Inşallah güzel haberi alacaksın Ansucum yeterki güçlü ol başaracaksın ve sende bebişlerine kavuşan arkadaşlar gibi bana ve benim gibi bu yolda olan arkadaslara umut ışığı olacaksın

Canım inşallah dediğin gibi olur.gücümü korumaya çalışıyorum.inşallah sizlere iyi örnek oluyoruzdur.

Merhaba canım cok geçmiş olsun inşallah bu defa başaracaksın ve bebişine kavuşacaksın .mümkünse daha önce hangi merkezde olduğunu yazarmısın ben HIT yaptırıcam ve eğerki değişim yapıyorsan ters giden bişeyler olduğunu hıssetmiş olabılırsın .sevgiler

Sevgili Bcemre, ben daha önce HIT de yaptirmistim, bu benim 5. tüp bebek denem. Ücüncüde HITde yaptirmistim, ikincide kizim oldu. 3. negatif idi. 4. pozitif ancak düsükle sonuclandi. Aslinda cok büyük bir nedenim yoktu degistirmek icin, yanlizca el degisikligi istedim. Bence duydugun kliniklerin cogu tecrübeli. Busefer farkli olarak bana düsüge karsi igne verdiler. Onu yaptiriyorum. Artik tatilde Kibrisa gitmek istemiyorum. Yarin tekrar kan verecegim. Ins. degerim yükselir. HIT bencede iyi bir tercih. Ins. sende bebegine kavusursun.

Sevgili Bcemre, ben daha önce HIT de yaptirmistim, bu benim 5. tüp bebek denem. Ücüncüde HITde yaptirmistim, ikincide kizim oldu. 3. negatif idi. 4. pozitif ancak düsükle sonuclandi. Aslinda cok büyük bir nedenim yoktu degistirmek icin, yanlizca el degisikligi istedim. Bence duydugun kliniklerin cogu tecrübeli. Busefer farkli olarak bana düsüge karsi igne verdiler. Onu yaptiriyorum. Artik tatilde Kibrisa gitmek istemiyorum. Yarin tekrar kan verecegim. Ins. degerim yükselir. HIT bencede iyi bir tercih. Ins. sende bebegine kavusursun.

Çok teşekkürler paylaşımın için ,bende firdevs ve Hit arasında gelip gittim sadece oraya kafamda minimum soru işaretiyle huzurlu birşekilde gitmek istiyorum.inşallah değişimin sana uğurlu gelir ve değerlerin yüksek çıkar.bencede tatil konusunda çok haklısın herhalde hiçbirimiz tatil için Kıbrıs'ın adını anmayız.inşallaaaaaah sabah müjdeli haberini alırız canım.

Kızlar bugünde testimi yaptırdık 1118 çıktı tam 2ye katlandi değerim yalnız troidle başım dertte ts3.39 tsh 1.62 t4 1.71 çıktı bu seferde t4 yüksek çıktı

Son düzenleme:
Hatalar

Aşağıda belirtilmiş Hatalardan biri oluştu
Larax isimli Üyemizin Posta girişi doludur. Tekrar Özel Mesaj alabilmesi için Larax isimli Kullanıcının eski Özel Mesajlarını silmesi gerekmektedir.

Açtığınız konuların ve/veya mesajlarınızın ASLA silinmeyeceğini unutmayın !

Alıcı: .
Larax

Separate multiple user names with a semi-colon ';'

merhaba ansu

kontrolumu ypatim hic postam yok ,bende anlamadim belkide form tarafindnan engellenmis olabilirim nedenini bilmiyorum.
arastirmadimda gerekte görmüyorum .
sana mesajdan skype adresimi e-mailimi yazdim alinca eklersin cnm
görüsmek üzere
sevgiler

