- 29 Aralık 2016
- 153
- 603
- 18
- 34
Ben saf gbi eşimin ailesini syledim çok pişmanım en iyisi kimseyi grek yok sylmeEn son mart 2016 da gittim. Eşim sıkıntı yapmıyor etrafada bisey soylemiyrm kimsenin bilmesine gerek yok diye dusunuyrz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben saf gbi eşimin ailesini syledim çok pişmanım en iyisi kimseyi grek yok sylmeEn son mart 2016 da gittim. Eşim sıkıntı yapmıyor etrafada bisey soylemiyrm kimsenin bilmesine gerek yok diye dusunuyrz
Evet antlyda egitim arastirma hastanesine infertelite dur bölüm var oraya basladim doktor akrabam o yüzde deniyeyim bin dedim adet olduğum zaman gidcem hemenŞu an basladiniz mi bi tedaviye tekrar?Suzsn
En son mart 2016 da gittim. Eşim sıkıntı yapmıyor etrafada bisey soylemiyrm kimsenin sen gidcen mi yeniden dua yapacaksın
Evet yumurtam varsa kendi yumurtamdan deniycem canmBu sefer kendi yumurtalarinla mi deniceksin anlayamadim cnmSuzsn
Çok iyi etmissin cnn ins en yakın zamnda cocgun olur kucağına alırsın peki ne zamn gidceksin kıbrıs a kendi yumurtamdan olmuyor mu senin canm adet görüyorsun ddmiIlerde çocuguma en ufak bi söz söylerler diye kimseye söylemem asla..Suzsn
Hayıt otu ic fsh super etkisi oluyor bak 50 olan fsh 10 düşdu benim sen bence peygamber efendimizin sandığı bideSıkıntın ne peki yumurtalarinla ilgili? Bnm fsh yukseliyor arada
Him ben hapla adet görüyorum içi boş çıkabiliyor mu yumurtalarin yine dene cnn allah dan umut kesilmez kibris da bizim kani mizdan olusuyor oda bzim parçamızBundan 7 ay oncesinde 3 adet yumurtam gorundu doktor aldi fakat içi boş çıktı. Adet goruyrm ama duzenszSuzsn
Benm dedigimi iç canm smdi ben fsh 12 hc çıkmıyor düşün 50 60 lardan düşdu o yüzden doktor normal yolla bi deneyelim dedik aylardır fsh tahlili yapıyorum hiç yukarıya çıkmadı hep düşüyor amh testim de 4 cikdi yumurtam ve cikdi2 ama ultrosonda gözükmüyorBnmde fsh 50ydi:) aslanpençesi,coban cantasi, hayit hepsini iciyrm bakalm:) 4 e kdr dusuyo sonra cikiyo anlamiyrm. Doktorlarda fsh bir kere yuksek cikinca düşsede anlami yok diyolar.oyle arada derede kaldim napcam bnde bilmiyrm.
Hayit otu gün de iki üç kere icdim dengeliyor muş fsh benm kan degerlerimde hiç bir sorun yok yumurtaligimi yağ kaplamış olabilir dediler ama bilmiyorumBnmde fsh 50ydi:) aslanpençesi,coban cantasi, hayit hepsini iciyrm bakalm:) 4 e kdr dusuyo sonra cikiyo anlamiyrm. Doktorlarda fsh bir kere yuksek cikinca düşsede anlami yok diyolar.oyle arada derede kaldim napcam bnde bilmiyrm.
BENDE ANKARADA YAŞIYORUM CANIM BELKİ YARDIMIM DOKUNA BİLİREvet cnm 2 kez gittim kıbrısa. Olmadı tutunmadı. ankarada yasiyorum 26 yasindayim. yumurtalarim az yetersiz..
BENDE ANKARADA YAŞIYORUM CANIM BELKİ YARDIMIM DOKUNA BİLİR
İYİCE KENDİNİ HAZIRLA DONASYONA GİTMEDEN ÖNCE[/QUOTE
kendi yumurta larinla dene olmazssa donasyon yaptir ama kimseye soyleme kaynanana ozellikleArtik anne olmak istiyorum çok üzülüyorum bazen esimle sorun olacak diye korkuyorum
Bu sefer gidersem söylemem asla canım esimede diycem sylemesin doktra gideyim olursa burda deniycem olmazsa hemen kıbrıs olsun hayırlısıyla cocukdakendi yumurta larinla dene olmazssa donasyon yaptir ama kimseye soyleme kaynanana ozellikle
Dua et bana lütfen ins hrkezin duası kabul olur hrkezin ne isteği varsa allahım verir inskendi yumurta larinla dene olmazssa donasyon yaptir ama kimseye soyleme kaynanana ozellikle