Yok dondurulmuslarim uok ragim kalinligim 7 mml di burdaki doktor 7 mml dedi kibristaki doktorda 7 mill ama bazi yerleri cok ince dedi bende transfer etmeyin dedim boyle cok hastama yaptim oldu dedi bende bilmiyorum ne yapcagimida ne diycegimide donorden bilgi yok

Yok dondurulmuslarim uok ragim kalinligim 7 mml di burdaki doktor 7 mml dedi kibristaki doktorda 7 mill ama bazi yerleri cok ince dedi bende transfer etmeyin dedim boyle cok hastama yaptim oldu dedi bende bilmiyorum ne yapcagimida ne diycegimide donorden bilgi yok
Cok sasirdim,sadece 4 embryonun kalmasina,donorun yasini soyluyorlar diye biliyorum.Kibris Bahceci sanki daha net yas konusunda,Berk Bey icin cok iyidir diye duymustum,kafam karismadi degil,hayirlisi

Sadece 4 embryo kaliyorsa neden donor kulalanalim anlamadim.Yirmilerimde bir hanimdan 4 embryo olmaz

Sadece cocugu oldugunu soylediler bilmiyorum kizlar sadece rabbime dua ediyorum hayirli insanlarla karsilasyirsin gidenler yaptiranlar yasadiklarinuzi paylasin bizimle ben sizleri okuyarak bazi hastaneleri elemisyi bu yolda cokbayanlaar var onlarda ogrensinler guzel bir yol secsinler sayenizde

Hayir 8 olmus yumurta 4 tane bana transfer etiker 4 tanesinude donduralim dediler bir miktar para istediler essimde hayir dedi zaten zorla girmisti orayada

Canim a
Sadece cocugu oldugunu soylediler bilmiyorum kizlar sadece rabbime dua ediyorum hayirli insanlarla karsilasyirsin gidenler yaptiranlar yasadiklarinuzi paylasin bizimle ben sizleri okuyarak bazi hastaneleri elemisyi bu yolda cokbayanlaar var onlarda ogrensinler guzel bir yol secsinler sayenizde
canim ayni parayi vereceksin nasilsa bnce ayni yere gitme derim oyle seymi olur bicok kisiye yaptim tuttu!!! 7mm az bnce arastirmistim daha once benim herseyim hazirdi sadece hormonlarim azcik yuksrk diye ertelendi rahim kalimligim 9mm olmustu iyi dusun derim konus hepsiyle hangisi aklina yatarsa onu dusun

Buarada olusan embriyolarin kalitesi cok onemli +5.gun embriyosunda sansimiz daha yuksek oluyor sana bu bilgileri vermislermiydi

Ne çok ayrıntı varmış, paylaşılan bilgileri takip ediyorum, sayenizde ön bilgim oluyor..
A kalite olmasi gerekiyor embriyolar bunlarin bilgilerini sana vermeleri gerekirdi hatta bana olusan embriyolarin fotograflarini bile attilar sen hangi doktora gitmistin bilgimiz olsun en azindan

9 milim iyimis canim 7mmlim dendi bazi yerleri cok ince dediler yine transfer ettiler anliycaniz ya tutarsa ama bizim psikolejimizi vede giden paralari umurlarinda bile degil siz hangi klinige gitmistiniz

canım senin tüp bebek merkezinin adı nedir?
Ben hiçbir merkeze gitmedim, erken yumurta yetmezliğimin başladığını daha geçen hafta öğrendim, seneye evlenecektim..sonra bu siteyi buldum, moral ararken..okudukça ümitleniyorum ilerisi için..bilgi ediniyorum sizden.

9 milim iyimis canim 7mmlim dendi bazi yerleri cok ince dediler yine transfer ettiler anliycaniz ya tutarsa ama bizim psikolejimizi vede giden paralari umurlarinda bile degil siz hangi klinige gitmistiniz
Canim benim senin giden paralari ve bozulan psikolojini kimse dusunmez keske iyi arastirsaydin gercekten cok uzuldum ya tutarsa diye transfermi yapilir yazik wallahi ya wazgecme sakin

Canim benim senin giden paralari ve bozulan psikolojini kimse dusunmez keske iyi arastirsaydin gercekten cok uzuldum ya tutarsa diye transfermi yapilir yazik wallahi ya wazgecme sakin
Dunya tup bebekte bunun yapilmis olmasina inanamiyorum,ayni klinikten cok memnun kalanlar da okuyorum,ne karisik bir is bu.Istanbul'da guvenebilecegimiz yerleri kestirebiliyoruz en azindan...

Ben hiçbir merkeze gitmedim, erken yumurta yetmezliğimin başladığını daha geçen hafta öğrendim, seneye evlenecektim..sonra bu siteyi buldum, moral ararken..okudukça ümitleniyorum ilerisi için..bilgi ediniyorum sizden.
Ahhhh canim benim ben evlendim 5 ay sonra menepoza girmisim dunyam basima yikildi bende senin gibi cok okudum umitlendim ne diyeyimki hayirlisi ins

Dunya tup bebekte bunun yapilmis olmasina inanamiyorum,ayni klinikten cok memnun kalanlar da okuyorum,ne karisik bir is bu.Istanbul'da guvenebilecegimiz yerleri kestirebiliyoruz en azindan...
Hicbir merkezden kesin emin olamayizki topikte okudugumuz kadariyla inanip guveniyoruz yada mecburuz oyle istiyoruz cunku.kadinin 28yumurtasi toplaniyor 17si saglikli cikiyor 10tanesi dollenebiliyor ve 5.gune sadece birkaci ulasabiliyor celiskili ama guvenmeye mecburuz cunku tek bir istegimiz war anne olmak yapacak hicbirseyimiz yok malesef

Back
X