Merhaba mia;hikayeni okudum;yumurtalalarının kalitesız olduğu için mi düşükler yaşayıp donasyona başvurdun?amh ve fsh I'n kaç çıkıyordu?

Badobrc selam birçok test yapıldı mthvr heterozigot çıktı önlem olarak kan sulandırıcı kullandım ama fayda etmedi. Yumurta rezervim azdı zaten ben doktoruma taşıyıcı anneliği sormak için gittiğimde bana bunu önerdi. Bir umut deneyeceğiz bakalım, inşallah bu sefer olur...

Günaydın Anatolya,

Yürümekle çok iyi yapıyorsun,her açıdan çok sağlıklı,

Ama ben dr ye dün sordum 30 dk hergün yürüsem diye,

Dr ikiz gebelik olduğundan ... evde dinlensen ve diyetine dikkat etsen daha iyi olur dedi,

Ama alışverişe veya pazara çıktığımda yürürüm zaten ben:9:

Progestan 200mg günde üç kez fitil kullanıyordum,

Şimdi dr bunu ağızdan 1 kereye indirdi,o yüzden hareketlerime biraz daha sınır getireyim diyorum,

Demek canım tatlı bebişinin cinsiyeti erkek,inşallah sağlıklı ve hayırlı bir evlat olur:nazar:

Benim bir tanesi erkek:nazar: görünüyor dedi dr,diğeri de Allah'ım hayırlısı ise kız olur inşallah:nazar:

Doktorumun biri özel bir hastane de tüp bebek dr si,

Talep çok olduğu için muayene hızlıca geçiyor

Diğeri de özelden çalışan doç.bir dr,ama fiyatı yüksek,şimdi bize ağır geliyor...

Ben şöyle yapacağım ,ikizlerde 2-3 lü tarama testleri sağlıklı sonuç vermiyormuş,

20. hafta da doç olan dr ile konuştum,ona gidip ayrıntılı ultrasona baktırıp,yine ense kalınlıklarını ölçtüreceğim inşallah,

CAnım bu testleri yaptırmışsındır sanırım,

Şimdilik herşey normal gidiyor şükür,ama seninde dediğin gibi arada doç dr'ye gidiyorum,

Benden de şimdilik bu kadar ,

Ayrıca biraz evvel bir bayanla yazışmalarını okudum,

Yani genel olarak insan olanların yargılama yetkilerini nerden aldıklarını bilemiyorum,

Neyse sonra özürler dilenmişte,ama üzücü oluyor tabiii,

Biliyormusun Anatolya ,ben de çok uğraştım,ilk önerdiklerinde olur mu böyle hiç diye tepki de gösterdim,

Çünkü azda olsa umudum vardı,ama yaşamayan anlayamıyor bazen malesef,

Öyle çok dualar ettim ki Allah'ıma hayırlısını ver yarabbim diye ve en son donasyona yöneltmeyi Allah nasip etti...

Ve burdaki kişiler hep bu ve buna benzeri yollardan geçerek donasyona yönelmişlerdir ve ayrıca herkesinde kendi tercihi,

Şöyle bir hikaye var:Fahişelik yapan bir kadın varmış ve herkes ona cehenneme gidecek gözüyle bakarmış,ama kadın cennete gitmiş,

Neden mi çünkü birgün çölde susuzluktan artık ölmek üzere olan bir köpeğe kuyudan su alııp vermiş,

İşte bu yüzden Allah'ım ona cenneti nasip etmiş...

O yüzden kimin cennete veya cehenneme gideceğini veya da kimin de imanlı olup olmayacağını kimse bilemez,yargılayamaz,

Bence boşuna da günaha girmeyelim ,hemde insanları incitmeyelim,herzaman vicdanımızın sesiyle de hareket edelim...

NAcizane fikrimi de seninle paylaşmak istedim,

Allah anne olmak isteyen herkese HAYIRLISI ile evlat-evlatler nasip etsin inşallah,

Sağlık ve sevgiyle kal,görüşürüz...

Merhaba canım,

Yürüme konusunda doktorun ne diyorsa onu yap tabi ki.

Biz bayanlar alışveriş oldu mu ruhani bir varlık oluveriyoruz. Acıkmıyoruz, susamıyoruz ve yorulmuyoruz :9:

Ben tarama testlerinin hiç birini yaptırmadım canım.

Doktorum "aldırmayı düşünmüyorsan moral bozmaya gerek yok .Ultrasonda ölçtüğümüz ense kalınlığı ve burun kemiği yeterli" dedi

Ayrıntılı ultrason nedir tam bilemiyorum doktorum "Ayrıntılı bakarsan ayrıntılı ultrason olur " dedi :9::9::9::9:

Allah var doktorum en az yarım saat bakıyor her gittiğimde. İç ve dış organlarına popo, baş oranına hepsine bakıyor.

Evet canım nasipse oğlum olacak. Rabbim isteyen herkese nasip etsin bebişi.

Allah sana da gönlüne göre versin canım.İnşallah istediğin gibi biri kız biri oğlan olur :emir_bebek::emir_bebek:

Sevgiyle kal bebişlerimize iyi bak.

