Hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin.
Şanslısın ne güzel.
Bu benim 4. Donasyonum olacak
Zazanın dediği gibi kaliteli embriyo sanırım önemli olan.
Saolasınn Amin canım darısı sana ve tüm arkadaşlarımıza olsun. Bende öncesinde 6 kere normal tüp bebek denemesi yaptım her seferinde hayal kırıklığı :( Yumurtalarım vardı dölleniyor embriyoda oluşuyordu ama tutunamıyordu bir türlü . onca iğne ilaç hormon yüklemesi, stres cabası. Zaten o kadar korkarak karar verdimki , yine o kadar emek stres ugraş boşa gitcek diye, Allahın taktiri yüzüme baktı şükürler olsun sağ salim kucağımada alabilsem dünyalar benim olacak , Benim 3. gün idi ve 3 taneden bir tanesi tutundu .Embriyo kalitesi elbette çok önemli ama embriyonun kalitesi içinde yumurta kaliteli olmalı diye düşünüyorum .

Merhaba arkadaşlar
Bende yazacağım sürecimi.
Ben Gynolife Murat Önal karar verdim.
Niye onda karar kıldım.
Pozitifler.
Vee doktorun bize tel açtığını söylediğiniz için.
En azından derdimi anlatırım.
Bana uygun tedavi uygulanır diye.
Cuma günü İnterneten mesaj yazdım.
Pazar günü beni Enis bey aradı.
Anlattım durumumu.
Dedik tüp filmlerini watsap tan at.
Seni Murat bey salı veya çarşamba tel ile arayacak.
Şimdi Murat beyden tel bekliyorum hayırlısı artık.
Hayırlı olsun canım herşey gönlünce olsun

01539CCF-D4C3-4B06-B678-D823EA67F25B.webp Sekizinci gün..dün öğleden sonra ve bu sabah idrardan baktım çok silik bi çizgi hayalet çizgi..biraz moralim bozuldu..ama okuyurm dünden beri 3.gün embriyosu yedinci sekizinci gün demek 5.gün embriyosu 5.günle aynı..ayrıca yine okuduğum kadarıyla beta hcg 3.gün embriyolarında kana sekizinci gün karışmaya başlıyor..kamdan baktırmak istemiyorum çünkü geçen sefer sekizinci gün baktırmıştım yine negatif almaktan korkuyorum..yarin ya da perşembe baktırıcam..zazam biraz rahatlattı melek kalplim dün beni..erken daha diye sağolsun..erken de mi

Yesilada2003inşallah o güzel haberi alırsın buradanda bizlerle paylaşırsın pozitifleri ğördükçe daha çok inanıyorumbirgün bende anne olacağım hayırlısı olsun

Eki Görüntüle 2198289 Sekizinci gün..dün öğleden sonra ve bu sabah idrardan baktım çok silik bi çizgi hayalet çizgi..biraz moralim bozuldu..ama okuyurm dünden beri 3.gün embriyosu yedinci sekizinci gün demek 5.gün embriyosu 5.günle aynı..ayrıca yine okuduğum kadarıyla beta hcg 3.gün embriyolarında kana sekizinci gün karışmaya başlıyor..kamdan baktırmak istemiyorum çünkü geçen sefer sekizinci gün baktırmıştım yine negatif almaktan korkuyorum..yarin ya da perşembe baktırıcam..zazam biraz rahatlattı melek kalplim dün beni..erken daha diye sağolsun..erken de mi
yesilada bence hamilesin neden silik cizgi cıksın kı? baktım bayagı belırgın. Ay ıcıme acayıp bor sevınc dogdu.

Saolasınn Amin canım darısı sana ve tüm arkadaşlarımıza olsun. Bende öncesinde 6 kere normal tüp bebek denemesi yaptım her seferinde hayal kırıklığı :KK43: Yumurtalarım vardı dölleniyor embriyoda oluşuyordu ama tutunamıyordu bir türlü . onca iğne ilaç hormon yüklemesi, stres cabası. Zaten o kadar korkarak karar verdimki , yine o kadar emek stres ugraş boşa gitcek diye, Allahın taktiri yüzüme baktı şükürler olsun sağ salim kucağımada alabilsem dünyalar benim olacak , Benim 3. gün idi ve 3 taneden bir tanesi tutundu .Embriyo kalitesi elbette çok önemli ama embriyonun kalitesi içinde yumurta kaliteli olmalı diye düşünüyorum .
aynen ben de 6 kere 2 sinde transfer sonuc hep olumsuz neymıs efendım 5.ci gune gidip grade şeri dusuk oluyormus ... Ben dedım evlat sahibi olmak istiyorum ama zaten yasım gec ben tuh halı ve saglıklı bır anne olmak ıstıyorum... Ilaclar hormonlar dunyam sasmıs durumda boyle olmaz deyıp donasyona gectım. Allah yuzumuzu guldursun ınsA.

