- 6 Haziran 2016
- 122
- 83
- 13
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
maşallah canım gözün aydın Allah sağlıklı hayırlı hamilelik sonunda kolay dogumla bebeğini kucağına almayı nasip etsin şimdi iki kat daha dikkat etmelisin bebişin muhtemelen ya ikiz yada erkek hayırlı olsun canım tebrik ederimGüzel ve iyidilekleriniz icin cokkkk tesekkur ederim sonucum pozitif arkadaslar Allah sonuna kadar gitmeyi nasip eder insallah cok badireker atlattim bu transferde ne dersiniz ben cok bilmiyorum bu asamdan sonra riskler varmi varsa neler sonuc 958
Leylakcim ben ilk berkte denedim maalesef olmadıAyrıca Kemal hoca rahim filmi çektirmemi bunun hamilelik şansı olabileceğini söyledi. 1 yıldır rahim filminden kaçan ben sonunda kuzu kuzu çektirdim.10 dk bir işlem ama biraz canım yandı sağ tüp tıkalı çıktı filmi Kemal Hoca ya kargo yaptım.burada yazdıklarınızdan genelde Halil İbr. Dr un bu işte başarılı olduğunu okudum netten araştırdım sonuç aynı idi. Onlara mail atar atmaz gün içinde hemen cvp verdiler. Bir Dr yakınımız dünya tüp bebek merkezinde Berk hoca dan bahsetti onunda başarılı bir Dr olduğunu söyledi. Netten araştırdım. Halil İbr . Hocanın hastane Dr kadrosu çok fazla idi. Dünya tüp Bebek'e sayfasına baktım Dr Berk beyden başka Dr yok gibi kadro çok az bu kafamı karıştırdı. Kızlar aranızda Dr Berk beye yumurta donasyonu yaptıran var mı? Düşünce ve Tavsiyelerinize ihtiyacım var.
Yanlış yazdım canım 6 donduruldu12 de 8 blast super...diger 2 tane neden dondurulmadi
Zaten beni berkte deli eden buydu acemiydim bilmiyordum ki soramadim niye dondurulmadi niye kalmadı die, hitte ilk gorusmede bunları anlattım hit sadece güldü, iyi genç bir donorde bu dediğiniz olmaz dedi, zaten daha sonra benim gibi çok kişiyle tanıştım, berkte iyi hekim onlada netice alan var cokk ilgili nazik biri ilk tanışan acemi biri anında onda karar verir, ama tatlı dil artık benim umuurumda deil ben neticeye bakarım, benim şu an belli deil ama olmasada gene hit bana.Çiçekyaprakcım H İbr beyin oradan gelen Mail'de bana Donerden 15-16 yumurta ayıracaklarını Bu yumurta sayısı bazan insanlık hali elde edilememişte olabiliyor.Bu durumda ikinci bir toplama ile ayni donörden size yumurta toplayıp embriyo yaparak saklıyoruz. diye yazıyor. Kaldı ki dünya tüp bebekte kalan yumurta dondurmamaları kafamı karıştırdı. Benim için kalan yumurtaları dondurmaları çok önemli belkide ilk transferde hamile kalamam bir dahakinde de dondurulmuşlar umudum olacak.
Çiçekyaprakcım yorumun için çok teşekkür ederim. İnş transferin başarılı olur bebeğin sana tutunur sağlıkla kucağına alırsın. Baya aydınlatıcı oldu yazdıkların kendi adıma. kalan yumurtalar mutlaka olmalı kalmadı dedilerse akla bölüştürdükleri geliyor haklısın Canım. Bende koskoca hastane de ( gidip görmedim tabiki) sadece Berk bey doktor olarak hizmet vermesi netten kadrolarına baktım da. Hastanenin teçhizat bakımından tam donanımlı olmadığını düşünüyorum. Dr h İbr bey in facebooktaki sayfasından forma yazıp attım gün içinde bana Zafer çoşkun diye biri cevap yazdı. Böyle bir kişi vardır inş dolandırma filan olur belki diye korktum. Dr h İbr beyin hastane sitesini netten inceledim Dr ve teknik teçhizat yönünden tam donanımlı gibi geldi bana gerek feysteki sayfası gerek başka sitelerden okuduğum kadarı ile başarı oranı yüksek.
Canım gittim doktora ilk defa keseyi gördük çok mutluyum Rabbim isteyen herkese tez zamanda nasip etsin inşallah
Amin bitanem Allah sağlıkla kucaginiza almayı nasip etsin...tek mi cift miCanım gittim doktora ilk defa keseyi gördük çok mutluyum Rabbim isteyen herkese tez zamanda nasip etsin inşallah
3 embriyo dan 1 tanesini kabul etmiş vücut bunada şükür 10 aralıkta tekrar gideceğim sürpriz bir kese daha çıkmazsa şu an tekiz canımAmin bitanem Allah sağlıkla kucaginiza almayı nasip etsin...tek mi cift mi
Aminnnn canım benim en kısa zamanda darısı başına inşallah ❤❤❤Allah onu sana bağışlasın canım. .sımsıkı tutunsun sagsalim gelsin inşallah. ..buna şükür![]()
Canım endişe etme olabilir sancı ilaçlardan oluyor, berkte maalesef öyle, geriye donmuş nedense kalmıyor gencecik sağlıklı donordenn nedense 3 embriyo oluyor bnimde başıma geldi, cokkk yazık çok denecek çok şey var ama denmiyor. Artık millet gözünü acsin ben sırf bu yüzden bahçeci kliniğinde tedavimi durdurdumm, anlastigimiz halde 3 tane embriyo oldu dediler, daha evvel de berkte aynini yaşadım. Arkadaşlar nolur artık iyi araştıralım ve bize ters bir şey görürsek vazgecelim çok paralar veriyoruz ve sözleşme su bu da yok bağlı değiliz hakkımızı koruyalım. Canım benim inşallah bebislerin seninledir berktende çok iyi neticeler var sadece donmuş vermiyor ve tutmazsa tekrar aynı parayla işlem yapıyor, Firdevs ve hit en adili bu konuda.Mrb arkadaşlar ben yeni üye oldum. Berk beyin orada donasyon tedavisi gördüm çarşamba günü test günüm ama 2gündür adet olcakmışım gibi kasıklarım ağrıyo sizce normalmidir. Banada ilk başta en az 10tane yumurta kesin demişlerdi ama transfer için gittiğimde 3tane embriyo 5.güne gidebildi dediler ve 3tane transfer ettiler.