- 17 Ekim 2012
- 530
- 16
- 68
soğuk yağmurlu bir kıbrıs gecesinden herkese selamlar.
bebek senin sürecini defalarca okudum ve o günlerde seni hep takip etmiştim. şimdide hep seni düşünüyorum. sende uzun süre kalmıştın otelde. biz de 8 gece kalacağız burada.
tatildeymişiz gibiyiz eşim özellikle hiç bu konudan söz etmek istemiyor. biliyorsunuz istemiyor o.
bende ona tuna nehiri anlattım. onun için çok sevindim bugün.
zaten bebek arkadaşımız benim örneğim nedense çok etkilendim onun o zaman yaşadıklarından. kendim gibi heyecan duymuştum . hatta bebek transferdeyken ellerimi açıp dua etmiştim onun için. o da çok samimi çok içten anlatmıştı hep olan biteni.sağolsun. herkese umut oldu ışık tutmaya da devam ediyor.
arkadaşlar bu gece bir tuhafım. bilginisanın dediği gibi bir ilaç alıcam kan alıcam düşüncesiyle bakıyordum olaya şimdiye kadar ama bu gece o yumurtasını bağışlayacak kişiyi düşünüyorum bu gece ne yapıyor??? acaba ne hissediyor??? sadece alacağı parayı mı düşünüyor?? ne biliiim işte fazla içine girmeyeyim neyse. ama karışığım bi tuhafım eşime de söyleyemiyorum bunları zaten azıcık kaygımı paylaşsam hemen vazgeçelim diyecek. lay lay lom davranmaya çalışıyorum o hissetmesin diye. ama şimdi sizlerle paylaşmak beni rahatlattı. sanırım herkes yaşıyor burada böyle şeyleri bebek de anlatmıştı çünkü.
bakalım hepimizin hakkına hayırlısını diliyorum allahtan. herkesin istekleri gerçek olsun.
ah canım atesn şimdi o an ordaki duyguları çok çok iyi anlıyorum. öyle tatlı ve güzel bir telaş ki öyle özel bir duygu ki tarfi yok zatn yaşamak gerek.
bende donörü düşünmüştüm her saat başı nerdeyse.
bilmem daha önce bahsetmişmiydim kıbrıstada namazıma devam etmiştim.
transferin yapılacağı gün sabah namazımda demiştim ki hatırladığım kadarıyla "Ey yüceler yücesi Allahım bir kadını kaderimle birleştirdin. onun sağlığını koru, bana vereceği canı koru ve hayırlısı ise nasip kıl. Bilirim ki neyi nasip ettiysen kaderim odur. Kaderime hayırlısını ver. Kaderime yönlendirdiğin kadından razı ol, onu ihsan et. Ondan bana gelecek olan bağışı nasibim ve hayırlım eyle. Eğdim başımı kudretinden gelecek olana. ve and olsun sen bana can ver , ben sana inanan bir kul olarak yetiştirmeye gayret göstereceğim.
Bugün beni iyi insanlarla ve iyi olaylarla karşılaştır. Şükür olsun verdiğin nefese, cana , eşe, ve kadere. Eğer ki bugünün sonrası hüsran olursa isyan etmek de hakkım değildir. Hayır olanı çıkar bahtıma " gibisinden dualara ettim...
çok güzel zamanlar yaşadım, çokda acı çektim şimdi geçti gitti acım unutulmaycak belki ama gebeliği yaşadım hamdolsun.
Atesn kastım moralini bozmak değil daha fazla yükseltmek, inanki kardeşim gibi dua ediyorum herbirnize. Sen ki epeydir bekliyosun. içimdeki ses meleği alıp gelecek diyor. hadi al gel yeğenimizi .. bak ben bir oğlan yeğen bekliyorum senden. Oğlumuzun ilk zerreleri şuan oluşuyor. Rabbim hayırlısını yazsın alnına bizde şahit olalım.
evet ben tatil yapmıştım sanki bir hap yutmuştum ve gebe kalmıştım . aynen böyle düşünmeye devam bence.
herşey çok güzel olacak.
yahuuu kap gel şu Kıvanç Tatlıtuğun bebek halini :))
Transferde de ki " teyzelerin seni çok bekledi hadi sevinçle gel" :)
duamdasın arkadaşım.. selametle sağlıcakla alimallah..
lafı uzattım kusura bakmayın hissiyat halinde böyle oluyor :))