Canım online gördüm yazmak istedim.ne aşamadasın be zaman gidiceksin bellimi.bazı sorunların vardı nasılsın.

yarın lucrin i vurulacağım 3 gün sonrada yasmin bitecek ve adeti bekleyeceğim. gidiş tarihim ondan sonra belli olacakmış.
5.gün embriyosu istemiştim bende onu konuştum ve mail attım irem hnm mail attı ve aradı siz öyle istiyorsanız yaparız tabii ki dedi ama rahim çok kalın olursa mecburen 3.gün transferi yaparlarmış bakalım .adetin 7.günü sanırım rahim kalınlığı ölçülünce ona göre ilaçları azaltıp çoğaltırlarmış ona göre embriyonun durumu belli olrmuş . kabullenmekten başak bir seçeneğim de yok zaten.

hayırlısyıla birer birer sorunların üstesinden geleceğiz ve mutlu sona kavuşacağız hepimiz

hiçbirşey sağlığımızdan ve mutluluğumuzdan önemli değil ama mutlu olmamız içinde bu bebeklere kavuşmamız gerekiyor o yüzden yılmadan çalışacağız ve dua edeceğiz .
umut her zaman var. doğacak bebişlerimiz bize şans getirecek inşallah .

sevgiyle kal

Veeeeeeeee. Neticeeeeeee bügün sonucumu telefonla aldim hcg 722,6
Normalde 13 Gün cumartesiydi ama Burda cumartesi pazar Heryer Kapali oldugundan pazartesi kan Verdim sali cikar dediler cikmadi carsamba yani bügün sonucumu Tel aldim alana kadar 9 dogurdum. Vallah .
Allllllahhhim hepimizin sonucunu hayirli Eylesin yani positiv

tebrikler canim cok sevindim bizde merakla bekliyorduk kacinci gün embriyosuydu ?

Arkadaşlar sizinle bişeyi paylaşmak istedim bi arkadaşım var 34 yaşında 6-7 yıllık evli 5-6ay önce tüp bebek denedi sonuç negatif bu konuda ortak yanımız olduğu halde benden köşe bucak kaçıyor bu konu hakkında konuşacağımdan korkuyor gibi o yüzden benimle mümkün olduğunca başbaşa kalmıyor,oysa tüp denemede benim payım büyük onu ben teşvik ettim yüreklendirdim.hiç düşünmüyordu normal yolla olmasını bekliyordu bana teşekkür bile etti.ben isterimki ortak sorunumuz olan çocuk konusunda benimle dertleşsin.tüp bebek meselesini bi suçmuş gibi enyakınlarından bile saklamak yerine paylaşsın isterdim oyollardan geçtiğim için onu eniyi ben anlarım aslında.

Cok saolun ıyı dıleklerınıze ınşallah herşey yolunda gıder , ben daha ınanamıyorum :-) vallah sonucu alana kadar bır hal oldum ,
Ayrıca dansözzzzler harıkaaaaa hele o balık etlısı . :-) bundan sonrası ılaclara devam , aceba gercekten ıkız olurlarmı teyzelerı????
Kızlar ne olursa olsun moralımızı herzaman yüksek tutacağız , hepınızı tek tek öpüyorum.

cook sevindim ,biz isik oldun rünya33 alahim daim etsin cnm
güzel paylasimlar diliyorum,

tam altı aydır vajende hassasiyet .tuvaletten sonra yanma ,acıma ve hassasiyet sorunu yaşıyorum.idrar tahlili temiz smear sonucu temiz..dünya kadar antibiyotik bana mısın demiyor.artık çok sıkıldım.bu gidişle donasyon denemek riks gibime geliyor .iki tane ayrı doktora gittim bir sorun yok diyorlar ya çıldırıcam niye acı çekiyorum ben o zaman...neyse yarın bir kez daha doktor yolu gözüktü bana ...

Canım gecmıs olsun , bırde son zaman yedıgın seylerıde gözden gecır belkı alerjik bır durum vardır .

veeeeeeeee. Neticeeeeeee bügün sonucumu telefonla aldim hcg 722,6
normalde 13 gün cumartesiydi ama burda cumartesi pazar heryer kapali oldugundan pazartesi kan verdim sali cikar dediler cikmadi carsamba yani bügün sonucumu tel aldim alana kadar 9 dogurdum. Vallah .
Allllllahhhim hepimizin sonucunu hayirli eylesin yani positiv

hayırlı olsun . Allah kucağına da almayı nasip etsin canım. çok sevindim. Darısı bizim ve bebek isteyen herkesin başına

Saol canım , hıc sorma bıraz zor oldu bende cok bekledım , canım 5 gün dü plasto ve 4 taneydı .

Arkadaşım 5. gün olmasını senmi istedin drmu belirledi çünkü bende 5.gün blastosist istiyorum Firdevs hanım alpilknur arkadaşımız istediği halde 3.gün üzeride durmuş ısrarmı etmek lazım sonuçta bisürü para ve emek harcıyoruz bizim isteğimiz gözönünde bulundurulmalı diye düşünüyorum.

Arkadaşım 5. gün olmasını senmi istedin drmu belirledi çünkü bende 5.gün blastosist istiyorum Firdevs hanım alpilknur arkadaşımız istediği halde 3.gün üzeride durmuş ısrarmı etmek lazım sonuçta bisürü para ve emek harcıyoruz bizim isteğimiz gözönünde bulundurulmalı diye düşünüyorum.

Canım ben ıstedım dıye bırşey yok , rahîmıme göre belırlendı herkezın rahım ölçüsü farklı gelışmesıde, sadece 3 mü 4 mü dıye transfer masasında sordu bende 4 dedım bana hatta dedıkı napcaksın 4 dü tutarsa bende bakarım dedım . Rahat olmaya çalış ve doktoruna güven .

Taşıyıcı anneden önce bir kere daha dene. Bak benim de çok kötüydü. Rahim kalınlığı. Ilaçsız 12 mm oldu. Ayrıca birden tüm değerler düştü. Mucize gibi. Tüpün sonu olumlu olur mu bilmiyorum ama birden değşti herşey. Dene yine pes etme. Sabah akşam açkarnına iç. Adetin 2.günü başlamıştım. Bu adetime kadar içtim. Fidevs hanıma bütün tahlilleri yolladım.

Arkadaşlar birşey soracaktım. Tüp olmazsa kaç ay beklemem lazım. Kaç adet dönemi 2 ay yeter mi?

Veeeeeeeee. Neticeeeeeee bügün sonucumu telefonla aldim hcg 722,6
Normalde 13 Gün cumartesiydi ama Burda cumartesi pazar Heryer Kapali oldugundan pazartesi kan Verdim sali cikar dediler cikmadi carsamba yani bügün sonucumu Tel aldim alana kadar 9 dogurdum. Vallah .
Allllllahhhim hepimizin sonucunu hayirli Eylesin yani positiv

içimden geçmişti inan forumda da yazdım seni çok merak ettik geç girince ama değdi süpeeer oleeey oley oley oley yaşasın bir nazar boncuğu daha Allah ım sen kimseyi nazar boncuksuz bırakma:)))) atesn canım nazar boncuğu geldi eklersin inşallah:))) arkadaşlar bu forum çok bereketlendi ya maşallah böyle gider umarım:)))

Back
X