Sağlıkla git
bebeklerinle ve sağlıkla dön
ilk gidişinse tadını çıkar (ben artık sıkıldım da (; )
bol şans melekler seninle olsun
aklımız tüm gidenlerde
Allah yardımcınız olsuunn

slm kızlar nasılsınız.günde 2 veya 3 kez girip okuyorum,,,yazacak bişeyim yok heycanla kıbrıstaki arkadaşlardan güzel gelişmeler,haberler bekliyorum...herşey güzel olcak inşallahhh:)))
hamişler sizlerde kendinize ve bebişlere iyi bakın bol bol dinlenin bu anların tadını çıkarın,bebişler dogunca uyku dinlenme yokkk unutmayın:)))
benim gibi bekleyen arkadaşlar,heyecanlı kızlar, yolculuk gününü bekleyenler .:))) hepimize bol sanslar...hepimizin yuvasında bebek kokuları olcak inşallahhh:))

slm kizlar bugun kese ve kalp atislarini duymaya gittik biliyosunuz.aaaaa bide baktikki ne gorelimmm ikizzzzz:-):-):-) cok ama cok mutluyuz kizlar ya.anlatamam o duyguyu.darisi butun bebis isteyenlere insallah.Allah buna vesile olan doktorum Verda hanimdan razi olsun.cok ama cok iyi bi doktor.her aradigimda derdime hemen care oldu.msjla face ile surekli ulasabildim.cok cok tatli bi doktor.Allah izin verirse kizim olursa adini verda hanim koyacak.insallah saglikli ve hayirlisi olur bizim icin.herkes icinnn....

slm kizlar bugun kese ve kalp atislarini duymaya gittik biliyosunuz.aaaaa bide baktikki ne gorelimmm ikizzzzz:-):-):-) cok ama cok mutluyuz kizlar ya.anlatamam o duyguyu.darisi butun bebis isteyenlere insallah.Allah buna vesile olan doktorum Verda hanimdan razi olsun.cok ama cok iyi bi doktor.her aradigimda derdime hemen care oldu.msjla face ile surekli ulasabildim.cok cok tatli bi doktor.Allah izin verirse kizim olursa adini verda hanim koyacak.insallah saglikli ve hayirlisi olur bizim icin.herkes icinnn....

Canım Allah sana ikitane birden nasip etti ne güzel.çok mutlu oldum.Zorlu yollardan geçti mükafatı güzel oldu.Ayy bir dahaki kışa iki tane yavrunla giriceksin ne güzel.Tekrar tebrik ederim.sağlıklı bir şekilde kucağına almanı diliyorum...

Ay bu ne güzel haber :)) Allah tamamini erdirsin...bak o kadar zorluklar yasadin, yüce tanrim cok büyük iste.........ay gercekten cok ama cok mutlu oldum!!!

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

slm kizlar bugun kese ve kalp atislarini duymaya gittik biliyosunuz.aaaaa bide baktikki ne gorelimmm ikizzzzz:-):-):-) cok ama cok mutluyuz kizlar ya.anlatamam o duyguyu.darisi butun bebis isteyenlere insallah.allah buna vesile olan doktorum verda hanimdan razi olsun.cok ama cok iyi bi doktor.her aradigimda derdime hemen care oldu.msjla face ile surekli ulasabildim.cok cok tatli bi doktor.allah izin verirse kizim olursa adini verda hanim koyacak.insallah saglikli ve hayirlisi olur bizim icin.herkes icinnn....

bende katılıyorum doğuş klinik gerçekten mükemmel empati var .
Ayrıca tebrik edrim seni.
Sevgiyle kal bebeklerin bir ömürboyu seninle yaşlanması dileğiyle.

Senin pozitif haberinden sonra..............
Topik ikizzzzzzzzzz............. Doldu şekerim tılsımların bizede yetişecek inşallah.

Sevgiyle kal........

RUNYA33 hayırlı olsun...sağlıkla,mutlulukla kucakla bebişlerini...

GULFEMAK hadi hayırlısı...seninde mutlu haberlerini alırız inşallah...

