Amin canım arkadaşım inan tam sevinemiyorum ben zaten bunuda saysam 7 defa gebe kaldım
İnşallah bu ilerler ve yavrumu kucağıma alırım
Canım dua edicem
İnşallah bir mucize eşin razı olsun sende dene ve anne ol
Canım bnm inşallah devam eder hiçbişey kafana takma hamileliğin tadını çıkar canım bnm :anne::anneadayı:
Amin canım arkadaşım inan tam sevinemiyorum ben zaten bunuda saysam 7 defa gebe kaldım
Canım dua edicem
Canım dua edicem
Amin zazacım Rabbim inşallah bu sefer sana ikitane bebiş vercek içime öyle doğdu hiç bişeyi kafana takma lütfeen boşveeeer herşeyi bak ne güzel artık sen hamile birkadınsın hamileleğin tadını çıkar :anne::anneadayı::emir_bebek::halay::halay::KK200:

Çıkacak canım merak etme..Herşey çok güzel olacak..yaa bende neden en ufak bişey yok..Siz zy ile epey bir belirtiler anlatıyordunuz..Bu hcg kaçıncı günde vücuda geçiyor acaba
7-12 gün arası hgc yükselmeye başlarmış canım

Kızlar Allah herkese güzel haberler almayı nasip etsin bol bol Meryem Suresini okuyun. Allah’ım Hz Meryem’e babasız evlat nasip etti inş bizlerede nasip eder.

Benim yarın 12. Günüm 9. Günde kan 90.56 bakalım yarın kaç çıkacak inş yükselir ve 2 hafta sonra keseyi görürüz.

Allah hepimizin yardımcısı olsun.

TAtlım aslında bence en çok mantıklı yazmışsın ama benim eklemek istediklerim var. Genetik tarama embriyo başına 500 Euro tüp bebek masrafları dışında bu rakam. Ben yaptırdım 6 embriyonun hiçbiri sağlam çıkmadı. Düşün kaç para verdim ve elde var sıfır. Semra kahraman bahçeci gibi inanılmaz mükemmel bir doktordur ancak kendi embriyoloğundan edindiğim bilgiye göre biraz deneme yanılma yapmayı seven denek muamelesi yapan bir doktor. Tekrar ekliyorum çok iyi bir doktordur. Tanıdığım dün embriyologlar onun mutlaka öğrencisi olmuştur ama malesef bizler paramızla denek olmamalıyız. Donasyon en temizi
Merhaba canım sen nerde genetik yaptırdın

Kızlar adetin 2.günü yaptıracağımız estradiol, progestron, tsh testlerini sağlık ocaklarında fln yaptırabiliyomuyuz ? Bu testler sadece donasyon için mi yapılır
Donasyon ile ne alakası var canım bence bir dahiliye doktoruna git

Kızlar merhaba ben halil ibrahim tekinde 2 kere denedim pgt yaptırdım 7 tane birinvi sınıf embriyo transferim yapıldı! Sonuç: negatif sonra aman dedim yağmurdan kaçıp doluyo tutuldum izmirdeki doktorumun aklına uyup dünya tüp bebek berk angüne gittim hep kendi yumurtam hem donasyon yapıldı ve 32.500 tl aldılar inanın için yanıyor sizinde yanmasın dikkate alın bana gitme diyen oldu aklıma edeyim gittim yandım bana dönordan 2 tane embriyo kaldı dediler neden dedim böyle dediler 4 tane transfer edildi hepsi güya birinci sınıf sonuç: negatif şimdi maddi manevi beni bitirdiklerinemi yanayım kalan embriyolarım için dün aradım 1.500 euro istediler siz zaten işinizi düzgün yapsanız ben hamile kalırdım kalamamışım param pulum kalmamış ! Birde umudumu yitirtmişsiniz doktora ve şükran hanıma yalvardım bişiy yapamayız diyorsunuz elinizi vicdanınıza koyun allah aşkına ben size kalanlar için 1.500 euro daha vercek halim yok param yok ve arkadasında asla durmuyor doktor da klinikte hani halil ibrahim tekn bile daha iyi çünkü en azından bukadar soymuyor !!! Şimdi arkadaşlarım elimde avucumda ne varsa satıp o 1.500 euromu berke angüne vermektense britishle anlaştım oraya gidicem inşallah denilen gibi iyidir vicdanlıdırlar başarılıdırlar görücez ! Demem o ki kıbrısta doktor yönlendirme yapıyorsa kaçın oradan ben yandım siz yanmayın intahar etmenin eşiğinw geldim dilerim son durAk british olur sizlere yazıcam tüm gelişmeleri ben bu arada embriyo donasyonu yaptırıcam
Embriyo donasyonu ne kadar mış

Zazacigim sakin olumsuz dusunme lutfen kuzular saglikli birsekilde buyuycektir hep poItif ol lutfen bak teyzesi biz 27haftalik olduk .ama stresten uzak durmak sartiyla tabiki .ve rabbim senin evletllarinida sana bagislasin insallah
Siz nerde yaptırdınız

Kızlar Allah herkese güzel haberler almayı nasip etsin bol bol Meryem Suresini okuyun. Allah’ım Hz Meryem’e babasız evlat nasip etti inş bizlerede nasip eder.

Benim yarın 12. Günüm 9. Günde kan 90.56 bakalım yarın kaç çıkacak inş yükselir ve 2 hafta sonra keseyi görürüz.

Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Amin canım Allah gönlüne göre versin bizlerede nasip etsin

Canım hoşgeldin aramıza...
Doktorun doğru söylemiş.Benim yaşım 34 ve amh değerim 0.59 ,4 yumurtam görüldü şubat ayında ama birçok doktorla görüştüm bu değerimle şansımın %3 ,ilaçlarla çok fazla desteklenirse %5 olduğunu söyledi
hoşbuldummm. senin kaç denemen oldu,bu konuda bana önerin ne olur peki?

Bülent Traş mı canım doktorun..Bence de bir kere daha dene..daha çok çok gençsin..Dhea yanında New Life ın Q10 Obiogonel (günde 3 kere) formu var onu al, melotanin al gece yatarken 1 adet, sabahları aç karnına yarım avakado ye, akdeniz usulu beslen, yani bol zeytinyağlı ve balık...Birde D vitaminine baktır mutlaka istenilen düzeyde olsun...İnşallah kendi yumurtalarınla olur..Ama olmazsa da ne güzel ki donasyon şansımız var...
bugün kan verdim d-vit için. çok teşekkürler değerli öneriler için. :)

İyi bir doktorda tekrar deneyebilirsin aslında canım beslenme ne de dikkat et içinde kalmasın ben amh yaptırmadım ama Türkiye de Cem hocaya gittik eşim tese olacaktı bana da tüp tedavi uyguladılar 15 en az toplarız dedi tese de çıkmayınca toplamadı sonra Kıbrıs a gittik 2 .adette başladık 20 yumurtam görünüyordu ama erken çatlatma vurdu 5 topladı 1 i olgun sonra kendi beslenmeme dikkat ettim 3. Adette tekrar gittim 9 yumurta topladılar o ay görünen 7 taneydi zaten yani her toplama işlemi aynı olmayabilir bence
mavisufi nin verdiği tavsiyeleride denicem,herkesten Allah razı olsun. biraz vücudumu destekledikten sonra tekrardan denicem. doktor tavsiyeleriniz kimler olur önerebileceğiniz?

Back
X