Arkadaşlar çok sık giremiyorum, bazen kısa göz atıp çıkıyorum... Kendimi iyi hissetmiyorum. Fazla tv izlemek, bilgisayara bakmak da sanki midemi bulandırıyor,ne tuhaf değil mi? Kendime şaşıyorum... 2 gündür migren şeklinde baş ağrım oldu; başımın sağ tarafından ensemden gözüme yayılan bir ağrı..2 günü yatarak geçirdim,ilaçsız,sessiz,ışıksız bir odada... Zaten mide rahatsızlığı,halsizlik cabası..
Bugün ağrım yok... Dünden beri midemde kurt var da midemi kazıyor sanki,kepek ekmek, kepekli grissini filan yersem iyi geliyor.Dün gece eşime mısır patlattırdım... Yemek kokusundan tiksinen ben cuma günü kelle-paça çorbası içmek istedim

ki bunu kırk yılın başı içerim... Cumartesi gece eşime kokareç aldırdım ki hamilelikte bunları yemeyi düşünmüyordum ayrıca kırk yılda bir yediğim şeyler... Neyse çok güvendik yerden aldı.. Bugün yediğimden yarın tiksiniyorum.. İtiraf ediyorum ki daha önceki hamileliğimde bu kadar erken dönemde şuursuzluk yaşamamıştım.. Demek ki bu velet biraz kaprisli..

Oğlum çok usluydu maaşallah, hala da öyle...
BİLGİNİSA,
Başın sağolsun arkadaşım;allah sevdiklerine sabır versin, mekanı cennet olsun...
AYKIZIM,
Operasyonun iyi geçmesine sevindim... İnşallah ikizlerin sağlıklı şekilde dünyaya gelirler...Kaderde 3. sü yokmuş ki bu kararı aldın ve yola devam..
KARDELENKARANFİL,
Transferine az kaldı, inşllah bebeklerine
HAZANUMUT,
Hoşgeldin aramıza... Forumun ilk sayfasına bakmadın sanırım ordaki listede 40 yaş üstü gebeleri görebilirsin... Ben 44 üm. Daha önce doğal yoldan olmuş bir çocuğum var, şimdi 2. ye hamileyim Firdevsten
EFSUNE,
3.bebeğin kalp atışı olmaması senin hayrına hizmet ediyor diye düşünüyorum; bir gün redüksiyona ihtiyaç duymak zorunda kalmayacaksındır... Daha önce de söylemiştim, sana yazılan ve hayırlı olan kaç tane ise o gelecektir arkadaşım... Filmin sonu belli ama biz baştan izliyoruzz..
HAZIRLIK AŞAMASINDA OLANLAR,
Hepinizin tedavi ve transfer yolu açık, şansı bol olsun..
Hepiniz mutlu kalın..
.inşallah canım bebeklerimi alıp gelirim.sana da sorunsuz bir gebelik diliyorum.bana dua edin perşembe transferim var