FBLİ herşeyin yolunda olmasına sevindim..

AYKIZIM BEN HAZİRAN GİBİ GİTMEYİ DÜŞÜNÜYORUM KIBRISA...AMA TAYİN OLUNCA TEMMUZA SARKACAK GİBİ...HAYIRLISI...SEN VE TÜM HAMİŞLER BİZİM UMUDUMUZ OLDUNUZ...KENDİNİZE ÇOK DİKKAT EDİN...

nisan yolcuları bizleri habersiz bırakmayın...şans melekleri hep yanınızda olsun....

Rünyaaaa. İkizler üçüzler geliyor, nefes terapisinde bir istemd ışı hareketli dans var dışarıdan baksan deli dersin öyle dans edesim var!!

Gülfemak!!! Ay inanmıyorum nasıl başardın sessizliği??? diyorumki bu site ters köşeye yatıranlar ile dolu:)))

Fblı 22 sinde gidyor!!!

Ben ve atessn 20 sinde gidiyoruz. Ben aynı gün döneceğim. Atessn transfer kadar orada.
Sonra ben de 24ünde gidip 5 gün kalacağım..

Yusufdeniz karşılama komitesinin başında hepimize ev sahipliği yapacak))

ATEŞSİNNN cnm güle güle git gel inşallah bbişlerinle beklioruz seni burda güzel haberlerini beklioruz inşallah:D:D:D

TUNANEHİR cnm nasıl sevindim anlatamam yaaa süper bk bi kaç aksilik oldu üzmüştü seni hayırlısı bu zaman ve böyleşmiş senin adına çok sevindim darısı sağlıcakla kucağına almakta inşallah:D:D:D

GÜLFEMAK cnm hayırlı olsun transferin pozitif haberini duymak dileğiyle inşallah:D:D:D:D

Bebeklerden naber cinsiyetleri ni öğrendin mi

Sagol canim... Evet bende oyle dusundum ne guzel iyi haberler yayiliyor canim. Ben idare eder biraz zor geciyor hamilelik ama sikayet yok diyorum :) hayir canim daha cinsiEtleri tam olarak belli olmadi. Bir tanesi buyuj ihtimal erkek dedi doktor ama iste kesin degil. Sen nasilsin bu ara canim?

oyy oyy Tunanehir ikiz keseleri gördüğünü okuyunca nasıl duygulandım gözlerim doldu taştı canım yaa

ANİSHA ne güzel 6. ay olmuş bile zaman ne çabuk geçiyor.. iyi hhaberlerini okuyunca seviniyorum. şekeri dert etme üstesinden gelirsi
RÜNYA bence senden de ikiz haberi alacağız.. allah tamamına erdirsin
Rüzgarselin , kızımızın gelmesine 21 gün kaldı sabırsızlıkla bekliyoruz seninle birlikte
GÜLFEMAK hadi bakalım patlat bir pozitif haberi sende sıradaki dansöz sana gelsin

YUSUFDENİZ'İM ne güzel benim üstüme iikinciye gideceksin bu kez kesinlikle dolu döneceksin aşamaları anlat bize de

forumun gediklileri
FBLİ, EFSUNE, ATESN, ay ayy ayy sizinkiler 23 nisan civarına denk geliyor bayram çocukları olacaklar

kızlar, ismini sayamadıklarım hepinizi her gün okuyor , tekip ediyor ve dua ediyorum.
bazen yazacak birşey bulamasamda burlardayım.
bahar iyi geldi foruma sırayla herkes dansözlerine kavuşuyor :) harika

ben ise hayata dört elle sarıldım etkinliklere, sanatsal çalışmalara devam ediyorum, yeni projem kimsesiz çocuklarla ilgili bu beni çok heyecanlandırıyor.
duanızı eksik etmeyin benimde kıbrıs sıram gelsin biran önce :)

sevgiyle ve koca göbekli olarak kalın

Efsuncugum slm,
Bugün epeydir yemeğe davet edemediğim misafirlerim vardı, onlara hazırlık yaptım aksam yemeği için . Transfer sonrasi olmasin diye bugune ayarladim, hazir ise de ara vermisken..Yorgunum.. Yatağımda ted.dan forumu okuyordum ancak fırsat geldi. Dün de geç yattım, esim gece 2 de gelmişti. .. Bugün sabah kalktım tekrar yattım 12 de uyandım .
Kalınlık 7.6 mm di dün. Estrafem 6 oldu.
Benim bugünlerde iştahım kapandı zorla yiyorum.. Sen de durum nasıl ?