Bu arada tartışma konusunda da buraya gelip olur olmaz şeyler yazanlar artık iyice sinirimi bozdu malesef arkadaşa patladım.

Umarım bizim gibi durumda olmayanlar buraya gelip ahkam kesmezler. Rabbim büyük.

Son literaturlere göre pohtılaşmadan olan dusukler13-14.haftada oluyor.ayrıca heterozigot düşük nedeni değil;önlem olarak kan sulandırıcı verılıyor.eğer kaliteli1yumurtan varsa gebelik devam etmemesi için sebep yok.bence 2-3kez daha denenmeli.sevgiler....

Hepinize kocaman selamlar sevgiler. Arada girip okuyorum ama yazamadım sizlere. Bu sayfadan vazgeçmek imkansız. çoğu arkadaş yeni geldi katıldı. Hamilelere hayırlı olsun. Yeni gideceklere allah kolaylık versin. Olumsuz sonuç alanlara tez zamanda toparlanıp tekrar denemek nasip etsin.

öncelikler bebek ve tres sizlere merhaba. Okuyorum yazılarınızı. Sizde vefalısınız burada kalmakla. Kardelennur cnm sürecin hayırlı olsun şimdiden senin anne olduğun günü görcem burdan işallah. Dualarımız hepimize. Eskiden tanıdığım adını hatırlayamadığım tüm arkadaşlarıma kocaman selamlar.

Benim ufaklıklar 6 aylık oldu. Kendim bakıyorum gece ve hafta sonları eşimle beraber bakıyoruz. çok zor bakımları ama bi o kadarda zevkliki. Allahım isteyen herkesin evinde bebek sesleri yükselsin. Kaka kokuları duyulsun. Uykusuz geceler nasip etsin. 6. Ayımızın içindeyiz. Kararsız olanlarada ilham olmak isterim her zaaman. Ben eski arkadaşlardan esinlenip bu zamanlara kadar geldik. Keşke tüple bosa zamana geçireceğime daha önceden gitseymişim diyorum. Ekonomiyi toparlarsak belki kız kardeş almayada gidebiliriz. Herşey nasip.

özllikle tres ve bebek sizlere sorum. Yoğurt sevmediler. Meyve suyu ilede karıştryorum yemiyorlar birtürlü. çorbada sevmyolar. Sadece mama, muhalebi ve kaşık mama birazda meyve püresi yiyolar. Siz naptınız bu dönemde ne yapıyorsunuz. Kahvaltılıklarada başlamak lazım ama başlamadık henüz. Kocaman sevgiler hepinize.
Minasere masallah seninkiler buyumus dogduklarindan beri tek basinami bakiyorsun nasil basediyorsun ikisi birden aglayinca napiyorsun benimkilerbayramda 3ayi doldurcak annem yanimda ikimizede yetiyor ustelik aksamlari ve haftasonu yardim ediyor gecede ikisi aglayinca kalkiyor birine mamasini o veriyor sen ikisi birden gece agladiklarinda napiyorsun sutun varmi verebildinmi ben pek veremedim mama agirlikli ek gidalara gecmeyi dusunuyorum 4.ayda simdi ufak ufak meyvelerin suyundan tattiriyorum deneyimlerini yazarsan sevinirim canim..

Son literaturlere göre pohtılaşmadan olan dusukler13-14.haftada oluyor.ayrıca heterozigot düşük nedeni değil;önlem olarak kan sulandırıcı verılıyor.eğer kaliteli1yumurtan varsa gebelik devam etmemesi için sebep yok.bence 2-3kez daha denenmeli.sevgiler....

Badobrc o kadar yoruldum ki kayıplardan, bir de erken dönem düşüklerde embriyo kaynaklı olma ihtimali fazla olması ve yumurtalar genç olmadığı için bir yere kadar gelişip devam edemeyebiliyor dendiği için bu yola çıktık. İnşallah hayırlısıdır.

Selam arkadaslar, bu basligin canlanmasina cok sevindim. Her gun girip okuyorum. Okuduklarim bazen umut bazende korku veriyor. Benim ilk denemem olacak fakat cogunuzun bir cok denemesi ve gecmisi var bu konuda. Eylulun ilk haftasi HIT de ilk transferim olacak. Daha vakit var ama cok heyecanliyim insallah. Rabbim bu mubarek gunlerde dualarimizi bosa cikarmaz insallah.

Selam arkadaslar, bu basligin canlanmasina cok sevindim. Her gun girip okuyorum. Okuduklarim bazen umut bazende korku veriyor. Benim ilk denemem olacak fakat cogunuzun bir cok denemesi ve gecmisi var bu konuda. Eylulun ilk haftasi HIT de ilk transferim olacak. Daha vakit var ama cok heyecanliyim insallah. Rabbim bu mubarek gunlerde dualarimizi bosa cikarmaz insallah.

