Günaydın Anatolya,
Yürümekle çok iyi yapıyorsun,her açıdan çok sağlıklı,
Ama ben dr ye dün sordum 30 dk hergün yürüsem diye,
Dr ikiz gebelik olduğundan ... evde dinlensen ve diyetine dikkat etsen daha iyi olur dedi,
Ama alışverişe veya pazara çıktığımda yürürüm zaten ben
Progestan 200mg günde üç kez fitil kullanıyordum,
Şimdi dr bunu ağızdan 1 kereye indirdi,o yüzden hareketlerime biraz daha sınır getireyim diyorum,
Demek canım tatlı bebişinin cinsiyeti erkek,inşallah sağlıklı ve hayırlı bir evlat olur
Benim bir tanesi erkek

görünüyor dedi dr,diğeri de Allah'ım hayırlısı ise kız olur inşallah
Doktorumun biri özel bir hastane de
tüp bebek dr si,
Talep çok olduğu için muayene hızlıca geçiyor
Diğeri de özelden çalışan doç.bir dr,ama fiyatı yüksek,şimdi bize ağır geliyor...
Ben şöyle yapacağım ,ikizlerde 2-3 lü tarama testleri sağlıklı sonuç vermiyormuş,
20. hafta da doç olan dr ile konuştum,ona gidip ayrıntılı ultrasona baktırıp,yine ense kalınlıklarını ölçtüreceğim inşallah,
CAnım bu testleri yaptırmışsındır sanırım,
Şimdilik herşey normal gidiyor şükür,ama seninde dediğin gibi arada doç dr'ye gidiyorum,
Benden de şimdilik bu kadar ,
Ayrıca biraz evvel bir bayanla yazışmalarını okudum,
Yani genel olarak insan olanların yargılama yetkilerini nerden aldıklarını bilemiyorum,
Neyse sonra özürler dilenmişte,ama üzücü oluyor tabiii,
Biliyormusun Anatolya ,ben de çok uğraştım,ilk önerdiklerinde olur mu böyle hiç diye tepki de gösterdim,
Çünkü azda olsa umudum vardı,ama yaşamayan anlayamıyor bazen malesef,
Öyle çok dualar ettim ki Allah'ıma hayırlısını ver yarabbim diye ve en son donasyona yöneltmeyi Allah nasip etti...
Ve burdaki kişiler hep bu ve buna benzeri yollardan geçerek donasyona yönelmişlerdir ve ayrıca herkesinde kendi tercihi,
Şöyle bir hikaye var:Fahişelik yapan bir kadın varmış ve herkes ona cehenneme gidecek gözüyle bakarmış,ama kadın cennete gitmiş,
Neden mi çünkü birgün çölde susuzluktan artık ölmek üzere olan bir köpeğe kuyudan su alııp vermiş,
İşte bu yüzden Allah'ım ona cenneti nasip etmiş...
O yüzden kimin cennete veya cehenneme gideceğini veya da kimin de imanlı olup olmayacağını kimse bilemez,yargılayamaz,
Bence boşuna da günaha girmeyelim ,hemde insanları incitmeyelim,herzaman vicdanımızın sesiyle de hareket edelim...
NAcizane fikrimi de seninle paylaşmak istedim,
Allah anne olmak isteyen herkese HAYIRLISI ile evlat-evlatler nasip etsin inşallah,
Sağlık ve sevgiyle kal,görüşürüz...