Günaydın kızlar günaydın canım arkadaşlarım grazcım ben detaylı yazmamıştım o gün ama ilk idrar testi yaptığımda ilk başta çizgi olmadı ellerimi yıkadım toparlandım tam testi çöpe atacaktım baktım silik bi çizgi emin de olamadım banyom loş biraz çıktım iyice baktım giderek koyulaştı ve benim de testim beş liralık ucuz testlerdendi ertesi gün sabah ilk idrarla yaptım tekrar bu sefer net çıktı hemen ama unutma benim 9. Ve 10. Günlerdi iki gün bile olsa farkeder bebişler yeni tutunuyor çünkü şimdi sen kan vermeye üşenirsen acele etmek istemezsen burda arkadaşların da bahsettiği erken sonuç çıkaran gebelik testlerinden bi tane al sabah ilk idrarınla yap varsa bişey mutlaka çıkarır
Bu arada canım arkadaşlarım biliyorsunuz bu dönemde sıcak banyo yasak dün duş aldım ama beş dk şipşak kuru temizleme desem yeridir korkumdan hemen çıktım

ama banyom buhar olmuştu suyu çok sıcak yapmasam da korktum içime sıkıntı girdi sabah oldu uyandım midem hala bulanıyor ama kasıklarım ağrımıyor bişey olmamıştır değil mi çok korkuyorum bi akıl verin sizler bu süreçte banyo işini n’aptınız saçlarım çok uzun mesela kestirsem iyi olur mu daha hızlı banyo yapmak için