Günaydın kızlar günaydın canım arkadaşlarım grazcım ben detaylı yazmamıştım o gün ama ilk idrar testi yaptığımda ilk başta çizgi olmadı ellerimi yıkadım toparlandım tam testi çöpe atacaktım baktım silik bi çizgi emin de olamadım banyom loş biraz çıktım iyice baktım giderek koyulaştı ve benim de testim beş liralık ucuz testlerdendi ertesi gün sabah ilk idrarla yaptım tekrar bu sefer net çıktı hemen ama unutma benim 9. Ve 10. Günlerdi iki gün bile olsa farkeder bebişler yeni tutunuyor çünkü şimdi sen kan vermeye üşenirsen acele etmek istemezsen burda arkadaşların da bahsettiği erken sonuç çıkaran gebelik testlerinden bi tane al sabah ilk idrarınla yap varsa bişey mutlaka çıkarır

Bu arada canım arkadaşlarım biliyorsunuz bu dönemde sıcak banyo yasak dün duş aldım ama beş dk şipşak kuru temizleme desem yeridir korkumdan hemen çıktım :KK66: ama banyom buhar olmuştu suyu çok sıcak yapmasam da korktum içime sıkıntı girdi sabah oldu uyandım midem hala bulanıyor ama kasıklarım ağrımıyor bişey olmamıştır değil mi çok korkuyorum bi akıl verin sizler bu süreçte banyo işini n’aptınız saçlarım çok uzun mesela kestirsem iyi olur mu daha hızlı banyo yapmak için
Hiç birşey olmamıştır arkadaşım..ben de aylardır doğru dürüst banyo mu yapıyorum yoksa suya mı girip çıkıyorum belli değil:) hepimiz doğum yapınca hamama gidip keselenmeliyiz:) korkma Zaten fazla durmamışssın ayakta yapmaya dikkat et ılık olsun suyun saçlarını da bence kestir ki hamilelik döneminde bunalmayasın ben baya kısa kestirmiştim rahat ettim..

Günaydın kızlar günaydın canım arkadaşlarım grazcım ben detaylı yazmamıştım o gün ama ilk idrar testi yaptığımda ilk başta çizgi olmadı ellerimi yıkadım toparlandım tam testi çöpe atacaktım baktım silik bi çizgi emin de olamadım banyom loş biraz çıktım iyice baktım giderek koyulaştı ve benim de testim beş liralık ucuz testlerdendi ertesi gün sabah ilk idrarla yaptım tekrar bu sefer net çıktı hemen ama unutma benim 9. Ve 10. Günlerdi iki gün bile olsa farkeder bebişler yeni tutunuyor çünkü şimdi sen kan vermeye üşenirsen acele etmek istemezsen burda arkadaşların da bahsettiği erken sonuç çıkaran gebelik testlerinden bi tane al sabah ilk idrarınla yap varsa bişey mutlaka çıkarır

Bu arada canım arkadaşlarım biliyorsunuz bu dönemde sıcak banyo yasak dün duş aldım ama beş dk şipşak kuru temizleme desem yeridir korkumdan hemen çıktım ;) ama banyom buhar olmuştu suyu çok sıcak yapmasam da korktum içime sıkıntı girdi sabah oldu uyandım midem hala bulanıyor ama kasıklarım ağrımıyor bişey olmamıştır değil mi çok korkuyorum bi akıl verin sizler bu süreçte banyo işini n’aptınız saçlarım çok uzun mesela kestirsem iyi olur mu daha hızlı banyo yapmak için[/QUOTE bol vitamin o kadar guzel yazmisinki anlatamam birds yazilanlari okuyunca gittim saat 5 gibi test aldim dun transferimin 7. gunuydu saat 17.30 gibi yaptim biraz bekledim cikmamisti.kizimi okula almaya gittim testi lavaboda birakmistim Cope atayim derken baktim 2.cizgi belirginlesmis sasirdim ama yinede ihtimal vermedim

Hiç birşey olmamıştır arkadaşım..ben de aylardır doğru dürüst banyo mu yapıyorum yoksa suya mı girip çıkıyorum belli değil:) hepimiz doğum yapınca hamama gidip keselenmeliyiz:) korkma Zaten fazla durmamışssın ayakta yapmaya dikkat et ılık olsun suyun saçlarını da bence kestir ki hamilelik döneminde bunalmayasın ben baya kısa kestirmiştim rahat ettim..
Bebek kirki hamami yapariz artik

Embriyolar tuttukdan sonra birsey olmaz diyorum.o tutunma asamasinda ilik dus banyo yapmak lazim

Dun aksam sag kasik tarafimda cok agri sanci okistu nedendlr acaba

Bu arada canım arkadaşlarım biliyorsunuz bu dönemde sıcak banyo yasak dün duş aldım ama beş dk şipşak kuru temizleme desem yeridir korkumdan hemen çıktım :KK66: ama banyom buhar olmuştu suyu çok sıcak yapmasam da korktum içime sıkıntı girdi sabah oldu uyandım midem hala bulanıyor ama kasıklarım ağrımıyor bişey olmamıştır değil mi çok korkuyorum bi akıl verin sizler bu süreçte banyo işini n’aptınız saçlarım çok uzun mesela kestirsem iyi olur mu daha hızlı banyo yapmak için
merhaba arkadasim benimde saclarim cok uzun ben ilk once egilip sacimi sicak suyla yikiyordum sonrada vucudumu ilik suyla sipsak yikiyip cikiyordum oyle yap vucuduna cok sicak su degmemis olur merak etme allahin izniyle hersey yolunda gider

senin transferin nezaman olmustu unuttum kusura bakma bu arada aynen suya girip cikiyoz dogru durust yikanamiyoruz valla dogru siylemissin

Rahat ol arkadasim bebisine birsey olmaz.Ben transferden iki gün sonra dus almistim ilk iki ay banyoda uzun kalmamaya özen gösterdim sonrasinda eski banyo seklime döndüm.Yani kaynar olmayan su sicakligiyla ve her defasinda ovunarak uzun banyomu yapiyorum cok sükür birsey olmadi.Önemli olan suyun cok kaynar olmamasi havalar soguk ilik suyla dus alip hasta olmayin.

Merhaba kızlar 30 ekimde 2. Denememizi yaptık 11 de test yaptım sonuc 486 gebeyim 17 sınde ilk muaneme gidicem ilk muhanede ne tahlıller yapılıyor. Kaç haftalık gebe oluyorum şuan allahım gebe olanların saglıkla kucagına versin. Deneyen ve bebiş sahıbı olmak ısteyen herkesın rabbim kucagını doldursun.

Back
X