Merhaba

Ben burdayım canım keseyi gördük ancak karınbirdeaktı. daha kalp atışları için gitmedim. Önümüzdeki hafta inşaalah kalp atışlarını duyarız daha 6 hafta bitmemiş cünki. Ayrıca burun tıkanıklığım tavan yaptı. Soğuk buhar makinesi, tuzlu sular çok kötü oluyorum.

Canım mutlu oldum:)) hadi bakalım bir kalp atışı mı birden fazla mı? umarim bir degil iki bebiştir.Keşke grip aşısı olsaydın:))

zenancim benim biraz agir geciyor agrilarim cok oluyor nerdeyse 2 günde bir hastanedeyim mide bulamtim cok var pek giremiyorum[/QUOT

Canım şimdi tabloyu hazırlamaya çalışıyordum,mide bulantım çok yazınca hemen döneyim sana dedim,çok çektiğim için neler çektiğini biliyorum,dr um bana tsh baktırdı serbest t4 çok artmış ki hamilelik başladığında test yaptırmıştık bir sorun yoktu ama kullandığımız ilaçlar ve gebeliğe bağlı bhcg deki aşırı yükselme tiroidi de uyarıyor ve tiroid hastasıymışsın gibi belirti veriyormuş,dr kusma günde 3 ü aşarsa serum yapalım dedi,dayanmaya çalıştım ama salı günü serum taktırdım gerçekten vücut hemen toparladı,kusma 2-3 e düştü,iyotlu tuzu kestik,iyotsuz veya kaya tuzu kullanmamı söyledi,dün ve bugün çok şükür oldukça iyiyim,sende bence tiroidine bir baktır ha birde estrofemi vaginal kullanmayı bıraktım onun bulantıya etkisi var mı bilmiyorum ama tuz ve serum gerçekten olayı bitiriyor gibi,dr una danış istersen,sevgiler:)

helun;3217698 Bende kendimi toparladım .!.:
canım tekrar yola çıkacağına,kendini toparlamana gerçekten çok sevindim:) yılmak yok,bizler gerçekten güçlü kadınlarız ve tuttuğumuzu koparacağız,forumu görüyorsun,çoğumuzun bir veya bir kaç olumsuz deneyimi var ama çok şükür çoğumuzda hamile kalabildik,eminim seninde herşey yolunda gidecek ve bu sefer olacak güzel arkadaşım:) iyiki döndün,hamilelerin duası kabul olurmuş inanmazsın ama sabah rüyamda doğum odasındaydım ve 3 kişinin adını söyledim,atessn,sen ve umudumm,diğer arkadaşlarada isminizi tek tek söyleyemiyorum ama hepinizin anne olmasını çok istiyorum allahım hepinize göstersin diye dua ediyordum,sanırım allahım duamı kabul edecek,allahım hepimize anneliği tattırsın yarabbim..

zenancim benim biraz agir geciyor agrilarim cok oluyor nerdeyse 2 günde bir hastanedeyim mide bulamtim cok var pek giremiyorum[/QUOT

Canım şimdi tabloyu hazırlamaya çalışıyordum,mide bulantım çok yazınca hemen döneyim sana dedim,çok çektiğim için neler çektiğini biliyorum,dr um bana tsh baktırdı serbest t4 çok artmış ki hamilelik başladığında test yaptırmıştık bir sorun yoktu ama kullandığımız ilaçlar ve gebeliğe bağlı bhcg deki aşırı yükselme tiroidi de uyarıyor ve tiroid hastasıymışsın gibi belirti veriyormuş,dr kusma günde 3 ü aşarsa serum yapalım dedi,dayanmaya çalıştım ama salı günü serum taktırdım gerçekten vücut hemen toparladı,kusma 2-3 e düştü,iyotlu tuzu kestik,iyotsuz veya kaya tuzu kullanmamı söyledi,dün ve bugün çok şükür oldukça iyiyim,sende bence tiroidine bir baktır ha birde estrofemi vaginal kullanmayı bıraktım onun bulantıya etkisi var mı bilmiyorum ama tuz ve serum gerçekten olayı bitiriyor gibi,dr una danış istersen,sevgiler:)

