mrb arkadaşım senin adına üzüldüm....bende verda hanımın hastasıydım çok çok memnun kaldım bilmiorum ama ben diğer yerde oldunu diğer
tüp bebek merkezini hiç duymadım nettede zati şvket beyle çalıştığı yazıo..bende gördüklerimi hissettiklerimi yazmak istedim okuyunca ben hep verda hanımla irtibata geçtim asistanı kim onu bile bilmem hep kendisi ile konuştum....ben aksilikten dolayı eşimle aynı zamanda gidemedim bi gün sonra gittim eşim görüşmeye gittiğinde oradaki danışmadı kadınlarlar parayı peşin alıoruz demişler istemişler verda hanımda oradaymış hayır almayın daha burda eşi yok onun oda gelsin birlikte öderler diyip parayı yatırtmamış eşime parayı ben geldikten sonra ödedik.....embriyoya gelince verda hanım kaç kere transfer etmeden baktı embriyolara hatta transfer sırasındada baktı geldi ve çok güzeller biri dokuza bölünmüş şu kalite şukadar emriyo var dedi...bizim geri kalanı dondurtmadı dondurmalar çözülünce bozula bilio ki dondurcak kadarda yoktu ama istese para amacı olsa yapardı yani..odaya çıktım 2-3 kere yanıma geldi transferden sonraç.ayrıca kaçtane olacağına birlikte karar verdik ve söledide bana.şuan 5 aylık ikizlerim var 3 tane transfer etmişti 3de tuttu ilk denememdi ....