Kızlar bugünde testimi yaptırdık 1118 çıktı tam 2ye katlandi değerim yalnız troidle başım dertte ts3.39 tsh 1.62 t4 1.71 çıktı bu seferde t4 yüksek çıktı

adina cook sevindim bayagi güzelde katlamis masallah.
Cogul gebelik gibi allahim tamamina erdirsin darisida bizim basimiza insallah
Triod öenmli bir konu hemen doktorunla kontaga gec ve tedvaini ol derim .
tekrar görüsmek üzere
sevgiler

adina cook sevindim bayagi güzelde katlamis masallah.
Cogul gebelik gibi allahim tamamina erdirsin darisida bizim basimiza insallah
Triod öenmli bir konu hemen doktorunla kontaga gec ve tedvaini ol derim .
tekrar görüsmek üzere
sevgiler

Sagol cnm tsh kontrol aslinda altında bu sefer t4 düşündürdü hemen mail aattım doktoruma öğlen geri dönüş yapicaktir sayesinde tsh 9.46lardan 1.62ye düştü belki ilacin dozunu düşürebilir

Merhaba arkadaslar, bende Delal gibi son dönemde sessiz takip edenlerdenim. Aslinda eski bir üyeyim. Zor dönemler atlattik, atlatmaya devam ediyoruz. Ins. hakkimizda hayirlisi. Benim ikinci hamileligim düsükle sonculaninca klinigi degistirmeye karar verdim. Ben Firdevs hanimin hastasiyim. Gecen persembe transferim oldu. Bende 6. günden itibaren idrar testi yaptim. Benimde Larax gibi hep silik cikiyor. Cumartesi dayanamadim kan testi yaptirdim. HCG 65 cikti ama bana cok düsükmüs gibi geliyor. Yine düsük yapmaktan korkuyorum. Bir travma atlatmistim o zaman.

Transfeirn hayirli olsun
6.gün testinide ypamissin güzel cesaret bravo alalhim tamamina erdirsin güzel sonuclar olsun insallah.
kendimce yorumum ,nacizane fikrim. 6. gündeki kan degerin gayet güzel 65 iyi bir deger. 12.günde bu degerin daha artar katlayarak gider yani daha 6 günün var degerin 400-600 lerde olabilir tebrikler.
cok silik cikiyor önemli olan silikte olsa cikmasidir.. bende sükrediyorum hepp .ama önemli olan sonucudur. devamidir neticedir.
bekleyip görecegim allah izin verirse..bende aniden düsükle sonuclaniyor ama galiba pruloton depot isimize yarayacak.
gün asiri yaptiriyorum ignemi -pozitif belirtiyi igneye borcluyum diyebilirim.
Dr.Firdevs hanim cook iyi bir doktor sevecen cana yakin-güven veren birisi .tedavinde neler önerdi paylasirmisin?
Estrofem vs ölcüleri ne kadardir?
Tekrar tebrikler.
görüsmek üzere

Son düzenleme:
maalesef bu seferde olmadı..çok üzgünüm. testi cmtsi günü yaptırdım ama yazmak sizi de üzmek istemedim.acım hala aynı şu an gözlerimin önündeki yaşlardan ekranı bulanık görüyorum.
ama geçecek neler geçmezki..zaman herşeyin ilacı sadece biraz sessiz takipçiniz olacağım.hiçbirinizi etkilemek istemiyorum çok güzel yoldasınız ama ben zaten çok ümitsiz vakayım:(( sizin bebeğiniz olsun.zaten bütün çocuklar benim di mi..
bebişi olacak arkadaşları çok tebrik ediyorum.
hepinizi çok seviyorum sevgili forum arkadaşlarım.
sevgiyle kalın

maalesef bu seferde olmadı..çok üzgünüm. testi cmtsi günü yaptırdım ama yazmak sizi de üzmek istemedim.acım hala aynı şu an gözlerimin önündeki yaşlardan ekranı bulanık görüyorum.
ama geçecek neler geçmezki..zaman herşeyin ilacı sadece biraz sessiz takipçiniz olacağım.hiçbirinizi etkilemek istemiyorum çok güzel yoldasınız ama ben zaten çok ümitsiz vakayım:(( sizin bebeğiniz olsun.zaten bütün çocuklar benim di mi..
sevgiyle kalın

canımsın ya hikayeni bildiğim için en az senin kadar üzüldüm emin olabilirsin .ama ümütsiz vakayım falan dersen bizi o zaman üzersin o ne demekmiş öyle sende anne olacaksın inşallah bazılarımız biraz daha uğraşmak zorunda kalıyo ama oluyu sonunda sakın psikolajini bozma kendinide çok dinleme . ser görünen herşeyse bir hayır vardır unutma sabırla yoluna devam et canım benim sakın pes etme .biraz uzaklaş bi tatile falan çıkabilirsin ortam değiştir kendini yenilemeye yardıncı olur belki.allaha emanet ol seni çok seviyorum canım benim.

