- 8 Ağustos 2016
- 3.660
- 4.493
- 133
Bence hiç ücret ödeme zaten fazlasıyla alıyorlar.benden dediyse ne ala...Eylem hm ücret almıyacam benden olsun dedi ama ben yinede ödiyecem
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence hiç ücret ödeme zaten fazlasıyla alıyorlar.benden dediyse ne ala...Eylem hm ücret almıyacam benden olsun dedi ama ben yinede ödiyecem
Canim hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin insallahArkadaşlar 11. günü kan değerim 250..Sanırım şu anda hamileyim :)
Ama değerlerini paylaşan arkadaşlarla karşılaştırdığımda bira düşük geldi..İnşallah sağlıkla ilerler..
Kullanabiliyorsun ama daha pahalı oluyor.. Zaza demişti ben genelde uçak modunda tuttum ve bulunduğum yerlerin wi-fi sini kullandım.. arada açtım arayan varmı diye mesajları kontrol ettim..Kızlar Kıbrısa gittiğimiz de hattımızı nasıl kullanıyoruz
Bu numaramızı internet paketimizi kıbrısta kullanabiliyormıyız
Teşekkürederim bukercim, inşallah sağlıkla ilerler..Sizin dualarımız desteğiniz ile bu günlere geldik inşallah devamıda gelir..Canim hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin insallah
Anladık canım bizde öyle yapalım boşuna Kıbrıs cell falan almaya gerek yok hastane otel heryerden wife kullanırız arada açıp bakınca faturaya yazmaz sanırımKullanabiliyorsun ama daha pahalı oluyor.. Zaza demişti ben genelde uçak modunda tuttum ve bulunduğum yerlerin wi-fi sini kullandım.. arada açtım arayan varmı diye mesajları kontrol ettim..
Ne listesi ?Kızlar iyi geceler herkese Güzel haberler gelsin inşallah listemiz devam demi?
Canım tedavide olanlar doğum yapanlar hamiş olanların yazılı olduğu ben bi süredir girmiyordum da onu sordum bu arada allah analı babalı büyütsün canımNe listesi ?
Slm bende donasyonla bebegimi kucagima aldim da
ne mutlu size. Rabbim güzel yazılar yazsın bebeğinize. Donasyon olması sevginizde her hangi bi farklılık oluşturmamıştır dimi ?Ona bakarken Hiç aklınıza geliyormu donasyon olduğu? hissiyatı merak ediyorum.Ne listesi ?
Magusa tıp merkezi serap hoca nın canımCanım ablan ve sen hangi Dr un hastasiydiniz
Siz hangi Dr da tedavi oldunuz kaçıncı denemede olduNe listesi ?
Minnicim hoş geldinCanım tedavide olanlar doğum yapanlar hamiş olanların yazılı olduğu ben bi süredir girmiyordum da onu sordum bu arada allah analı babalı büyütsün canım
Amin canım..İnşallah kuzum..Mavicim senin güzel haberinle haftanın dopingini alırız inşallah
güzel sonucunu bekleriz
Crinino Jel, tüp şeklinde içinde jel var, tüpü sıkarak kullanıyorsun canım...Yumuşak ama kesin birikiyordur..Benim merkez sadece jeli sıktıktan sonra 10-15 dk yürümemi söyledi belki yürümek biraz daha dağıtmış olabilir...Mavicim progesteronu hangi formlarda kullanıyorsun bana tüp bebeklerde hiç fitil formunu vermezlerdi çünkü bir keresinde hamilelik oluştu sonra kanama oldu ve progesteronlar çok kötü birikim yapmış demişti dr bir daha da fitil olarak kullanmadım
Evet crinino jeldi benim de kullandığım.iğne var mı mavi bir de ağızdan hap şeklinde içiyormuşum başka neler veriyorlar transferden sonraCrinino Jel, tüp şeklinde içinde jel var, tüpü sıkarak kullanıyorsun canım...Yumuşak ama kesin birikiyordur..Benim merkez sadece jeli sıktıktan sonra 10-15 dk yürümemi söyledi belki yürümek biraz daha dağıtmış olabilir...
Benim jel, estrofem hap, aspirin ve elevit (vitamin) var kirazcım..Sabah akaşam 1 adet je, 2 adet hap içiyorum.Bayağı az ilaçla idare etmeye çalışıyorum :)Evet crinino jeldi benim de kullandığım.iğne var mı mavi bir de ağızdan hap şeklinde içiyormuşum başka neler veriyorlar transferden sonra
Mavicim uzun zamandir giremedim:) ayy cok sevindim hadi insallah saglikla devam etsin kuzum ya :) Guzel haberlerini alalim hep :)Benim jel, estrofem hap, aspirin ve elevit (vitamin) var kirazcım..Sabah akaşam 1 adet je, 2 adet hap içiyorum.Bayağı az ilaçla idare etmeye çalışıyorum :)