• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bnmde fsh 50ydi:) aslanpençesi,coban cantasi, hayit hepsini iciyrm bakalm:) 4 e kdr dusuyo sonra cikiyo anlamiyrm. Doktorlarda fsh bir kere yuksek cikinca düşsede anlami yok diyolar.oyle arada derede kaldim napcam bnde bilmiyrm.
Benm dedigimi iç canm smdi ben fsh 12 hc çıkmıyor düşün 50 60 lardan düşdu o yüzden doktor normal yolla bi deneyelim dedik aylardır fsh tahlili yapıyorum hiç yukarıya çıkmadı hep düşüyor amh testim de 4 cikdi yumurtam ve cikdi2 ama ultrosonda gözükmüyor:(

Bnmde fsh 50ydi:) aslanpençesi,coban cantasi, hayit hepsini iciyrm bakalm:) 4 e kdr dusuyo sonra cikiyo anlamiyrm. Doktorlarda fsh bir kere yuksek cikinca düşsede anlami yok diyolar.oyle arada derede kaldim napcam bnde bilmiyrm.
Hayit otu gün de iki üç kere icdim dengeliyor muş fsh benm kan degerlerimde hiç bir sorun yok yumurtaligimi yağ kaplamış olabilir dediler ama bilmiyorum

O kadar zor ki istediginin olmaması çok istiyorum ben ins en yakın zamnda kavuşrum kavuşrum çocuk konusu açılınca hep ağlamak geliyor bu isyan mi oluyor acba

Back
X