canim benim tskr edrim hemen cevap yazmissn cok haklisin ben zaten tsh hastasiydim ama kontrl altindaydi birden 4.20 ye firlamis ilaci 75 ten 150 ye cikardik ama hala yuksek p.tesi tekrar baktiricam banada Serum dediler hala Serum istemiyorum diye kaciyorum bakalim ne Kadar daha idare edebilecegim estrofemi vajinal birakip agizdanmi aldin ? ben toplam 8 estrofem aliyorum 2 vajinal 6 tane agizdan insallah birdaha bulantin olmaz sevgiler canim

Kızlar beklemek ne zorşey...bugün transferden sonraki 5.gün.
İdrar testi yapsam mı diye içsel bir ses beni dürtükleyip duruyor..bakalım nekadar dayanabilecem..12 ekim test tarihim..
Kalçalarım iğneden çok ağrıyor....iğne yapılırken değilde sonraki gün ağrısı çıkıyor...

canım tekrar yola çıkacağına,kendini toparlamana gerçekten çok sevindim:) yılmak yok,bizler gerçekten güçlü kadınlarız ve tuttuğumuzu koparacağız,forumu görüyorsun,çoğumuzun bir veya bir kaç olumsuz deneyimi var ama çok şükür çoğumuzda hamile kalabildik,eminim seninde herşey yolunda gidecek ve bu sefer olacak güzel arkadaşım:) iyiki döndün,hamilelerin duası kabul olurmuş inanmazsın ama sabah rüyamda doğum odasındaydım ve 3 kişinin adını söyledim,atessn,sen ve umudumm,diğer arkadaşlarada isminizi tek tek söyleyemiyorum ama hepinizin anne olmasını çok istiyorum allahım hepinize göstersin diye dua ediyordum,sanırım allahım duamı kabul edecek,allahım hepimize anneliği tattırsın yarabbim..

birbirini hiç tanımayan insanların birbirlerini düşünmeleri iyi dileklerde bulunmaları hatta dua etmeleri ne kadar güzel duygular hissettiriyor. insanın yüzüne tuhaf bir tebessüm geliyor içi ısınıyor.
çok çok çok teşekkür ederim ben de şimdi çok istedim. inşallah hamile olurum ve çok çok çok midem bulanır hergün hissederim o bebişin varlığını...

çok şükür sen atlattın artık keyfini çıkar. sağlıkla büyüsün gelişsin inşallah bebeğin....

çok çok çok çok çooooookkk teşekkür ederim iyi dileklerin dualrın için canım.

İdrar testi yapsam mı diye içsel bir ses beni dürtükleyip duruyor..bakalım nekadar dayanabilecem..12 ekim test tarihim..
Kalçalarım iğneden çok ağrıyor....iğne yapılırken değilde sonraki gün ağrısı çıkıyor...

en hazır olmadığım işte bu.. bu bekleme süresi....
kendimi buna hazırlasam hemen adım atacağım.

bir yazı okudum sonuç değil süreç odaklı olun diyor...
sonucu düşünmemeye çalış. şu anı düşün.. karnına bebekler konuldu ve sen onları büyütme sürecindesin ....
kolay değil biliyorum ama böyle düşün sonucu hiiiçççç düşünme...

Hayır test yapma hep olumlu düşün meditasyon yap. Pozitif olacak bak gör....

Biraz daha dayan gülfemakcım, mutluluğa son 7 de, ama stres yapma ben iyi olacağına inanıyorum profilindeki gibi güzel bir kızın olur inşallah.

Heluncum yeni başlangıçlar beraberinde sana yeni sevinçler getirecek biraz zamana ihtiyacın var sadece :)

Atessn, senin de pozitif haberin çok yakında hem de çok yakında.Burada çok arkadaşı mutlu ettin Allah bunun mükafatını sana verecektir.

Waltkrayburg ve Breezecim, umarım daha sağlıklı daha az yorucu bir hamileliğiniz kalmıştır.

