Arkdaslarim günaydin
bildiginiz gibi ikiz bebislerimiz oldu yumurta donasyonda...mutlulugumuzdan hep bahsettim sizlere zaman buldukca, son zamanlarda bazen su durumlari yasiyorum ve sizlerden fikir almak istiyorum, düsüncelerinizi bilmek istiyorum...
malum bebis görmeye hep yakinlarimiz aile dostlarimiz arkaadaslarimiz geliyor.......ilk zamanlarda kizimi bana benzeten cok olurdu..oglumu da babasina...bende dahi kizimi bana benzetiyordum. bir kac gelen aile bebislere bakiyorlar ve diyorlarki: ya bunlar sadece babaya benziyo, veya ya kiziniz hic kimseye benzemiyo, vs vs....benim acikcasi morelim bozuluyo bu konulara, neden duygularimi saklayim...o an insanlara en iyisi nasil cevap verilmeli, cevap verilmemeli mi yoksa hic? o zamanda diyorum süphe yaratmayim...yani ne desem ne yapsam bende bilmiyorum. bazen diyorum yok yanliyorsunuz, bakinsana bana benziyo, bazen de diyorum bizim icin hic önemi yok kime benzemis kime benzememis, nitekim saglik önemli - ki gercekten en önemlisi bu...yoksa onlar benim canlarim kanlarim...........öyle bir seviyorumki cogu zaman yatak baslarinda oturup sevincten göz yaslari döküyorum ve bazen hala inanamiyorum benim bebislerimin oldugu..
yinede bu konuda sizden düsüncelerinizi almak istiyorum, siz olsaniz acaba ne yapardiniz veya ne yapiyorsunuz, nasil tepki veriyorsunuz.......
tesekkür ederim.