Canım arkadaşlarım,nihayet cinsiyetimiz tam belli oldu,Allahım nasip ederse bir kızımız olacak:) Eşimin yüzü gözü düştü ama ben resmen havalardayım,oldum olası hayalim kız çocuğuydu,Allahım inşallah kucağıma almayı nasip etsin,karnının büyüdüğünü görmek,ultrasonda kıpırdadığını,elini kolunu,canlı olduğunu görmek o kadar güzel duygularki allahım hepimize bunu yaşatsın,hepimiz bu güzel duyguları tadalım inşallah,sizleri çok seviyorummmm:)

merhaba canım,
eşler neden se hep erkek istiyor, Rabbim sağlıklı eli ayağı düzgün herşeyiyle tam mükkemmel zamanında doğurmayı nasip etsin.
sıkıntısız hamileliğin olsun,prensesimizde sağlıklı zamanında dünyaya gelsin.....

sevgiyle kalın

Allah insana verdiği acılara taşa verse taş çatlarmış derler ya. Bu durumda ne desek boş. Yaşamaya devam etmek gerekiyor. Üzülmeyin ne olur, önemli olan sağlığınızın yerinde olması. Yine denersiniz. Ben 6 kere tüp bebek denemesi yaptırdım bir sürü hikaye. Neyse üzmek istemiyorum sizi. Demek ki allahın bize bunları yaşatmasının bir nedeni var. Zamanı geldiğinde siz de evlat sahibi olacaksınız hayırlısıyla. Olumlu düşünmeye çalışın. Kendinizi iyi hissedecek bir şeyler yapmaya çalışın. Ben sabahları yürüyüş yapmaya çalışıyorum en azından kendimi birazcık iyi hissediyorum. Hayata tutunmak zorundayız. İyi hissedersek her şey arkasından gelecek. Kendimize inanmamız, güvenmemiz gerekiyor. Dışarıdan akıl vermek hiç hoş değil biliyorum bana yapıldığında da çok üzülüyorum. Yaşayan bilir derler ya bizi ancak bizler anlarız.

İyi olun:)

Sevgiyle kalın.

Arkdaslarim günaydin

bildiginiz gibi ikiz bebislerimiz oldu yumurta donasyonda...mutlulugumuzdan hep bahsettim sizlere zaman buldukca, son zamanlarda bazen su durumlari yasiyorum ve sizlerden fikir almak istiyorum, düsüncelerinizi bilmek istiyorum...

malum bebis görmeye hep yakinlarimiz aile dostlarimiz arkaadaslarimiz geliyor.......ilk zamanlarda kizimi bana benzeten cok olurdu..oglumu da babasina...bende dahi kizimi bana benzetiyordum. bir kac gelen aile bebislere bakiyorlar ve diyorlarki: ya bunlar sadece babaya benziyo, veya ya kiziniz hic kimseye benzemiyo, vs vs....benim acikcasi morelim bozuluyo bu konulara, neden duygularimi saklayim...o an insanlara en iyisi nasil cevap verilmeli, cevap verilmemeli mi yoksa hic? o zamanda diyorum süphe yaratmayim...yani ne desem ne yapsam bende bilmiyorum. bazen diyorum yok yanliyorsunuz, bakinsana bana benziyo, bazen de diyorum bizim icin hic önemi yok kime benzemis kime benzememis, nitekim saglik önemli - ki gercekten en önemlisi bu...yoksa onlar benim canlarim kanlarim...........öyle bir seviyorumki cogu zaman yatak baslarinda oturup sevincten göz yaslari döküyorum ve bazen hala inanamiyorum benim bebislerimin oldugu..

