canim seni merak ettim, senin yazina hic rastlamadim. Ilk önce sen gitmistin Eylül yolcusu olarak, arkadaslar döndüler senden bir haber yok !!!

Canim güzel haberlerini bekliyoruz...

Hamilelik haftasi nasil hesaplaniyor ben bi turlu anlamadim irem hn adet tarihinden demisti nette transfer tarihi baz aliniyor.

Polyanna çok sağol canim inşallah sende mutlu haberi verirsin bizlere...

uçağımız bu akşam...yarın eşim örnek verecek..transfer nezaman olur net söylemediler..3. mü yoksa 5. gün mü transfer olacağına embriyonun durumuna göre karar verilecekmiş...eşimde sperm dna fragmantasyonuda olduğu için korkularımız var..inşallah herşey yolunda gider..dualarınızı bekliyorum...

telefonumda internet yok...orada yazamayabilirim...dönüşte görüşürüz...

Hamilelik haftasi nasil hesaplaniyor ben bi turlu anlamadim irem hn adet tarihinden demisti nette transfer tarihi baz aliniyor.

canım merhaba,
tekrardan tebrik ederim.
Allahım 9 ay boyunca taşıma gücü versin,
hamilelik te 2 farklı hesaplama çıkıyor biri dediğin gibi transfer tarihi biri ise son adet tarihinin ilk günü,
bana hastanede son adet tarihinin ilk günü nü sordular hep
ve ultrasyon ile de ölçüme görede yaklaşık aynı çıktı, sen aslında sonucu öğrendiğinde 4 haftalık hamile oluyorsun, ultrasyon da keseyi görmek için beta hcg nin 1000-1500 değerlere ulaşması gerekirmiş, yaklaşık bir hafta sonra yani 5.haftada kese görünüyor, ve 6.hafta da ise şanslıysan kalp atımlarını duymaya başlıyorsun,

Çok sağol canim seninde inşallah hamileliğin rahat bi sekilde devam eder...

ALLAH IM NE KADAR GÜZEL YAAA İKİNİZE DE AYRI AYRI ÇOK SEVİNDİM İNANINYANİ İKİNİZDE ÇOK UĞRAŞTINIZ BU SEFER VAKTİYMİŞ DEMEKKİ.aLLAH IM BİR ÖMÜR AYIRMASIN İNŞ

Selam canım ne zamandır göremedim seni merak ettim elacık nasıl büymüştür şimdi ayy sevmesi ne güzel oluyo allah ım bir ömür ayırmasın inş

Bize gelince daha gidemedik doktorum birkaç ay dinlenin dedi muhtemelen bir sıkıntı çıkmazsa kasımda gitmeyi düşünüyoruz allahtan hayırlsı dileğim sizler gibi anne olmak allahım hayırla versin inş bana ve tüm isteyenlere

Canım herşeyin hayırlısı sıkma canını benim de bir tedavim yarıda kaldı hemde son iki günde elbette can sıkıcı ama yapacak bişey yok birde kendini olumlu koşullam bebeğimin doğum tarihi belli bir dahaki aya olacak o yüzden sorun çıktı diye düşün canım herşeyin hayırlısı allah emeklerimizi boşa çıkarmasın inş gebe dönersin canım dualarımız seninle

hadi yaa bir kişi çıktı şevket beye yaptıran

çok teşekkür ederim canım yazdığın için

allah hayırlı uğurlu etsin hamileliğini rabbim tamamına erdirsin..

Bende Şevket beye gittim benim sonuç negatif malesefki ama bu bir kısmet onlar sadece bir vesile kısmet olursa Kasım'da tekrar gideceğiz inşallah bu sefer hayırlı haberler alırız Rabbim herkezin gönlüne göre versin sağlıklı sıhatli hayırlıevlatlar nasip etsin inşallahhhh tez zamanda ...

selam canim, yumurtalarin spermle döllendigi gün. adet günüyle ben hesaplamiyordum, cünkü her zaman herkesde adetden sonra farkli günlerde döllenme oluyor veya transfer. yani kimi rahim kalinlasmasi icin 14 gün adetden sonra bekliyor, kimine 12 gün sonra transfer ediliyor.

bana yaz tam tarihi - ne zaman döllendi yumurtalarin

öncelikle walksburg hayırlı uğurlu olsun canım...rabbim sorunsuz bir hamilelik geçirmeyi nasip etsin....
bebkciğim rüzgarselin beişlerinizle mutluluğunuz daim olsun....
ışık moony lalita rosedali pollayan ve ismini atladığım hamişlar varsa affola rabbim devamını göstersin..
efsune aykızım bilginisa tress fbli nasıl gidiyor son dönemler umarım iyisinizdir...
kardelennurcuğum azmine pozitifliğine şapka çıkarıyorum arkadaşım....yolaaaaaa devaaaammmmm....sende anne olcaksın biliyorum...
ansucuğum sabrettin azmettin az kaldı sağlık olsun...öbür ay devam edersin....
yola çıkacaklar yolunuz açık olsun kappıp gelin bebişlerinizi....

hepinize ayrı ayrı rumuzlarınızla dua ediyorum...bir müslümanın bir başkasına duası çok makbülmüş....

gelelim benden haberlere....zorlu günlerden sonra şükür biraz rahatkladım..ara ara sıkıntılarımda olsa rabime binlerce şükürler olsun bu günleri gördüm...

hamileliğimin 17 haftasındayım teyzeleri...2 tane oğluşum olcak allahın izniyle...içimde kelebekler uçuşuyor...rabbim hepimize tattırsın...

kendinize iyi bakın, sakin ve pozitif olun...önce allahımın sonra bu forumum desteği,duaları ve pozitifliğiyle anne oldum....hepiniz iyi ki varsınız...sevgiler...

Rabbim hayırlıya sağlıklısıhatli bebişler nasip etsin

Çok teşekkür ederim canım.Bu arada hayırlı olsun bebişlerin.Ne hissediyorsun bebişlerine tam olarak onların annesi olduğunu kabullendin mi.Bu da eşimin kafasını kurcalıyor.Ya onları sevemezsen v.b ben öyle düşünmüyorum sonuçta ben taşıyıp kanımla canımla besleyip ben doğuracağım.Sen duygularını paylaşabilir misin.Bide yaşın kaç ilk denemende mi tuttu fsh vb hormonlarında sorun varmıydı benim FSH 54 çünkü tutmaz diye korkuyorummmm

sağolasın canım,hamile kalamasamda sürekli foruma birşeyler yazmasam da beni hiç unutmuyosun sağol canım benim.ne güzel iki oğluş iki şehzade:)))) annesi olacaksın Rabbim sağlıcakla kucağına da almanı nasip etsin canım.ben şu ara beklemedeyim testleri yaptırıcam tekrar ne zaman giderim bilmiyorum ama bu son gidişim olsun inşallah artık anne olayım istiyorum dualarını eksik etme minasarecim keyifli bir hamilelik süreci diliyorum.kendine ve oğluşlarına iyi bak canım

Kızlar bende dün Kıbrıstaydım endometrial küretaj yapıldı embriyonun tutunmama sebebini araştırmak için. İnşallah bu sefer ki denememiz olumlu olur. Tabi transfere daha var biyopsi sonucuna göre hareket edeceğiz.

Bebekcim yine ne güzel anlatmıştınız yine herkesi aydinlatmissin iki çocukla yetişiyorsun gercekten bravo. Emziriyormusun malt içeceği varmış süt yapan aklında olsun. Tabiki daha huyu suyu belirsin belki yine hep aklımıza gelecek ama önemsiz kalacaktır saglikla büyüsünler çok öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…