Bilginisa ve Efsunecim 2 gün girmeseniz özlüyoruz sizi :)

Rüzgarselin, Ela şekeri nasıl? görmesek de özlüyoruz onu.

Aykizim canim, ne güzel cok iyi ilerlemissiniz..hadi az kaldi surda, Allah sana kolaylik versin canim.......
ben iyiyim canim, bebislerim büyüyor, oglum 4 kg oldu, kizim 3.5 kg :) cook tatlilar Aykizim, Allah sanada diger tüm arkadaslarada böyle tatli bebekler versin........öyle bir tatlilarki, kim görse, cildiriyor resmen :)) ben ve babasi da tabii gururdan dört köse oluyoruz :))

bizi haberdar et durumundan cok merak ediyorum. iyiki sende proteinler artmadi canim. sismeler iste agri yapar ama okadar da olucak. bende cok felakat sismisti tüm vücudum, sadece en az 12 kg su toplanmisti, dogumdan sonra bir hafta icinde o sular cikti, ve hala ayaklarimda sislik var canim..yani hemende gecmiyor illa

mrb bebekcimm teşekkür ederim iyiym cnm sen nasılsın:Dşükür cnm şimdilik iyi gidio şu sıralar ağrılarım var biraz ara ara ve bacaklarım şişmeye başladı onun dışında bı sıkıntı yok bakalım artık ağırlaşmaya başladım biraz tekmeleri bile acıtıo bebişlerin ama nese az kaldı bunada şükür:D:D:D:D...bi ara bendede protein çıkmıştı tansiyonu ölçtüm sürekli doktor dedi bi sıkıntı çıkmadı korkmuştum biraz ama şükür şimdilik bişi yok.bu prşbe bakalım kont. var cnm ne dicek heralde az buçuk doğum tarihi belli olur die düşünüorum git gide heycan atrmaya başladı:D:D::D

sen nasılsın cnm bebişler nasıl neler beklioyor bizleri doğumdAN SONRA:D:D:D:Dkilo almışlardır iyice emiorlarmı cnm....benim yerimede öp ve kopkla bebişleri :D:D:Dbu arada bizleri bırakmadığın ve bilgilendirdiğin için teşekkürler cnm :D:D

Bcemre3 ben 42 yasindayim, 7 kez basarisiz tüp bebek yaptirdik, yumurtalarim kaliteli olmasina ragmen tutmadi - (bir kez tuttu ama düsük yaptim maalesef). sonra donasyon olayi tesadüfen oldu diyebilirm. burdaki forumu buldum ve güven kazandim ilk defa düsünmeye basladim bende donasyonu. yaklasik 6 ayimi aldi diyebilrim karar vermek icin. sonra karar verdik firdevs hanima gittik. burda cok yazilarim var okuyabilirsin. ilkinde tuttu ve ikiz bebeklerim okldu, simdi kizim ve oglum 2,5 ayliklar.
sadece sana sunu diyebilirim, öyle bir ASK, öyle bir SEVGI ki, anlatamam sana............COK AMA COK seviyorum bebeklerimi. elbette bazen donasyon aklima geliyor, gelmiyor degil, ama önemsiz kaliyor.
Allahima her gün sükür ediyorum!!! benim rahmimde büyüdüler, benim kanimla büyüdüler,bebisleri ben dogurdum, onlar benim cocuklarim :)) biliyormusun onlar uyuduklari zaman bile özlüyorum - insan yani öyle seviyor.............!!!!

