Aykizim canim, ne güzel cok iyi ilerlemissiniz..hadi az kaldi surda, Allah sana kolaylik versin canim.......
ben iyiyim canim, bebislerim büyüyor, oglum 4 kg oldu, kizim 3.5 kg :) cook tatlilar Aykizim, Allah sanada diger tüm arkadaslarada böyle tatli bebekler versin........öyle bir tatlilarki, kim görse, cildiriyor resmen :)) ben ve babasi da tabii gururdan dört köse oluyoruz :))
bizi haberdar et durumundan cok merak ediyorum. iyiki sende proteinler artmadi canim. sismeler iste agri yapar ama okadar da olucak. bende cok felakat sismisti tüm vücudum, sadece en az 12 kg su toplanmisti, dogumdan sonra bir hafta icinde o sular cikti, ve hala ayaklarimda sislik var canim..yani hemende gecmiyor illa
Bcemre3 ben 42 yasindayim, 7 kez basarisiz
tüp bebek yaptirdik, yumurtalarim kaliteli olmasina ragmen tutmadi - (bir kez tuttu ama düsük yaptim maalesef). sonra donasyon olayi tesadüfen oldu diyebilirm. burdaki forumu buldum ve güven kazandim ilk defa düsünmeye basladim bende donasyonu. yaklasik 6 ayimi aldi diyebilrim karar vermek icin. sonra karar verdik firdevs hanima gittik. burda cok yazilarim var okuyabilirsin. ilkinde tuttu ve ikiz bebeklerim okldu, simdi kizim ve oglum 2,5 ayliklar.
sadece sana sunu diyebilirim, öyle bir ASK, öyle bir SEVGI ki, anlatamam sana............COK AMA COK seviyorum bebeklerimi. elbette bazen donasyon aklima geliyor, gelmiyor degil, ama önemsiz kaliyor.
Allahima her gün sükür ediyorum!!! benim rahmimde büyüdüler, benim kanimla büyüdüler,bebisleri ben dogurdum, onlar benim cocuklarim :)) biliyormusun onlar uyuduklari zaman bile özlüyorum - insan yani öyle seviyor.............!!!!
Merhaba arkadaslar ben 45 yasindayim 5 basarisiz tupbebek deneyimim oldu ve doktorum artik yumurta donasyonuna karar vermem gerektigini soyledi.surekli bunu dusunuyorum acaba bebek dogdugunda onu kabullenebilirmiyim diye cunku bu acilari yasayan ve anne olmak icin emek veren herkes gibi bende benim genlerimi tasiyan bana benzeyen bir cocugumun olmasini cok istedim ama artik anliyorum ki bazen birseyi cok istemek ona kavusmak icin yeterli olmuyor.cocuklari cok seviyorum hic tanimadigim bir cocugun agladigini dahi gorsem icim sizliyor bu yuzden bu bebegide karnimda hissettikten sonra cok sevevegimi dusunuyorum.ama yinede bunu yasamis olan ve bu yolla evladina kavusan annelerin baslangictaki ve bebekleri dogduktan sonraki duygularini cok merak ediyorum.yasadiklarinizi ve duygularinizi benimle paylasirsaniz cok sevinirim.