selam canim birincisi ben o dedigin dru hic duymadimki kibrista adini duymadigim dr da varmis diyorum.. ve vip donor ne olaki kraliceden veya prensestenmi dönorleri ve siddetle tafsiye etmisin bence sen önce bir hamile kalda sonra tafsiye et ne gördün ne yasadinki tafsiye ediyorsun heee hamileysen ve hamileliginde cok ilgilendilerse o Zaman haklisin yoksa heralde 4500 euro alana Kadar iyi davranirlar kim yapmazki biz bence haticeye degil neticeye bakalim derim .....TUNANEHIR canim gözün aydin rabbim saglikla buyuduklerini görmeyi nasip etsin..ANSU canim cok sevindim sans melekleri hep yaninda olur insallah ALPILKNUR güzel yüreklim bugun transferin vardi insallah süper gecmistir ve 12 gün sonra haberini okuyacagiz....

kizlar bebislerimiz bugun saat 10:08 de dogdular.oglan 1970 gr,kiz 1680 gr dogdu.kuveze aldilar 2kilo olmadan cikartamayiz dediler.solunuma baglilarsu anda.nekadar kalirlar bilmiyorum.2hafta kalirlar herhalde dimi ?

Merhaba Tunanehir
Allahim anali babali büüytsün adiniza cook sevindim
Evinizin gülleri geldi ,mis kokarlar simdi.
cabuk iyilesirler kilo alirlar endise etme cnm.
gözünüz aydin ,darisi diger anne adaylarina.

sevgilerimle

Arkadaşlarım benim geçen hafta yapılan ilk rahim filmimde kalınlık 6 çıkmıştı.cumartesi günü yaptırdığımda ise 9,5 çıktı.çok iyi oldu bu.bu hafta emanetlerimi,canlarımı almak için cumartesi günü Kıbrıstayıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmm.

Merhaba
adiniza cok sveindim

yolun acik olsun bebisleirni alda gelirsin insallah sorunsuz bir skeilde.
simdiden iyi yolculuklar diliyorum
görüsmek üzere
sevgiler

Transferin hayirli olsun cnm
Duami ypatim senin icin.
Nasil gecti? kac adet transfer edildi ?
Memnunmu kaldin?
her sey yolundami?
Allahim tammaina erdirsin insallah kisa sürede burda paylasiriz bebislerini insallah
Allah kalbine göre versin cnm
sevgiler görüsmek üzere

Canım vallahi çok sevindim.geç oldu ama güzel olucak inşallahh.rahim kalınlığında çok iyi.transfer gitmeden son bir kez daha ölçtürecekmisin.bizleri habersiz bırakma sevgiler canımmm

Tresscim canım çok ama çok teşekkür ederim.Benden de sana gelsin tüm güzellikler :) gitmeden bir kez daha ölçtürmeyeceğim sanırım İrem Hn.yeniden ölçtürme konusunda bir şey söylemedi.Sen nasılsın?hayatın da herşey yolundadır umarım.

Allah yolunu acik etsin hersey gonlunce olsun.insallah kisa zamanda dahada guzel bol bebisli haberlerini aliriz

Bcemre inşallah en kısa zamanda beraber sevineceğiz.önce ben belki de daha sonra da sen olmaz mı? yada önce sen sonra ben :)

ansu cum yolun açık olsun. sen gibi bir tane daha yok burada.
güzel haberlerini bekliyoruz :)

Rüzgarcımselincim, yolumuzu sen açtın yolumuz açık olmaz mı? benim 21 yıla giden tedavi sürecimden sonra bugünlere gelmem bile çok büyük bir gelişme benim için.Ama Allah'ın izniyle o bebek(ler) benim olacak.

Tunanehirciğim gözün aydın canım gelmiş bebişler Rabbim den hayırlı sağlıklı evlat olmalarını diliyorum canım çok meşakkatli,çok yorucu bu yolda alnınızın akıyla çıktınız Rabbim birlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin,Rabbim bir gün olmayanlara da o duyguları tattırsın hayırlısıyla inşallah.Allah analı babalı büyütsün canım çok sevindim,güle güle büyüt canım bebişlerini......

ANSU cum sana da şimdiden hayırlı yolculuklar diliyorum,emanetleri al gel hayırlısıyla,hep olumlu düşün canım inşallah olur,güzel haberlerini bekliyoruz.........

Kardelennur, teşekkür ederim.canlarım beni bekliyor.senin gibi tüm arkadaşların da dualarıyla kalabalık bir aile olarak geri geleceğim inşallah.