Merhaba arkadaslar ben 45 yasindayim 5 basarisiz tupbebek deneyimim oldu ve doktorum artik yumurta donasyonuna karar vermem gerektigini soyledi.surekli bunu dusunuyorum acaba bebek dogdugunda onu kabullenebilirmiyim diye cunku bu acilari yasayan ve anne olmak icin emek veren herkes gibi bende benim genlerimi tasiyan bana benzeyen bir cocugumun olmasini cok istedim ama artik anliyorum ki bazen birseyi cok istemek ona kavusmak icin yeterli olmuyor.cocuklari cok seviyorum hic tanimadigim bir cocugun agladigini dahi gorsem icim sizliyor bu yuzden bu bebegide karnimda hissettikten sonra cok sevevegimi dusunuyorum.ama yinede bunu yasamis olan ve bu yolla evladina kavusan annelerin baslangictaki ve bebekleri dogduktan sonraki duygularini cok merak ediyorum.yasadiklarinizi ve duygularinizi benimle paylasirsaniz cok sevinirim.

canlarim nerdesiniz nasil gidiyor anlatin biraz :emir_bebek::emir_bebek:

transfer olan arkadaslarim - sizlere bol sanslar Allah elinizi bos cevirmesin!!!

tedavide olan arkadaslarim - Allah size güc ve sabir versin.........insallah en yakin zamanda sizlerde kavuscaksiniz bebislerinize............

Canım arkadaşım; yazdıklarını okuduğumda gerçekten içim ısındı, çok çok çok mutlu oldum. Atasen'e katılıyorum, gerçekten birbirlerini tanımayan insanların birbirlerine dua etmeleri, desteklemeleri çok güzel müthiş bir olay. Çok çok mutlu oldum arkadaşım.
İnşallah umudum yeniden denemeye karar verir. Atesen, ben umarım bu uğurda çaba harcayan herkes mutlu olur.
Sevgili breeze; Allah'ım sana ve bebeğine sağlık versin, tekrar çok teşekkür ediyorum arkadaşım.

Sevgili bebek;canım seni zaman zaman okuyorum. Bebeklerini o kadar tatlı tatlı anlatıyorsun ki, içim eriyor. Maşallah Allah nazardan korusun. Sanıyorum artık zorlukları geride kaldı, şimdi daha mutlu zamanlar. Ele avuca gelme zamanları. Hele altı aydan sonrasını düşünemiyorum. Canım sen bol bol yazmalısın, seni okurken çok mutlu oluyorum. Allah'ım bebeklerine ve sana hep sağlık versin. Mutluluğunuz ailecek daim olsun...

böyle arada bi ancak giriyorum canlarım ya. net hala alamadık eve binada kablo döşenmemiş. haftaya alıcaz galiba. herkes iyidir umarım. gebe sayısı artmış MAŞALLAHHH. aykızım senin nasıl gidiyor bakalım? bizi sorarsanız bebişlerim çok iyiler teyzaleri. dün kontrol vardı.oğlum 1600 kızım 1500 gr olmuşlar. bende hazırlıklara başladım artık. 13 kasım gibi doğum olucak bi terslik olmazsa İnşallahh. hepinizi çok öpüyorum canlarım.

Canım hayırlısı ile git doğuma,
maşallah diyelim bebeklerine, sağlacakla al kucağına bebeklerine,

Merhabalar,Allah evlâtlarınızı sağlıkla kucağınıza almayı nasıp etsin .ikizlerde böyle oluyor bir tanesi biraz tembellik yapıyor ama İnan o tembel ve minik olan sonra diğerini solluyor benimde ikiz yeğenlerim var onlarda aynen böyleydi ama şimdi maşallah ikiside çok sağlıklı darısı senin başına.inşallah bizlerde en kısa zamanda bunları sizlerle paylaşırız

merhaba bcemre3,
inşallah canım, darısı isteyen herkesin başına,
sağlıkla sizlerin de olur inşallah,,

kızlar hangi doktor iyi ya cevap verin ben hamile kalanların hangi doktorlara gittiklerini merak ediyorum özelimede yazarsanız olur...birde herkesin gönlüne göre olsun aminnnnnnnnnn.

bu aralar seyrek giriyorum ama girdiğim de okuyorum ne yaptığınızı hele hamileleri okuyunca çok mutlu oluyorum. hamile arkadaşlar tebrik ediyorum ve allah bu duyguyu herkese ve bana da yaşatsın diyorum. ben henüz bir adım atamadım bakalım kısmet

Back
X