Yarin anne adayi olcaginin haberini alacaksin :))sende hic belirti yoktu degilmi?aminnnn inşallah canım
iyiyim ama çok fena heyecanlıyım yarın test günüm
allah yardımcımız olsun
sen nasılsın canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarin anne adayi olcaginin haberini alacaksin :))sende hic belirti yoktu degilmi?aminnnn inşallah canım
allah yardımcımız olsun
sen nasılsın canım
Canım içinde sinen kim ise ona yaptır,bence yaşadığım şehirdeki doktorun da bir o kadar önemli,takibini yapan doktor iyi olmalı,ongorusme yapınca bizi de bilgilendir cnm,tabii ki biz de er ya da geç anne olucazBen buyuk ihtimal HİT de yaptircam maddi anlamda biraz beklemem gerekiyor.martda on gorusme yapmayi dusunuyorum ama.insallah bizlerde anne oluruz canim
Kaç yil çalıştıktan sonra biraktin canım isini, ben öyle alismisimki ise gitmeye,evde boguluyorum resmen,çok zor evde vakit geçirmek.bende tedaviler çoğalınca işyerimden istifa ettim cnm, ev modu çok sıktı hiç alışamadım..
Kaç yil çalıştıktan sonra biraktin canım isini, ben öyle alismisimki ise gitmeye,evde boguluyorum resmen,çok zor evde vakit geçirmek.
Canım sen uzun yıllar çalışmaya alismissin,o kadar normalki boşluğa dusmen,ben halen çalışıyorum, 10 yıl oldu,ben devletteyim cnm ,isim çok stresli,yorucu,yoğun ama bırakma şansım yok. Ben sadece 4 ay rapor aldigim donem evdeydim ve inan ben de bosluga dustum. Evde olunca hobi yaratmak en guzeli aslinda.Sen insallah hem bebisine hem de isine kavusacaksin cnm.20 yıl aralıksız çalıştım cnm, üniversiyete giderkende çalışıyordum.. çok seviyorum çalışmayı.
son işyerimde 13 yıl çalışmıştım, orada 6 defa tüp denemesi yaptım hiç sorunda çıkartmadılar ama çok yoğun ortam sabah 06.00 de gidip akşamları 21.30 da geliyordum.. ben tedavilerimi aksatıyorum diye düşünüp zorla ayrıldım..
ne kötü birşeymiş evde oturmak, evdeki denemelerimde tutmadı hepten boşluğa düştüm:)) bebek olsun bakıcı bulup işe geri dönmek istiyorum.. sen nezaman ayrıldın cnm.
Senin mesai saatlerine dayanmak çok zordur canım,ama sen isini seviyorsan bunun önemi kalmıyor zaten. Ben üniversite bittikten iki yıl sonra ise başladım ama yazları ben de hep çalıştım, zaten o zaman da evde olmayı sevmezdim. Evde olmak ve ev isi yemek bana gore değil canım,biraz erkek gibi oluşum artik,belki o yüzden hamile kalamiyorum,bu da annenin tezi20 yıl aralıksız çalıştım cnm, üniversiyete giderkende çalışıyordum.. çok seviyorum çalışmayı.
son işyerimde 13 yıl çalışmıştım, orada 6 defa tüp denemesi yaptım hiç sorunda çıkartmadılar ama çok yoğun ortam sabah 06.00 de gidip akşamları 21.30 da geliyordum.. ben tedavilerimi aksatıyorum diye düşünüp zorla ayrıldım..
ne kötü birşeymiş evde oturmak, evdeki denemelerimde tutmadı hepten boşluğa düştüm:)) bebek olsun bakıcı bulup işe geri dönmek istiyorum.. sen nezaman ayrıldın cnm.
Senin mesai saatlerine dayanmak çok zordur canım,ama sen isini seviyorsan bunun önemi kalmıyor zaten. Ben üniversite bittikten iki yıl sonra ise başladım ama yazları ben de hep çalıştım, zaten o zaman da evde olmayı sevmezdim. Evde olmak ve ev isi yemek bana gore değil canım,biraz erkek gibi oluşum artik,belki o yüzden hamile kalamiyorum,bu da annenin tezi![]()
. Zaman cok nasil olsa canim, yay zamana yayabildigin kadar:))))Tesekkur ederim ensucum, annemin tezlerinin üstüne yok.canım aynen, bende temizliki ev modu, yemek yapmak hiçbiri bana göre değil, kafam eve yönelik değilde masa başında işe yönelik çalışıyor... öyle programlanmışım artık:)) işe giderken yardımcı bi bayan vardı eve gelen.. artık gerek kalmadı ama sevmeden yapıyorum günlere yayarak:))
ablalarım var onlarla çok zaman geçiriyorum yakın oturuyoruz.. annene bayıldım cnm..
Testin ne oldu..çok merak ettim..pozitiftir inşallah...bekliyoruz...aminnnn inşallah canım
allah yardımcımız olsun
sen nasılsın canım
verdim canım ve aldım daTestin ne oldu..çok merak ettim..pozitiftir inşallah...bekliyoruz...
canım çok sağol allah hepinizede bu güzel mutluluğu yaşatsın inşallahYarin anne adayi olcaginin haberini alacaksin :))sende hic belirti yoktu degilmi?
Çoook sevindim...allahım bana da gösterir inşallah..12 az kaldı...ağladım valla....hamileyimmmmmmmmmmmmmmmm
allahım sana binlerce şükürler olsun
Tebrikler canımmm:)hamileyimmmmmmmmmmmmmmmm
hamileyimmmmmmmmmmmmmmmm
Tebrikler canim cok sevindim allah saglikla kucagina almayi nasip etsinhamileyimmmmmmmmmmmmmmmm
canım allah razı olsunÇoook sevindim...allahım bana da gösterir inşallah..12 az kaldı...ağladım valla....
çok teşekkürler canımTebrikler canımmm:)
TE="birumutt, post: 39777055, member: 173211"]hamileyimmmmmmmmmmmmmmmm
allahım sana binlerce şükürler olsun[/QUOTE
Canım çok tebrik ediyorum seni,Allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin inşallah.Kendine çok dikkat et bugünden itibaren,yediklerine de.hamileyimmmmmmmmmmmmmmmm
hamileyimmmmmmmmmmmmmmmm