yesilada bence hamilesin neden silik cizgi cıksın kı? baktım bayagı belırgın. Ay ıcıme acayıp bor sevınc dogdu.
Keşke olsa..azcık kontrast yaptım yüklerken bir tık daha göründü ama dikkatli bakınca belli oluyor..ay keşke canım benim keşke..yarını bekleyeceğim..az daha sabredeceğim :KK200:moral verdin canımsın sağol

Keşke olsa..azcık kontrast yaptım yüklerken bir tık daha göründü ama dikkatli bakınca belli oluyor..ay keşke canım benim keşke..yarını bekleyeceğim..az daha sabredeceğim :KK200:moral verdin canımsın sağol
kontrastı bılmem ama silik cizgi test saglamsa bes dk ıcınde cıktı ıse posıtıf dır... az kaldı hadı insA

Yeşiladacım bence de hamilesin.. Olmasa silik falan hiçbişey çıkmıyor valla .. Benim 5,gün embriyosuydu 7,günde silik çizgi çıktı ve hamileydim.. İnşallah senin de öyledir canım :)

Eki Görüntüle 2198289 Sekizinci gün..dün öğleden sonra ve bu sabah idrardan baktım çok silik bi çizgi hayalet çizgi..biraz moralim bozuldu..ama okuyurm dünden beri 3.gün embriyosu yedinci sekizinci gün demek 5.gün embriyosu 5.günle aynı..ayrıca yine okuduğum kadarıyla beta hcg 3.gün embriyolarında kana sekizinci gün karışmaya başlıyor..kamdan baktırmak istemiyorum çünkü geçen sefer sekizinci gün baktırmıştım yine negatif almaktan korkuyorum..yarin ya da perşembe baktırıcam..zazam biraz rahatlattı melek kalplim dün beni..erken daha diye sağolsun..erken de mi
Canim benim, bana görede biraz erken hemen moralini bozma ne olur, sende biliyorsun burda kac arkadasimiz erken test yapip negativ alip daha sonra Kan da positivi gördüler bir kac gun bekle Kan Dan baktir allahim insallah insallah güzel haberlerle gelirsin insallah

Canim benim, bana görede biraz erken hemen moralini bozma ne olur, sende biliyorsun burda kac arkadasimiz erken test yapip negativ alip daha sonra Kan da positivi gördüler bir kac gun bekle Kan Dan baktir allahim insallah insallah güzel haberlerle gelirsin insallah
inşallah kuzum

bu güzel birsey değil mi? ben tecrubeli değilim ama orda çizgi var. ve daha 4 gün önceden yapılmış bir test.. sanki mutlu olmayı geektiriyor. bebiş yoksa neden silik çizgi çıksın ki? olmuş gibi inşAllah hadi hayırlısı:)

Evet Zazacım haklısın.
3. Gün embriyo
5.gün embriyo
Konusundaki fikrin ne canım yaa
bir embriyonun 46 kromozomu var inanki birinde bir bozukluk varsa bu iş gitmiyor
yüzde 90 bu iş embriyoya bağlı
ben blast sevenim (5 günlük) fikrimce birazda eleniyor daha sağlıklı yaşıyor
ama bu kesinlikle 5 günlük embriyonun sağlıklı olduğuna garant değil
3 blast konuluyor biri tutuyor iki eleniyor
bir arkadaşımada 3 tane 3 günlük konuldu 5 embriyo oluştu baksanızya donörün nakadar sağlıklı yumurta vermesine
birde onuda söyleyim bu arkadaşımın ilk denemesindede 3 tane 3 günlük konuldu biri tuttu ve 9 haftada düştü
embriyo kaliteliyse bu iş yürür
sağlıklı donör yumurtası çok önemli
sağlıklı sperm çok önemli
ikisinin birliğinden sağlıklı embriyo oluyor
bir donörden 10-15 yumurta toplansa onun 2-3 sağlıklı ilerleyen sonuç verer
bir merkezin etik davranıp bir donör yumurtasını bir hastaya vermesi güzel sonuç verer
2-3 hastaya dağıtsa onlardan 1 ve ya 2 hasta gebeliyi yakalar
burdan yola çıkın arkadaşlar ucuza bu işleri yapan mutlaka bu donör bölmesini yapar
çoook bilgilendim bu senelerce denemelerde
coook arkadaş çevrem var görüştüyüm bu işleri yaptıran
yakından ilgilendiyim arkadaşım pragda yaptırıyor prof dr Zehde 8 bin euroya
inanın bir donörü hazırlamak 3-5 ay tuttu
yani o donörün genetik taşınan haStalıkları var yok onun tehşisi
yumurta tedavi tepkisini araştırmak
kaliteli embriyo oluşturmak
lütven unutmayın amacımız sağlıklı evlatlarımıza kavuşmak
bir dizi başlamış bir litre göz yaşı 17 yaşındakı kızın beyincik dejenerasyonu buda bir genetik taşınan hastalık
rabbim hiç bir anne babaya yaşatmasın

Back
X