Merhaba Laraxcım,seni görmek de çok güzel çok teşekkür ederim:) Çok şükür bir ayım kaldı tabii eğer benim bızdık erken gelmeye kalkmazsa:) sende epey yol almışsın,zaten ilk 20 ye kadar çok yavaş gidiyor sonra zaman çok hızlanıyor,eyvah yetişemezsem paniği,ay keşke şunu yapsaydım,bu fotıyu çekilseydim keşkeleri alıp başını gidiyor:)
canım yaşım itibariyle ve kalçamda var olan protez nedeniyle allah nasip ederse sezeryanla doğum yapacağım,zaten rahim de bayağı kalınmış dr lar normal doğum şansın yok dedi ben de hoş istemiyordum..
Ben hala çalışıyorum,tabiiki biraz hızımı yavaşlattım ama vücudum elverdiği müddetçe sanırım çalışacağım,çok zorlu işlerde biraz sırt ağrısı oluyor ama onun dışında pek zorlanmıyorum,hareket kısıtlanmam pek olmadı,şükür şimdilik herşey yolunda gidiyor,darısı tüm arkadaşlarımın başına..
yatak odamızı boyadık,birazını kağıt kapladık,bu hafta da mobilyalarımız geliyor:) çok güzel bir süreç,güya ben sadece park yatak alıcaktım gerisini doğumdan sonra halledecektim ama insan dayanamıyor,aslında pintiyimdir ama insan hiç bişeye acımadan alışveriş yapıyor,Allahım inşallah forumdaki bütün arkadaşlarıma bu güzellikleri yaşatsın,hakikaten doyulmaz bir keyif,hele hareketlerini hissetmek muhteşem bişey,seninde çok az kaldı,tatlı heyecanlar alışverişler başlamıştır:) ben kaçırdım galiba cinsiyetleri ne oldu bebişlerimizin?
Allahım bu yolda emek veren hepimizin yolunu açık etsin,yanımızda olsun,kucaklarımızı evlerimizi bebeklerimizle ödüllendirsin,anneliği hepimize yaşatsın inşallah