Bol şanslar ansucum hersey çok güzel sonu çok mutlu olsun insallah

Atessncim çok teşekkür ederim.İnşallah güzel olacak dua et benim için olur mu?

selam canim birincisi ben o dedigin dru hic duymadimki kibrista adini duymadigim dr da varmis diyorum.. ve vip donor ne olaki kraliceden veya prensestenmi dönorleri ve siddetle tafsiye etmisin bence sen önce bir hamile kalda sonra tafsiye et ne gördün ne yasadinki tafsiye ediyorsun heee hamileysen ve hamileliginde cok ilgilendilerse o Zaman haklisin yoksa heralde 4500 euro alana Kadar iyi davranirlar kim yapmazki biz bence haticeye degil neticeye bakalim derim .....TUNANEHIR canim gözün aydin rabbim saglikla buyuduklerini görmeyi nasip etsin..ANSU canim cok sevindim sans melekleri hep yaninda olur insallah ALPILKNUR güzel yüreklim bugun transferin vardi insallah süper gecmistir ve 12 gün sonra haberini okuyacagiz....

Waltkrayburgcum şans meleklerim sizsiniz benim.canım senin ve diğer arkadaşların yanına ben de gelmek istiyorum.

Merhaba
adiniza cok sveindim

yolun acik olsun bebisleirni alda gelirsin insallah sorunsuz bir skeilde.
simdiden iyi yolculuklar diliyorum
görüsmek üzere
sevgiler

Laraxcım inşallah güzel haberler vereceğim.az sonraaaa :) sevgiler benden sana

Harikasın sen ya,okuyunca bende aynısını düşündüm eşime acaba vip olmayan gariban donürmü oluyor dedim çok saçma birşey seninde söylediğin gibi para yolmanın sadece bir başka yolu birde bu çıktı sanki bugüne kadar bu uğurda az paralar harcanmış gibi artık pes diyorum

Arkadaşlarım benim geçen hafta yapılan ilk rahim filmimde kalınlık 6 çıkmıştı.cumartesi günü yaptırdığımda ise 9,5 çıktı.çok iyi oldu bu.bu hafta emanetlerimi,canlarımı almak için cumartesi günü Kıbrıstayıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmm.

canım yolun açıksın,
güle güle git, güle güle hayırlı haberle geri dön,
bol bol dinlen, kendini vucüducunu anneliğe hazırla,
sonrası zorlu bir süreç ama tarif edilemez annelik duygusu,,,,,

Sana özelden mesaj attım..

kızlar kızlar, 2 gündür canım çikolatalı krokanlı pasta çekiyor,,, inşallah cuma günü yiyeceğiz. peki şimdi kendimi ne ile avutayım....

alpilknur sanırım transferin olmuş. hayırlısıyla sana tutunsun bebişler.
forumun en pozitif üyesinden pozitif haberler almak dileğiyle :)

kızlar kızlar, 2 gündür canım çikolatalı krokanlı pasta çekiyor,,, inşallah cuma günü yiyeceğiz. peki şimdi kendimi ne ile avutayım....

Arkadasim bence cok tatli seyler yeme kilo alma konusunda benim drum cok titiz ben cok kilolu biri degilim ama drum her gittigimde kilo kontrolu yapiyor ben toplamda 2kilo aldim aslinda cok istahsizin hamilelikte heralde hareketsizlikten aldim dr cok kizdi hic almasanda olur ilk aylarda dedi toplsmda doguma kadar en cok 10 kg dedi yoksa hem sen hem bebeklerin hayati riske girer dedi Allahtan canim tatli hic cekmiyor suan ama ilerde bulantikar gecince istermi bilmem oyuzden cok kilo almaktan korkuyorum..

Sakin ol kasma sakın kendini transfer esnasında.....İnşallah transferin çok kolay olur sonucunda pozitif olur senin haberinde bize ilham olur hayırlı uğurlu nur toplarını al da gel :))

canım yolun açıksın,
güle güle git, güle güle hayırlı haberle geri dön,
bol bol dinlen, kendini vucüducunu anneliğe hazırla,
sonrası zorlu bir süreç ama tarif edilemez annelik duygusu,,,,,

Rosedali canım çok teşekkür ederim.Evet o tarif edilemez duyguyu yaşamak istiyorum.

