- 7 Mayıs 2017
- 677
- 1.287
- 63
zaza ama pgt ye bile gerek duymuyor bırcok merkez...Evet Zazacım haklısın.
3. Gün embriyo
5.gün embriyo
Konusundaki fikrin ne canım yaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
zaza ama pgt ye bile gerek duymuyor bırcok merkez...Evet Zazacım haklısın.
3. Gün embriyo
5.gün embriyo
Saolasınn Amin canım darısı sana ve tüm arkadaşlarımıza olsun. Bende öncesinde 6 kere normal tüp bebek denemesi yaptım her seferinde hayal kırıklığıHayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin.
Şanslısın ne güzel.
Bu benim 4. Donasyonum olacak
Zazanın dediği gibi kaliteli embriyo sanırım önemli olan.
Hayırlı olsun canım herşey gönlünce olsunMerhaba arkadaşlar
Bende yazacağım sürecimi.
Ben Gynolife Murat Önal karar verdim.
Niye onda karar kıldım.
Pozitifler.
Vee doktorun bize tel açtığını söylediğiniz için.
En azından derdimi anlatırım.
Bana uygun tedavi uygulanır diye.
Cuma günü İnterneten mesaj yazdım.
Pazar günü beni Enis bey aradı.
Anlattım durumumu.
Dedik tüp filmlerini watsap tan at.
Seni Murat bey salı veya çarşamba tel ile arayacak.
Şimdi Murat beyden tel bekliyorum hayırlısı artık.
İnşallah canım moralim bozuk bugün olmadı gibi geliyor umarım tutunmuşlardır bana..Yesilada2003inşallah o güzel haberi alırsın buradanda bizlerle paylaşırsın pozitifleri ğördükçe daha çok inanıyorumbirgün bende anne olacağım hayırlısı olsun
yesilada bence hamilesin neden silik cizgi cıksın kı? baktım bayagı belırgın. Ay ıcıme acayıp bor sevınc dogdu.Eki Görüntüle 2198289 Sekizinci gün..dün öğleden sonra ve bu sabah idrardan baktım çok silik bi çizgi hayalet çizgi..biraz moralim bozuldu..ama okuyurm dünden beri 3.gün embriyosu yedinci sekizinci gün demek 5.gün embriyosu 5.günle aynı..ayrıca yine okuduğum kadarıyla beta hcg 3.gün embriyolarında kana sekizinci gün karışmaya başlıyor..kamdan baktırmak istemiyorum çünkü geçen sefer sekizinci gün baktırmıştım yine negatif almaktan korkuyorum..yarin ya da perşembe baktırıcam..zazam biraz rahatlattı melek kalplim dün beni..erken daha diye sağolsun..erken de mi
aynen ben de 6 kere 2 sinde transfer sonuc hep olumsuz neymıs efendım 5.ci gune gidip grade şeri dusuk oluyormus ... Ben dedım evlat sahibi olmak istiyorum ama zaten yasım gec ben tuh halı ve saglıklı bır anne olmak ıstıyorum... Ilaclar hormonlar dunyam sasmıs durumda boyle olmaz deyıp donasyona gectım. Allah yuzumuzu guldursun ınsA.Saolasınn Amin canım darısı sana ve tüm arkadaşlarımıza olsun. Bende öncesinde 6 kere normal tüp bebek denemesi yaptım her seferinde hayal kırıklığıYumurtalarım vardı dölleniyor embriyoda oluşuyordu ama tutunamıyordu bir türlü . onca iğne ilaç hormon yüklemesi, stres cabası. Zaten o kadar korkarak karar verdimki , yine o kadar emek stres ugraş boşa gitcek diye, Allahın taktiri yüzüme baktı şükürler olsun sağ salim kucağımada alabilsem dünyalar benim olacak , Benim 3. gün idi ve 3 taneden bir tanesi tutundu .Embriyo kalitesi elbette çok önemli ama embriyonun kalitesi içinde yumurta kaliteli olmalı diye düşünüyorum .