yinede bu konuda sizden düsüncelerinizi almak istiyorum, siz olsaniz acaba ne yapardiniz veya ne yapiyorsunuz, nasil tepki veriyorsunuz.......

tesekkür ederim.

canım merhaba,
bunu hamilelik haberini aldıktan beri düşüncelerimde olan bir konu, ya bana benzemezse, ya benzetmeseler?
şöyle bir gerçek var ben kıbrıs olayını unutmak istiyorum, sadece oraya tatile gittim,
ebebeylerine hiç benzemeyen çok az çocuk var, varsın bizimkiler de bize az benzesin ya da benzemesin, bize sonradan yaradanın bir hediyesi diye düşünüyorum,üzülmek yerine anın tadını çıkar, sen güzel ve güçlü bir annesin, zamanla bunlara da tepkisiz kalacaksın, alışacaksın, onlar senin başka kimsenin değil, başkaların ne söylediğini artık çok düşünme derim, daha önceden de sorun mu var? kısırmısınız? çocuğunuz olmuyor mu? ne zaman çocuk sahibi olacaksın ?diye söylentiler daha çok canımızı acıtmıyor muydu? dediğin gibi sağlıklı olmaları herşeye değer, ben unutuyorum, unutacağım, onlar sadece benim ve eşimin çocukları olacak, onları son nefesime kadar sahiplenip koruyacağım, gerisi önemli değil,...

sevgiyle kalın

canım merhaba,
çok geçmiş olsun, şuan acın çok taze ama hayat bitmiş değil, önünde upuzun bir hayat var,
Allahım sabrını versin ve en kısa zamanda tekrar deneme gücün olsun,
lütfen biran önce toparlan, yeni bir deneme yeni bir ümit olacaktır sana ve hepimize,,,,

canım merhaba,
Allahım sorunsuz bir hamilelik nasip etsin,
gözün aydın çok sevindim, ikizler geliyor galiba,
Allahım sağlıklı elleri ayakları tam bedenen ve ruhen her yönüyle mükkemmel evlatlar nasip etsin....

sevgiyle kalın

Canim benim inan cok uzuldum ama bundada bi hayir vardir. zaman herseyin ilaci sakin umitsiz vakayim deme Allahtan umit kesilmez bol bol dua et kendini toparlayip yola devam...

Ansucum idrarda cikmayabilir moralini bozma canim sen guclu birisin neleri atlatmissin...insallah persembe gunu mutlu haberi verirsin...

testler ne kadar güvenilir? Özellikle donasyonlarda?
Arkadaslar testelrinizi hangi günde ypatiniz?
Kacinci günde silik cikti?
Hangi zamanlar dogrudur?
Güvenebilirmiyiz testlere?

Tüm denemis ve testi ypamis arkadaslarla paylasmak isterim.
Simdiden büyük heyecanlar ve endiseler basladi Alalhim yardimcimiz olsun. dualarinizi esirgemeyin lütfen .
Sevgilerimle

merhaba canım,
ben 8.günden itibaren hergün idrar testi yaptım,
yanlız sonuç hep hüsran çıktı, 10 günde sabah ilk tuvalete çıktığımda sabah 5 falandı testi yaptım sonucu görmeden zaten uyudum kalktığımda iki cizgi net bir şekilde belliydi,
sabah ilk saatlerde testi yapmanızı tavsiye ediyorum,
zaten ilk önce kan a yansıyor sonucumuz, daha sonradan idrara yansıyor, o yüzden idrar testinde negatif çıksa bile kan testi yaptırmadan lütfen sonuç kötü diye üzülmeyin, ve eğer bekleyecek durumunuz kalmadı ise 8.gündede kan testi yapabilir siniz, ve sonuç doğru çıkacaktır. inşallah test sonuçlarınız pozitif çıkar, isteyen herkese hamilelik duygusunu rabbim hayırlısı ile nasip etsin,,,

34izmirli canım hayırlı olsun ne güzel hamişsin artik allah hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin:nazar::nazar::nazar:.darısı bizim başımıza dua lütfen .

Back
X