ansu kaderdaşım acaba rahim ağzında polip falan mı var...polip kanama yapabilir çünkü....
kanama eğer rahimden değilse sorun olmaz...transfer olmasında sıkıntı olmaz diye düşünüyorum..
Allah hepimize bu yolda kolaylıklar versin...

Canlarım,
Bugün sabah erkenden uyanıp bir saat yola uzağa hastaneye gittim.hemen doktorla görüştüm durumumu anlattım.alttan muayene yaptı ve kistlerimin patladığını söyledi ayrıca geçen hafta cuma günü 9 mm çıkan rahim kalınlığımın 5 mm'ye düştüğünü söyledi.dünya başıma yıkıldı o an.nasıl çöktüm orda.bu kadar uğraştıktan sonra nerden çıktı bu kistlerin patlaması ya.İrem Hn.ve Frdevs Hn.bizden haber bekliyordu hemen aradık eşimle birlikte.onlar da çok şaşırdılar.Sağolsunlar çok moral verdiler.Firdevs Hn. ile görüştüğümde sen üzülme ben seninle çok yakından ilgileneceğim sen merak etme ama eşin şimdi gelsin ondan örnek alalım,donduralım ve gelecek ayki adetinden sonra transferi yapalım dedi.Donörümüzden çok umutlu olduğunu,çok iyi olduğundan bahsetti.Anlayacağınız Firdevs Hn. içimi rahatlattı ve donmuşlarla yapmamızı önerdi.İnşallah böyle daha iyi olur.Demek ki böylesi hayırlısıymış dedik.arkadaşlarım ben şimdi çıkıyorum akşama tekrar yazarım size

Kızlar bugün 10.gün beta hcg değerim 496 progesteron biraz düşük çıktı 5.3 firdevs hanımı aradım günaşırı proluton iğne yaptırcakmışım.

Beni tebrik eden bütün arkadaşlara çok çok teşekkür ederim....iyiki varsınız canlarım... bu forum iyiki var burdan çok şey öğrendim bana çok yardımcı oldunuz hiç bir sorumu cevapsız bırakmadınız.Efsune canım formun kurucusu olarak bunu sana borçluyuz cici kızın ve eşinle mutlu bi hayat diliyorum sana...

Teşekkür ederim canım benim yumurta donasyonu drum firdevs hanım...inşallah Allah sanada nasip eder...

Canim hic görünmüyorsun transferin bizden önce oldu sanirim.sonucun belli oldumu bizi habersiz birakma.....

Aykizim tesekkur ederim arkadasim senin hamileligin nasil gidiyor?...

canim benim Progesteron 12.94 bana iyi dediler o igneyi sevmiyorum yaaa cok yakiyor...

ben firdevs hanima gittim ama embriyologum tonguz beydi... ilk transferimdede Sefket beye gittimimdede tonguz beydi ama tonguz beyle degil dr beyle bir uyusmazligim oldu yazmistim zaten foruma sonuc itibari ile tonguz bey formumuzu takip ediyormus kendisine, irem hnma dr,um firdevs hnma tskr ederim...

Canım seni goörünce yazmak istedim.doktor kontrolün nasıl geçti.bebişin cinsiyeti belli oldumu merak ettim.

Canim hic görünmüyorsun transferin bizden önce oldu sanirim.sonucun belli oldumu bizi habersiz birakma.....

Aykizim tesekkur ederim arkadasim senin hamileligin nasil gidiyor?...

saol cnm şükür şimdilik iyi bakalım baya ilerledik ağırlaşmaya başladım ağrılar oluo arada oda normal sanırım şükür bşka bi sıkıntımız yok sabırsızlıkla kucağa almayı beklioruz

Canım saol iyiyim şimdilik iyi gdiyoruz şükür.bende sana yazmıştım geçenlerde ama çıkmışsın.senin nasıl durumlar tansiyonun nasıl durumun düzeldimi.

iyi olmana seindim cnm hep böle gider inşallah....görmedim cnm yada dikkat etmedim heralde yazına kusura bakma cnmşükür şimdilik iyi cnm tansiyonum yükselmio iyi gidio doktorda iyi dedi gene kontrol ediorum ama bebeklerdede bi sıkıntı yok bakalım umarımda böle giderde hayırlısı olur inşallah

tebrik ederim canım Allah ım tamamına erdirsin,değerinde güzel katlanmış ne güzel ikizler mi desem üçüz mü desem yolda kendine ve bebişlerine iyi bak

Canım seni goörünce yazmak istedim.doktor kontrolün nasıl geçti.bebişin cinsiyeti belli oldumu merak ettim.

canım bugün gidemedik eşimin işinin yoğunluğundan. yalnız da gitmek istemedim. babamızda görsün ultrasonda. Yarın inşallah bebeğimin durumunu görücem..

senin nasıl gidiyor kaç kilo aldın

canim tskr edrim aminn canim eminim seninde bu sefer olacak insallah farkli birsey kullanmadim canim ama sadece bu sefer transfere gitmeden 1 ay tatil yaptim stresten uzaklastim hic dusunmedim olacakmi olmayacakmi diye rabbime biraktim

yanlış hatırlamıyorsam bağışıklık sistemin için ordaki doktorun ilaç kullanman gerekli demişti galiba prednol dü kullandın mı,ne kadar süre kullandın?prednolü Firdevs hanım transfere kadar 5gün kullandırıyordu.

yine 5 gun kullandim fazla kullanmadim canim evet burdaki drum kortizon kullanmami önermisti firdevs hnm gerek yok deyince firdevs hnmi dinledim ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…