sevgili Bebek cook takdir ediyorum seni ,bu kadar isin icinde helal olsun giriyorsun yaziyorsun en bastan paylasiyorsun..
sabirlisin- cok hanimsin cnm vallahi..tebrikelr ..
allahim bebislerine uzun ömürler versin güzel annemiz adina mutluyum sürecini burdan okyuarak bildigim icin ..emeginin takdirini aldin cnm. güvel -sicak-civil civil yuvan dahada mutlu olsun temennim cnm.
öncleikle sagol sükür projemi bitirdim simdi bekleme sürecim .
az önce breeze35 ede yazdim cnm cok yoruldum kisa sürede gidip gelince yollar yordu ic hatalr-dis hatalr resmen 48 saat im yolallarda gecti..umar imki bebisime bir sey olmadi.dün gece3 te ciktim otelden aksam 21.30 eve varabildim..endisleiyim insallah bebekler benimledir.
simdide pruluton depot igne derdim var yanda 50 m hemen ev doktoruma gdiecegim insallah sorunsuz yapacaktir hemsire..rectemide aldim sorun etmez insallah..elimizdne geleni yaptim takdiri allahimin ..artik yüzümüz güldürsün diyorum..dualrin icin sgaol cnm..
bende Oscarda kaldim ve larnaca otelde Otelim rahatti güzeldi bol minik kuslar geldi balkona ekmek -puaca kyodum bereket olsun diye..
hislerimi bir cirpida yazdim .. korkuyorum düserler diye ama iyiyim gayet ..esterofem migde bulantisi yapiyor onun disinda henüz bir belirtim yokkk olursa söylecegim .6-7 gün baslar burdan yazarim cnm.
her zamanki gibi test cubugum yani basimda ..yapmadna durmam HER SEYE HAZIRIM ...hazirladim yine..
tekrar görüsmek üzere
sevgilerimle.
öperim bebislerini darisida bize cnm..bende ikiz isterim cokkkkkkk.
r
seve seve canim burdayim. napiyim kopamiyorum burdan sizlerden :4: bana da iyi geliyor, bende burda paylasip insanlar faydalanbiliyorsa ne mutlu bana.....

hadi hayirlisi senin icin..inan cok ama cok heyecanliyim bende......bende senin yerinde olsam test yapardim evde, insan bir nevi hazirlikli oluyor o zaman...........bugrün blasto-transferden sonra kacinci gündesin?

Canım arkadaşlarım,nihayet cinsiyetimiz tam belli oldu,Allahım nasip ederse bir kızımız olacak:) Eşimin yüzü gözü düştü ama ben resmen havalardayım,oldum olası hayalim kız çocuğuydu,Allahım inşallah kucağıma almayı nasip etsin,karnının büyüdüğünü görmek,ultrasonda kıpırdadığını,elini kolunu,canlı olduğunu görmek o kadar güzel duygularki allahım hepimize bunu yaşatsın,hepimiz bu güzel duyguları tadalım inşallah,sizleri çok seviyorummmm:)

Rabbim gönlüne göre vermiş çok sevindim :) :nazar:hayırlısıyla sağlıklı sıhatli kucağınıza alırsınız inşallah prensesinizi... Rabbim en kısa sürede bizlerede nasip eder inşallah

Canım arkadaşlarım,nihayet cinsiyetimiz tam belli oldu,Allahım nasip ederse bir kızımız olacak:) Eşimin yüzü gözü düştü ama ben resmen havalardayım,oldum olası hayalim kız çocuğuydu,Allahım inşallah kucağıma almayı nasip etsin,karnının büyüdüğünü görmek,ultrasonda kıpırdadığını,elini kolunu,canlı olduğunu görmek o kadar güzel duygularki allahım hepimize bunu yaşatsın,hepimiz bu güzel duyguları tadalım inşallah,sizleri çok seviyorummmm:)

Tebrikler canim benim allah saglikla kucaginiza alip anali babali buyutmeyi nasip etsin.sevincini hissedebiliyorum bende kizim olsun cok istiyorum .allahim yuvanizi hep boyle neseyle doldursun

r
seve seve canim burdayim. napiyim kopamiyorum burdan sizlerden :4: bana da iyi geliyor, bende burda paylasip insanlar faydalanbiliyorsa ne mutlu bana.....

hadi hayirlisi senin icin..inan cok ama cok heyecanliyim bende......bende senin yerinde olsam test yapardim evde, insan bir nevi hazirlikli oluyor o zaman...........bugrün blasto-transferden sonra kacinci gündesin?

vaktin varsa ,zamanin varsa tabiki ..bende cook vaktim olmasada bir cirpida giirp okyuor-yaziyor-paylasiyorum ..derinlemesine okuyamyiorum.mikro dönemimde yogunlasiyorum..
evet zaten amacimizda o yeni annelerimizin bilincli ve faydalanmasi amacimiz..
tsk ederim benimle ayni heyecani paylastigin icin..
yaptim test cnm yoksa bekleyemem ..aldim testleri eskdien kalan basit testler yaptim ..5. gün ve 6.gün . de cok silik cikti..
zetn cikyior bende cikmama sorunu yoksa uamrimki sonrasi hüsranla bitmesin.gecen agustostaki birden 11.gün pat dedi cizgiler cikmadi ..sok oldummm ondan korkuyorum aslinda..cok erken ama yapmis bulundum.11.gün de kan verecegim bakalim..zaman gösterecek..
iyi geceler .herkese allah rahatlik versin sizden dualrinizi esirgememnizi beklyiorum.
görüsmek üzere..
minikleirnide öpersin yerimize..