Sakin ol kasma sakın kendini transfer esnasında.....İnşallah transferin çok kolay olur sonucunda pozitif olur senin haberinde bize ilham olur hayırlı uğurlu nur toplarını al da gel :))

Zenann2, inşallah herşey güzel olacak.onlar da bana haber yolladı gel bizi burdan al diye.Canlarımı daha fazla bekletmeyeceğim.

İsminde de olan nur hem yüzünde hem de şu an içinde yaşayan canlarında olsun.Transferin inşallah hayırlısıyla olumlu geçmiş ve şu an o tatlı bekleyişe geçmiş olmalısın.Ben de senin arkandan transfere giriyorum hafta sonu ve inşallah ilk önce senden hamileyim haberini alıp sonra da bak ben de hamileyim diyeceğim sana :)

Arkadaşlarım ben hafta sonu için geri sayıma başladım.son 3 gün cumartesi günü Kıbrıs'tayım.şu an sadece yatıyorum.ilaçlarımı alıyorum sadece progestan içimden akıyor bir süre sonra acaba yanlış mı yapıyorum?Kalabalık bir aile olabilmek için ilk adımı cumartesi atacağız.heyecan son derece yüksek.inşallah Allahım yüzümüze tebessüm kondurur

Arkadaşlarım ben hafta sonu için geri sayıma başladım.son 3 gün cumartesi günü Kıbrıs'tayım.şu an sadece yatıyorum.ilaçlarımı alıyorum sadece progestan içimden akıyor bir süre sonra acaba yanlış mı yapıyorum?Kalabalık bir aile olabilmek için ilk adımı cumartesi atacağız.heyecan son derece yüksek.inşallah Allahım yüzümüze tebessüm kondurur

canim benim sana naccizane tafsiyem transfere Kadar yatma gez dolas malum kann dolasimida lazim transferden sonra zaten bol bol yatacaksin ve sakin heyecan yapma ya olmazsa dusuncelerine kapilma var sayki tatile gittin 7 24 transferi dusunme bunu inan ben son gittigimde öyle yaptim kibrista gezdim dolastim kafa dengi arkadaslarda bulmustum güldüm eglendim transfere girene Kadar aklimdan cikarmistim sadece ilaclarimi saatimde aldim o Kadar normalde panik bir insanim pireyi deve yaparim ama amannn olmazsa bir daha gelirim alistim nasil olsa dedim kendi kendime ve Transfer esnasinda kendini kasma dr ne yapiyor bakmaya calisma stres olursun insallah hersey güzel olacak canim ben inaniyorum

canim benim sana naccizane tafsiyem transfere Kadar yatma gez dolas malum kann dolasimida lazim transferden sonra zaten bol bol yatacaksin ve sakin heyecan yapma ya olmazsa dusuncelerine kapilma var sayki tatile gittin 7 24 transferi dusunme bunu inan ben son gittigimde öyle yaptim kibrista gezdim dolastim kafa dengi arkadaslarda bulmustum güldüm eglendim transfere girene Kadar aklimdan cikarmistim sadece ilaclarimi saatimde aldim o Kadar normalde panik bir insanim pireyi deve yaparim ama amannn olmazsa bir daha gelirim alistim nasil olsa dedim kendi kendime ve Transfer esnasinda kendini kasma dr ne yapiyor bakmaya calisma stres olursun insallah hersey güzel olacak canim ben inaniyorum

Canım tavsiyelerini dikkate alacağım.sonuçta senin düşüncelerin benim için önemli.benim gidişim cumartesi sabah erken saatlerde ve transferim de öğle saatlerinde o yüzden gitmeden önce gezemeyeceğim ama senin de yazdığın gibi rahat olacağım.sen transferden sonra neler yaptın?ilk ne yedin içtin mesela?

Arkadaşlarım ben hafta sonu için geri sayıma başladım.son 3 gün cumartesi günü Kıbrıs'tayım.şu an sadece yatıyorum.ilaçlarımı alıyorum sadece progestan içimden akıyor bir süre sonra acaba yanlış mı yapıyorum?Kalabalık bir aile olabilmek için ilk adımı cumartesi atacağız.heyecan son derece yüksek.inşallah Allahım yüzümüze tebess kondurur

Ansu canımm progestanı elinden geldiğince ileri it.bir saat kadar yat.yinede fazlası illaki akıyor endişe etme..

Canım transferin hayırlı olsun.haberlerini sabırsızlıkla bekliyoruz.formumuzda heycanlı bir bekleyiş daha başladı.senden sonrarada ansucum için gün sayıcaz.Anne olma sırası sizde.sizlere ikiz ikiz bebişler diliyorummmmmmm

Back
X