15. GÜN DEĞERİM :173
Yani düşük değer ilaçları kestik...
Herkes yaşadı eminim çok zormuş bu durum pozitifi görüp bitmesi...
Biraz toparlayıp EYLÜL gibi tekrar deneyeceğim artık...
Transfere giden arkadaşlar rabbim sizlere yardım etsin....Hamile arkadaşlarım sizlerinde Allah tamamına erdirsin...
Ben bir süre giremem artık....
SEVGİLERİMLE....

Canım benım gercekten çok üzüldüm Allah sana saglık kuvvet versin , vakti zamanı geldiğinde inşallah sende bebeğine kavuşacaksın.

mrb arkadaşım senin adına üzüldüm....bende verda hanımın hastasıydım çok çok memnun kaldım bilmiorum ama ben diğer yerde oldunu diğer tüp bebek merkezini hiç duymadım nettede zati şvket beyle çalıştığı yazıo..bende gördüklerimi hissettiklerimi yazmak istedim okuyunca ben hep verda hanımla irtibata geçtim asistanı kim onu bile bilmem hep kendisi ile konuştum....ben aksilikten dolayı eşimle aynı zamanda gidemedim bi gün sonra gittim eşim görüşmeye gittiğinde oradaki danışmadı kadınlarlar parayı peşin alıoruz demişler istemişler verda hanımda oradaymış hayır almayın daha burda eşi yok onun oda gelsin birlikte öderler diyip parayı yatırtmamış eşime parayı ben geldikten sonra ödedik.....embriyoya gelince verda hanım kaç kere transfer etmeden baktı embriyolara hatta transfer sırasındada baktı geldi ve çok güzeller biri dokuza bölünmüş şu kalite şukadar emriyo var dedi...bizim geri kalanı dondurtmadı dondurmalar çözülünce bozula bilio ki dondurcak kadarda yoktu ama istese para amacı olsa yapardı yani..odaya çıktım 2-3 kere yanıma geldi transferden sonraç.ayrıca kaçtane olacağına birlikte karar verdik ve söledide bana.şuan 5 aylık ikizlerim var 3 tane transfer etmişti 3de tuttu ilk denememdi ....
Aykizim
Seni gormek guzel.Bu hafta benim icin sikintilu gecti.yumurtalar gelismezse diye.ama doktor iyi dedi bugun 8gun tekrar bakacak kibris yolculugum bugun belli olacak insallah buyumuslerdir ;).Aykizim ben menapur kullaniyorum
kasik ve bel agrim var bu iyiye mi isaret yani yumurtanin bugudunu mu gosteriyor

çok teşekkürler. mağlesef kürtaj oldum. ardından da histereskopi ile bakılmak istendi. temizz hiç yapışıklık yok ancak küürtaj sonrası hiç adet olamadım tam 65 gün oldu hst. ondan yapıldı. 21 gün kullanacağım ilaç veirldi sonra adet olcakmışım yut dışında nerde yaşyosun canım sakıncası yoksa ... burda böyle işler..

Önce co kgecmis olsun yazina yeni rastladim hemen yaziyorum.
Tabiki sakincasi yok. Özelden mesaj atabilirsin maili gönderebilirsin .Ortak paylasimi buradan yazabiliriz.
Almanyada yasiyorum.Frankfurta yakin bir yerde yasiyorum.
görüsmek üzere .

15. GÜN DEĞERİM :173
Yani düşük değer ilaçları kestik...
Herkes yaşadı eminim çok zormuş bu durum pozitifi görüp bitmesi...
Biraz toparlayıp EYLÜL gibi tekrar deneyeceğim artık...
Transfere giden arkadaşlar rabbim sizlere yardım etsin....Hamile arkadaşlarım sizlerinde Allah tamamına erdirsin...
Ben bir süre giremem artık....
SEVGİLERİMLE....

Acini derinden hissediyorum ,co k yasadim bende..
Degerin gayet güzeldi ..nasil oldu düstü birden ??? gecmisi cok kafana takma gecmiste kaldi..tabiki demsi kolay maddi-manevi yikiliyor insan haklisinda..insallah tekrar denemende anne olacaksin..
sevgiler .

canim sanirim senin yastan dolayi ücretli benim tüm testlerim ilaclarim hepsi ücretsiz hicbirsey para vermedim talep edilmedi yani 4. test yaptirdim daha büyük bir yerde renkli ultrasyona gittim yönlendirldim yani ve suan yine her iki haftada bir demir vs bakiliyor ama allaha sukur artik para vermiyoum Yas sinirinida Burda tüp bebekte bir uygulama var biliyorsundur 40 Yas üzeri bayanin tedavisini karsilamiyor o yüzden söyledim sevgiyle kal..