Masallah cnm,allahim kalbine göre vemis,hayirli evlatalr nasip etsin insallah cnm.kisa zamanda sag salim kucagina almak nasip eder insallah.
kiz coocgu daha cici bici giydiriliyor degilmi? sac tokasindan ayakkabialrina kadar cook gösterisli ve caf cafli olyuor..bende severim kiz cocoukalrini ..allahim herkese nasip etsin insallah..
adiniza esinin adina tebrik ederim cnm.
forma az giriyorsun ama masallah tam giriyorsun harikasin yine..))
rahatsizlikalrin azaldi sanirim ? o halde calisabildinmi cnm? vallahi bende korkuyorum migde bulantisindan kizimda 5 ay keisntisiz olmustu) mehvolmustum..yinede sikayet yok diyorum olsunda bebislerimiz..bakariz bir sekidle caresine..
tekrar görüsmek üzere
sevgilerimle cnm..darisi bizlere..

kızlar bende gün bekleyenlerdenim zaman geçmiyor sattler durdu sanki transfer sonrası 5. günüm bugun:34:

aramiza hosgeldin ,seni ynei gördüm yada geriye dönük okuamdigim icin kacirmista olabilirim.
güzel bir aile formundasin bol zaman gecirmeler dilerim.
öncelikle transferin hayirli olsun cnm.bahsedermisin kendinden biraz.
Hnagi klinikte yaptirdin?
nerden katilyiorsun?
Yumurta donasyonumuydu?
kacinci mikron?
diger anneleirmizde seni tanimis olur.
Ben dogusta yaptim Dr.Sevket beyde 5.mikrom idi .hamile kalip devam edemiyen grubundayim.tekrar denedik hayirlisini dilyiorum allahtan.
yumurta donasyonuydu.ykaind aksimetse kan degerimle olumlu - olumsuz gelismeleri yazacagim.
allahim emekelrini bosa cikarmasin..bende snein gibiyim yeni transferim oldu dün itiabriyle yaptim test cook silik vardi ama kesin 12 günü bekliyorum .siz bana bakamyin yaptim ama herkese öenrmiyorum.kendimi herseye hazialdim ondnadan yapyiorum.
kaderimden kacamam ve kendimi tanidigim icin ypatim.
zaman gecmek bilmez evet ama tatli telaslardir.. sabir ve sakinlikle inslalah güzel sonuclar vereceksindir.
tekrar görüsmek üzere

bu arada bebislerim hala kuvozdeler.sagliklari cok iyi masallah.bu pazartesine cikacaz galiba.haber veririm size canim arkadaslarimm..

sevgili tunanehir
daha dün aklimdna gectin ..dedim tunacim evine gecmistir ikizleriyle mesguldür ondna artik buraya sik giremez diye..
bir baktim simdi yzaina rastladim.hadi hayirlisi cnm,allahim güzel ailenizle mutlu yuvanizda saglikli-huzurlu-neseli zamanalr gecirmek nasip etsin cnm.
pazartesi büyük gün senin icin, tüm kalbimizle burdan sevgiler gönderiyoruz.mis süt kokan bebekelrinide öperiz..
sevgiler cnm görüsmek üzere
taze cici anne..

Arkdaslarim günaydin

bildiginiz gibi ikiz bebislerimiz oldu yumurta donasyonda...mutlulugumuzdan hep bahsettim sizlere zaman buldukca, son zamanlarda bazen su durumlari yasiyorum ve sizlerden fikir almak istiyorum, düsüncelerinizi bilmek istiyorum...

malum bebis görmeye hep yakinlarimiz aile dostlarimiz arkaadaslarimiz geliyor.......ilk zamanlarda kizimi bana benzeten cok olurdu..oglumu da babasina...bende dahi kizimi bana benzetiyordum. bir kac gelen aile bebislere bakiyorlar ve diyorlarki: ya bunlar sadece babaya benziyo, veya ya kiziniz hic kimseye benzemiyo, vs vs....benim acikcasi morelim bozuluyo bu konulara, neden duygularimi saklayim...o an insanlara en iyisi nasil cevap verilmeli, cevap verilmemeli mi yoksa hic? o zamanda diyorum süphe yaratmayim...yani ne desem ne yapsam bende bilmiyorum. bazen diyorum yok yanliyorsunuz, bakinsana bana benziyo, bazen de diyorum bizim icin hic önemi yok kime benzemis kime benzememis, nitekim saglik önemli - ki gercekten en önemlisi bu...yoksa onlar benim canlarim kanlarim...........öyle bir seviyorumki cogu zaman yatak baslarinda oturup sevincten göz yaslari döküyorum ve bazen hala inanamiyorum benim bebislerimin oldugu..

yinede bu konuda sizden düsüncelerinizi almak istiyorum, siz olsaniz acaba ne yapardiniz veya ne yapiyorsunuz, nasil tepki veriyorsunuz.......

tesekkür ederim.