Efsuncugum slm,
Bugün epeydir yemeğe davet edemediğim misafirlerim vardı, onlara hazırlık yaptım aksam yemeği için . Transfer sonrasi olmasin diye bugune ayarladim, hazir ise de ara vermisken..Yorgunum.. Yatağımda ted.dan forumu okuyordum ancak fırsat geldi. Dün de geç yattım, esim gece 2 de gelmişti. .. Bugün sabah kalktım tekrar yattım 12 de uyandım .
Kalınlık 7.6 mm di dün. Estrafem 6 oldu.
Benim bugünlerde iştahım kapandı zorla yiyorum.. Sen de durum nasıl ?

Fblı günaydın,
İyi işleri aradan çıkarmışsın..
Kalınlığında güzel daha 4 gün var. Zaten min8 mm max 17 mmmiş
Sana 11.5 mm tahminimi kullanıyorum;))
Bende iştah kapanması yok amaçok bol su içiyorum hormonlar yapğa dönüşmesin diye. Veeee 1 kilo vermişim.
62 oldum.. Ama yağ oranım çok düşük yoga yavaş olduğundan herşeyi yakıyor.

Tüm foruma ve bize güzel bir gün oldsun;))

Öncelikle hayırlı olsun arkadaşım
Allah gönlüne göre versin ((;
benimde oraya gittiğim gün 5.5 civarındaydı bekledim pzrtesiye kadar 6 yı zor buldu
o yüzden geri gönderdi firdevs hn
günde 6 atane ağızdan 4 tane vajinal almama rağmen banamısın demedi
ne bulantı ne ishal tık yok!
Şunu çok merak ettim gülfem ve çok önemli ;
transfer günü kalınlık kaç olmuştu?
8 in altına katiyen yapmam diyor çünki doktor
inşallah tutunurlar annesine (;

inşallah canım inşallah..Allahım emeklerimizi boşa çıkartmasın..
ilk ölçümde 5.5mm di..sonra doz bayağı arttı...firdevs hanım kalınlaşmazsa yapmayız demişti hatta...transferden birgün önce 9.2mm olmuştu...benim daha fazlada kalınlaşmazdı zaten....kesinlikle vajinal estrofem çok etkili...
ama işte bendede yüksek doz estrofem rahmi kalınlaştırdı ama kusma ve ishal başlattı bu defa...benim vücudum ilaç konusunda çok hassas..kaldıramadım sanırım...transefrden önceki gün otelin lavabosundan çıkamadım...

oscar otelin önünden geçerken aklıma geldin...ev yemekleri yapan yerden bahsetmiştin...orayıda gördük..eşimle kulaklarını çınlattık yani....

gebelerin duası kabul olurmuş...bizler için dua edermisin bebek??... kusarken çok öğürdüm..korkuyorum..

sen neler yapıyorsun ???iyi misin ?? var mı planın gidecek misin??

Hiç ucunu bırakırmıyım atessncim:)) canım ben turizm bölgesindeyim dolayısıyla kışın işlerimiz durgun,bir de kürtajdan sonra endometriumun yenilenmesi için dr 6 ay beklemeliyiz demişti,6.ay yeni doldu,allah nasip ederse haziran veya en geç temmuz da gitmeyi düşünüyorum ama firdevs mi berk mi konusunda kararsızım henüz:( güya bu hamileliğe çok iyi hazırlanacaktım çok fit ve enerjik girecektim ama maşallah bodozloma gideceğim gene:)

Back
X