Merhaba uamrim iyisindir ..her sey yolundadir?
isverenlerin ayri sigortasi oldugu icin ödüyorum .sorun dgeil zaten yillardir ödüyorum bir kisim tahlillerimi..
tsk ederim yinede .
sevgiylekal.

Acini derinden hissediyorum ,co k yasadim bende..
Degerin gayet güzeldi ..nasil oldu düstü birden ??? gecmisi cok kafana takma gecmiste kaldi..tabiki demsi kolay maddi-manevi yikiliyor insan haklisinda..insallah tekrar denemende anne olacaksin..
sevgiler .
Gecmis olsun demek ve senin adina uzulmekten baska birsey yapamiyoruz.acimizi esimizden baskasina da anlatamiyoruz ;((

Kızlar transferim oldu yatıyorum kimsede yok ama yazayim ben
Ben burdayimmm ;)) simdi cok rahat ve stressiz 12gun gecir. .hic bir seyi kafana takma..calisiyorsan aynen ise devam..kafan mesgul olunca unutuyorsun..sana guzel bir 12 gun diliyorum ve sakin gunu gelmeden test yapma...dualarim seninle insallah anneciklerine siki siki tutunsunlar:))

Ben burdayimmm ;)) simdi cok rahat ve stressiz 12gun gecir. .hic bir seyi kafana takma..calisiyorsan aynen ise devam..kafan mesgul olunca unutuyorsun..sana guzel bir 12 gun diliyorum ve sakin gunu gelmeden test yapma...dualarim seninle insallah anneciklerine siki siki tutunsunlar:))

Saol canm güzel dileklerin icin

Kızlar transferim oldu yatıyorum kimsede yok ama yazayim ben

Ohhhhh missss kap gel bebişleri. Hep beraber dua ediyoruz. Hadi bakalım çabucak geçecek 12 gün yat dinlen. Stres yok güzel ve olumlu düşün parklarda sallayacağız fıstıklarımızı tosuncuklarımızı :))) konuş onlarla çok sevecekler seni hiç bırakmayacaklar Allah ın izniyle ;)

Ohhhhh missss kap gel bebişleri. Hep beraber dua ediyoruz. Hadi bakalım çabucak geçecek 12 gün yat dinlen. Stres yok güzel ve olumlu düşün parklarda sallayacağız fıstıklarımızı tosuncuklarımızı :))) konuş onlarla çok sevecekler seni hiç bırakmayacaklar Allah ın izniyle ;)

Canim hayırlı ugurlu olsun inşallah sana sıkıca tutunacakve sende ggüzel haberlerini paylasacaksin

Saolun kızlar aminn diyorum güzel dilekleriniz icin.. beni unutmayin burda

Evet istanbul ama belirlediğm bir doktor yok araştırıyorum kısmet
Sen Îstanbul da mı yaşıyorsun? Hangi hastane veya doktora gideceksin? Ben Îstanbul dayım doktor araştırıyorum her zaman gidebileceğim ve sorularıma sıkılmadan cevap verecek alanında iyi bir doktor arıyorum Îstanbul da isen var mı bildiğin iyi bir doktor?

canım Allah yardımcın olsun inşallah 12 gün sonra güzel haberlerini kutlarız.dualarımız seninle.paket mi aldın?ne kadar ödedin indirim yaptı mı?pozitif düşün stes yok.kendine ve bebişlerine iyi bak....

İnşallah canm senin belli oldumu tarih

Canim bende sadece 3 yumurta oldu soldakilerde gelisme olmadai :/ sali gunu son kontrol sonra catlatma ignesi ve ada :) insallah hepsi embiryo olur yoksa cok yazik bu kadar emege.embiryo verebilirim dedi verda hn. Ama ben onu odeyemem dedim.Nasip olursa 3taneyle olcak olmazsa ben zaten bastan beri evlatlaga sicak bakiyordum ...

Canım tebrik ederim .inşallah güzel haberlerini alıcaz .bi.ol bol dinlen.hızli yürümek yok.bol su iç...

Saol canım tesekkur ediyorum diğerinde de herşey mükemmel ken olmadi ya simdi yine ayni şeyler yine olmayacak korkusu sardı. Cok duygusalim korkuyorum olmazsa yspacak bişey yok hakkimda hayırlı degilmis deyip tevekkul edicem artik.ama cok ta üzülüyorum . Dua edin canm bana kızlarınla :)

Back
X