Sevgimsin merhaba evet ben de uzun uzun okudum bu forumu ve öyle cesaret aldım. Benim de ilk deneyimim olacak inşallah bizler de birbirimize yol göstererek, paylaşarak, dua ederek başaracağız. Senin de yolun açık olsun :))

Sevgimsin merhaba evet ben de uzun uzun okudum bu forumu ve öyle cesaret aldım. Benim de ilk deneyimim olacak inşallah bizler de birbirimize yol göstererek, paylaşarak, dua ederek başaracağız. Senin de yolun açık olsun :))

Sagol canim insallah dedigin gibi basaracagiz. Senin transfer ne zaman? Yas kac?

Yaşım 41 adet olmayı bekliyorum, sonrasında süreç başlayacak inşallah :)) Firdevs hanımda deneyeceğiz. Senin yaşın kaç canım?

Ben 30 yasindayim. Dogustan erken menopoz oldugumdan direk donasyona yonlendirildik. 6 senelik evliyim ve kismet bu zamanaymis. Rabbim hakkimizda hayirlisini versin.

Ben 30 yasindayim. Dogustan erken menopoz oldugumdan direk donasyona yonlendirildik. 6 senelik evliyim ve kismet bu zamanaymis. Rabbim hakkimizda hayirlisini versin.

Rahat olacağız, biraz akışına bırakacağız, bizden istenilenleri ilaç kullanımı vs tam olarak yerine getireceğiz, çok fazla didikleyip kendimizi gereksiz strese sokmayacağız, gerisini de Allah'a bırakacağız canım. Haydi bakalım güzel haberlere inşallah:49::emir_bebek::nazar:

Rahat olacağız, biraz akışına bırakacağız, bizden istenilenleri ilaç kullanımı vs tam olarak yerine getireceğiz, çok fazla didikleyip kendimizi gereksiz strese sokmayacağız, gerisini de Allah'a bırakacağız canım. Haydi bakalım güzel haberlere inşallah:49::emir_bebek::nazar:

Amiinnn InsAllah! Cok guzel konusuyorsun gercekten insana pozitif enerji veriyorsun 😉

Mmucizem benim hit in yeni merkrzi hakkında bilgim yok ama netten telefonunu bulup arayabilirsin biz bilgi almak için doğrudan onu aradık ve görüştük canım.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Suzy30 neden iptal oldu? Üzülme her işte bir hayır arayalım. Belki doğru zamanı bekliyordur.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yaa kızlar bana niye cvp vermiyosunuz hitin yeni hastanesinin adı nedir ilk kiminle görüşüyoruz lütfenn cvp

Canım benim gibi arkadaşlar da görmemiştir sorduğun soruyu kusura bakma.

HİT
Mağusa Tıp Merkezi Hastanesine gitmiş.

telleri:
0548 860 60 00
0542 880 2182
0533 868 26 79

tüp bebeğim iptal oldu öyle mutsuzumkiii

Üzüldüm canım.Hayırdır neden iptal oldu ki?

Belki senin için hayırlı zaman o zaman değildir.

İçini ferah tut.

Merhaba : Benimkisi bir ask hikayesiii siyah beyaz filim gibi biraz...!!! Tammm 40 defa kendi Foliküllerimle.. 3 defa'da donor denedim.. 43. de hamile kaldim ama 9. haftalik kalbi durdu... maalesef pazartesi hastaneye yattim doğum sancisi ile duşuk yaptım mecburen.. nerde yaptiğima gelince :

ATİNA EMBİO KLİNİĞİNDE DENEDİM ..
TEKRAR DENERSEM AYNİ YERDE DENEYECEĞİM .. AMA BURDA BİRAKSAM'Mİ DİYE DE DÜŞÜNÜYORUM .. YASİMDA 47 OLDU İSTANBUL GOZTEPE OTURUYORUM.. MERAK` ETTİĞİNİZ BİR ŞEY VARSA BUYURUN LÜTFEN... TEKRAR GORUŞMEK UZERE KENDİNİZE İYİ BAKİN TADİNİ ÇİKARİN HAMİLELİĞİN İNŞALLAH KUCAĞİNA ALİRSİN AMİNNN... BYE

Merhaba canım;

Canım yazdıklarını ikinci defa tekrar okudum, yanlış mı gördüm diye. Çok çok azimlisin. Bebeğine çok üzüldüm. Ruh halini tahmin edebiliyorum, çok zor bir durum olsa gerek. Üstelik annenin kaybı ...

Canım bu süreçte hepimiz çok zor şeyler yaşıyoruz. Bende 47 yaşındayım. Bende çok düşündüm son tedavide önce acaba bıraksam mi diye. Ama sonuçta devam etmeye karar verdim. Hamileyim inşallah sağlıklı bir süreç izleyecek.

Canım sonuncuda hamile kalman ve 9 hafta sürmesi bence önemli bir veri. Bence devam etmelisin. Evet yaşımız var ama olsun, benim buradaki dr um ( bende İstanbul'da yaşıyorum) istersem 70 yaşındaki babaannemi bile hamile yaparım demişti. Canım bu kadar yaklaşmışken bırakmamalısın bence.

Hızlı bir şekilde bedenini sağlığa kavuşturup, yeni bir tedaviye başlamalısın canım. Bence anne olmaya çok yakınsın.

Umarım senle ilgili gelecekte güzel haberlerini alırız canım.

Back
X