Benim sorum olucak kızlar salı gününden beri göğüslerim ağrıyor ve acayip sızlıyolar ayrıca biraz dolgunlasmis sizce ilaçların vermis olduğu bi yan etkimi bu arada yarın test günüm

Ben sana söyleyeyim sonuç pozitif. Allahın izni ile Bende de aynı belirtiler vardı çünki.

Sabah forma bakayım dedim ne guzel bir haber bu. Allah tamamina erdirsin. Darisi bizim basimiza insallah dua et bizede..

Darısı başınıza ins isteyen herkes bu duyguyi tatsın dualarım sizinle çok değişik bi duygu anlatamam öğrendiğim an gözyaşıma hakim olamadim ama stres bitmiyo ins ikiye katlanır değerim

Degerim 592.1 çıktı mutluluktan ağladım cokkkkkkk mutluyum:)))) ins pazartesi günü ikiye katlanir sonucumm

Canım benim gözün aydın:))) İnan çok sevindim,Allahım tamamına erdirsin,sağsalim kucağına almayı nasip etsin,değerin harika,katlanarak çoğalsın inşallahhhh.... Hoşgeldin hamileler kervanına:)) Darısı Larax,Alpilknur,Ansu ve sonuç bekleyen yola çıkan tüm formdaşlarımızın başına..:nazar::nazar::nazar:

Canım benim gözün aydın:))) İnan çok sevindim,Allahım tamamına erdirsin,sağsalim kucağına almayı nasip etsin,değerin harika,katlanarak çoğalsın inşallahhhh.... Hoşgeldin hamileler kervanına:)) Darısı Larax,Alpilknur,Ansu ve sonuç bekleyen yola çıkan tüm formdaşlarımızın başına..:nazar::nazar::nazar:

:)))) saol canim benim amin ins allahım o günleri gostersin sag salim alalim kucagimiza bebegimizi ya da bebeklerimizi:))

Arkdaslarim günaydin

bildiginiz gibi ikiz bebislerimiz oldu yumurta donasyonda...mutlulugumuzdan hep bahsettim sizlere zaman buldukca, son zamanlarda bazen su durumlari yasiyorum ve sizlerden fikir almak istiyorum, düsüncelerinizi bilmek istiyorum...
malum bebis görmeye hep yakinlarimiz aile dostlarimiz arkaadaslarimiz geliyor.......ilk zamanlarda kizimi bana benzeten cok olurdu..oglumu da babasina...bende dahi kizimi bana benzetiyordum. bir kac gelen aile bebislere bakiyorlar ve diyorlarki: ya bunlar sadece babaya benziyo, veya ya kiziniz hic kimseye benzemiyo, vs vs....benim acikcasi morelim bozuluyo bu konulara, neden duygularimi saklayim.
yinede bu konuda sizden düsüncelerinizi almak istiyorum, siz olsaniz acaba ne yapardiniz veya ne yapiyorsunuz, nasil tepki veriyorsunuz.......

Canım benim sıkma hiç canını,bir defa biz iliğine kemiğine kadar anneyiz,bizim kadar uğraşı verip de anne olan herhalde yoktur bu yeryüzünde:) Ben sana yeni doğum yapan arkadaşlarımın etrafın benzerlik konusundaki fikirlerini söyleyeyim;
Zaten daha çok küçükler henüz hiç kimseye benzemelerini beklemeyin,bu arada ilk çocuklar erkek olsun kız olsun inanmayacaksın ama genelde babalarına benzerlermiş:) Birde eşini çok seven kadın çocuklarını eşine benzetirmiş:) Aynen bunları söylersin,çocuklarda biraz büyüyüp serpilince gör bak bize nasıl benzeyecekler,biz eşlerimizle benzemiyormuyuz? Yavaş yavaş birbirimizin mimiklerini kapıyoruz aynı havayı aynı şartları yaşıyoruz ve kardeş gibi benzemeye başlıyoruz,ben çocuğun saç ve göz rengi değişik olur mu acaba diye şimdiden etrafa eşimin halası bembeyazmış benimde anneannem yeşil gözlü inşallah onlara çeker diye söylemeye başladım çünkü ben esmerim eşimde beyaz tenli ama simsiyah saçlı:) hiç çekinme;
Eşimi çok seviyorum özellikle ona baktım ki ona benzesinler diye de
İlk çocuklar babaya benzerlermiş,bütün çileyi biz çekiyoruz çocuklar babaya benziyor,bidahakine kendime benzeticem gibi hayıflan:)
Eee bunlar tüp bebek,en güzel genlerimizi verdik,elbet bana benzemeyecek benden güzel olacak de:)
vs vs
Sakın ama sakın eksiklenme iliğine kemiğine kadar onlar bizim evlatlarımız,kimsede şüphelenmeyecek,bizden başka kimse bilmeyecek merak etme güzel arkadaşım

Back
X