali ismini unuttuğum tüm arkadaslarima tskr ediyorum
arkadaslar heyecanim dorukta ! yolculuk basladi sayilir, bugün 8.gün rahim kalinligina baktirdim 7.8 cikti burdaki doktor iyi oldugunu söyledi, bakalim Allahtan hayirlisi artik...Ucak biletlerini ayarladik, ctsi Kibrista olucaz ins. 10 günde orda kalicaz biletleri ancak öyle denk getirebildik...Insallah mutlu sonla biterde emeklerimiz, umutlarimiz bosa cikmaz...
Waltkrayburgcum, kalbim ve dualarim seninle canim hayirli olsun, Allah tamamina erdirsin...Belki karsilasirdik seninle ama biz pazartesi merkezde olucakmisiz. Sen belkide dönersin degilmi ?
Rosadali ve Helun sizlere cok gecmis olsun diyorum canlarim, demekki hamile kalmaklada is bitmiyor...Kendinize iyi bakin hamileliginiz sular seller gibi gecsinde, sizlerde bizlere, yeni gideceklere dualar edin...
Yeni transfer olan arkadaslar, bol sanslar diliyorum sizlere Allah gönlünüze göre versin ins...
Benim gibi Eylül yolcularina bol sanslar hepimizin Allah yardimcisi olsun, Atladiklarim varsa eger, heyecanima verin lütfen!!!
Ve Kibristayiz.
Ve Kibristayiz.
Canım hgeldin hangi oteldesins bende kıbrıstayim dün akşam lalita eşiyle otelime ziyarete geldi sohbet ettik güzeldi sağolsun biricik ablam semra aradı oteli uzun uzun konuştuk ansu breezr aykizim alpilknur bilginisa rozedali ismini unuttuğum tüm arkadaslarima tskr ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?