Keşke olsa..azcık kontrast yaptım yüklerken bir tık daha göründü ama dikkatli bakınca belli oluyor..ay keşke canım benim keşke..yarını bekleyeceğim..az daha sabredeceğimyesilada bence hamilesin neden silik cizgi cıksın kı? baktım bayagı belırgın. Ay ıcıme acayıp bor sevınc dogdu.
kontrastı bılmem ama silik cizgi test saglamsa bes dk ıcınde cıktı ıse posıtıf dır... az kaldı hadı insAKeşke olsa..azcık kontrast yaptım yüklerken bir tık daha göründü ama dikkatli bakınca belli oluyor..ay keşke canım benim keşke..yarını bekleyeceğim..az daha sabredeceğimmoral verdin canımsın sağol
Yeşiladacım bence de hamilesin.. Olmasa silik falan hiçbişey çıkmıyor valla .. Benim 5,gün embriyosuydu 7,günde silik çizgi çıktı ve hamileydim.. İnşallah senin de öyledir canım :)Keşke olsa..azcık kontrast yaptım yüklerken bir tık daha göründü ama dikkatli bakınca belli oluyor..ay keşke canım benim keşke..yarını bekleyeceğim..az daha sabredeceğimmoral verdin canımsın sağol
İnşallah kuzum:)Yeşiladacım bence de hamilesin.. Olmasa silik falan hiçbişey çıkmıyor valla .. Benim 5,gün embriyosuydu 7,günde silik çizgi çıktı ve hamileydim.. İnşallah senin de öyledir canım :)
Canim benim, bana görede biraz erken hemen moralini bozma ne olur, sende biliyorsun burda kac arkadasimiz erken test yapip negativ alip daha sonra Kan da positivi gördüler bir kac gun bekle Kan Dan baktir allahim insallah insallah güzel haberlerle gelirsin insallahEki Görüntüle 2198289 Sekizinci gün..dün öğleden sonra ve bu sabah idrardan baktım çok silik bi çizgi hayalet çizgi..biraz moralim bozuldu..ama okuyurm dünden beri 3.gün embriyosu yedinci sekizinci gün demek 5.gün embriyosu 5.günle aynı..ayrıca yine okuduğum kadarıyla beta hcg 3.gün embriyolarında kana sekizinci gün karışmaya başlıyor..kamdan baktırmak istemiyorum çünkü geçen sefer sekizinci gün baktırmıştım yine negatif almaktan korkuyorum..yarin ya da perşembe baktırıcam..zazam biraz rahatlattı melek kalplim dün beni..erken daha diye sağolsun..erken de mi
inşallah kuzumCanim benim, bana görede biraz erken hemen moralini bozma ne olur, sende biliyorsun burda kac arkadasimiz erken test yapip negativ alip daha sonra Kan da positivi gördüler bir kac gun bekle Kan Dan baktir allahim insallah insallah güzel haberlerle gelirsin insallah
bu güzel birsey değil mi? ben tecrubeli değilim ama orda çizgi var. ve daha 4 gün önceden yapılmış bir test.. sanki mutlu olmayı geektiriyor. bebiş yoksa neden silik çizgi çıksın ki? olmuş gibi inşAllah hadi hayırlısı:)Eki Görüntüle 2198289 Sekizinci gün..dün öğleden sonra ve bu sabah idrardan baktım çok silik bi çizgi hayalet çizgi..biraz moralim bozuldu..ama okuyurm dünden beri 3.gün embriyosu yedinci sekizinci gün demek 5.gün embriyosu 5.günle aynı..ayrıca yine okuduğum kadarıyla beta hcg 3.gün embriyolarında kana sekizinci gün karışmaya başlıyor..kamdan baktırmak istemiyorum çünkü geçen sefer sekizinci gün baktırmıştım yine negatif almaktan korkuyorum..yarin ya da perşembe baktırıcam..zazam biraz rahatlattı melek kalplim dün beni..erken daha diye sağolsun..erken de mi
bir embriyonun 46 kromozomu var inanki birinde bir bozukluk varsa bu iş gitmiyorEvet Zazacım haklısın.
3. Gün embriyo
5.gün embriyo
en doğru pgd,ncs bizim rahimzaza ama pgt ye bile gerek duymuyor bırcok merkez...
inanın bir bardak sudan bir damla bilinen bir araştırmadı bu işlerzaza ama pgt ye bile gerek duymuyor bırcok merkez...