İki kez üçer tane üçüncü gün sekiz hücreli transfer oldu..ikisi de negatif..ama ben tamamen şans olduğuna inanıyorum...3.gün tutan çok var..bana bu sefer 5.gün embriyosu transfer edilecek..umarım tutar canım senin de benim de
Canım bn fazla giremiyorum buraya ama senin yazdıklarını hep okuyorum burda bebek hasretiyle yanıp tutuşan tüm arkadaşlar için olsun senin için olsun zaza olsun daha isimlerini sayamadığım arkadaşlara hep duarımdasınız canım inşallah sende kavuşursun bnm 6 tane 3 CÜ gün yumurta döllendi 4 tane 8 hüçreli biri 7 hüçreli biri 10 hüçreli 3 tane transfer oldu 3 kese göründü ikisi tuttu birinin 10 haftalık ken kalbi durdu biri çok şükür devam ediyo 12 ci haftadayım sanırım bu tutan 10 hüçreli oldu bn öyle hissediyorum geride 3 tane 8 hüçreli var donmuş bn burdaki arkadaşların fikirlerini almak istedim eşimi ikna edersem bidahaki denersem acaba tutarmı diye araştırmak istedim burdaki arkadaşların tecrübelerine çok güveniyorum

Ben bir ara detayli bilgi vermistim. Ben Cek Cumhuriyetinde yaptiricam. Yani insallah :))
Çek cumhuriyetinde bir arkadaşım yaptırdı
Bugün transferinin 6 günü
İnşallah gebe kalsın oda az çekmedi
Kıbrısta savaşta,halilde,firdevste yaptırmış
İnşallah yakın zamanda onunda güzel sonucunu duyum

Merhaba arkadaslar bı sorum olucaktı ben cd 56 yı arastırırken bırsey ogrendım tekrarlayan tup bebek basarısızlıklarında ve tekrarlayan gebelık kayıplarında kullanılan bı tadavı varmıs bır serum tedavısı tranfer oncesı transferde ve gebelıgın ılk 3 ayında belırlı gunlerde serum alınıyormus bagısıklıgı desteklemek embrıyo ve gebelık tutunsun dusuk tehlıkesı azlsın dıye boyle bı serum kullanan varmı aramızda ıntralıpıd dıye bı serum mus galıba
Ben kullandım bir işe yaramadı
Hemde iki transferimde
Biri düşük biri negativ sonlandı
Kanıtı olmayan bir serumdu

Canm ben transfer oldugumda aynı gun arkadasım turkıyede transfer oldu benım rahım kalımlıgım 11mm dı arkasınkı 8 mm dı ve benım blast emrıyo ıdı arkadasınkı de 3. Ve 4. Gun embrıyosu ıdı donmus du oda bende olumlu sonuc aldık ben dusuk yaptım gercı ama o dogum yaptı bu hafta nasıpte varsa hepsı tutar
Yemin ederim iş embriyoda bitiyor
Rabbim altın yumurtalı
Pırlanta kromozomlu embriyo nasip etsin hepimize
Ve hepimiz anne olalım inşallah

Birde o serumun en iyisini taktırdım
Olıclınomel no 4-550E
Transfere 2 gün kala ve her 5 günde bir
Bu serumu en son çare düşünüyordum cem akarsunun hemşiresi takıyordu
Hep taktırdığımda cem bey bakıp hep boş boş şeylerle vücuduna yükleniyorsun kanıtlanmamış şeyler bunlar
Bende kızıyordum ona
İşe yaramadığını ve boş şey olduğunu en son hamile olduğum halde bana negativ deyince transferin 11 günü ilaçları burakınca ve 2 hafta sonra rahmimde kese görülünce içindede yoksağıyla anladımki bu serumlar falan hep boş şeylerdi
Önemli olan hormonlardı kızlar
Donasyonda her şey dışardan veriliyor progesteron,östojen
Onları ilk hamilelik günlerde bebekten alınca hormon değerleri düşüyor ve gebelik ilerlemiyor
Ben canlı şahit size
En son gebeliğimde ondan ilerlemedi

Ben nereye gıdersem gıdeyım 10 gunlugune gıtmeyı dusunuyorum yanı en az transferden once 3 gun sornasında en az 7 gun kalıp donecegım artık. Ucakta da stres oluyorum cunku ve yapacak merkez baksın rahıme fılan. Transfer sonrası da strese gırmek ıstemıyorum ve otel olacagı ıcın sabah ogle aksam yemek onume gelsın ıs guc dusunmuyorum ıstıyorum.
Dıger yandan ben de artık nasıp oldugunu dusunuyorum bır de suphem su ornek genc donorden 15 uumurta alıyorlar belkı 8-9 embryo oluyordur 3 ona 3 bana belkı boluyorlardır altınınkım yakalarsa. Gercı farklı donor dıyorlar ama belkı de aynı gun yapanlar aynı donordur ne bıleyım... Guvenmekten baska sans yok. Durmadan super embrıyoooolarrr koyduk sızeee Allahtannn denmesınden yoruldum. Elbette Allah nasıp etmezse yaprak kıpırdamaz ama bır bılımsel acıklama bu durumda olması gerekmez mı? Cunku deger 0,1 yanı hıc bır gelısme yok sıfır... Demek bır yerde hata var ya benım hormonlarda ya rahımde ya sperm de ...

Çek cumhuriyetinde bir arkadaşım yaptırdı
Bugün transferinin 6 günü
İnşallah gebe kalsın oda az çekmedi
Kıbrısta savaşta,halilde,firdevste yaptırmış
İnşallah yakın zamanda onunda güzel sonucunu duyum
Ben de merakla bekliyorum.umarim tutar.Ona da pozitif enerjimi yolluyorum Guzel spnuclari olutsa yaz lutfen Zaza

Canım bn fazla giremiyorum buraya ama senin yazdıklarını hep okuyorum burda bebek hasretiyle yanıp tutuşan tüm arkadaşlar için olsun senin için olsun zaza olsun daha isimlerini sayamadığım arkadaşlara hep duarımdasınız canım inşallah sende kavuşursun bnm 6 tane 3 CÜ gün yumurta döllendi 4 tane 8 hüçreli biri 7 hüçreli biri 10 hüçreli 3 tane transfer oldu 3 kese göründü ikisi tuttu birinin 10 haftalık ken kalbi durdu biri çok şükür devam ediyo 12 ci haftadayım sanırım bu tutan 10 hüçreli oldu bn öyle hissediyorum geride 3 tane 8 hüçreli var donmuş bn burdaki arkadaşların fikirlerini almak istedim eşimi ikna edersem bidahaki denersem acaba tutarmı diye araştırmak istedim burdaki arkadaşların tecrübelerine çok güveniyorum
Tutar tabi niye tutmasın sen bi sağ Salim kuzunu al kardeşlerini de alırsın zamanı gelince..üçüncü gün başarılı oluyor denek ki sende..ben artık üçüncü gün kabul etmiyorum herkesin bünyesi Rahmi farklı kuzum..ayrıca duların için de alalh razı olsun sen de sağ Salim Doğum yap mis gibi bebeğini büyüt:)

Evet kandan yüksek çıkar rahimden bakılsa..atlanmamalı..negatiflerden sonra baktırdlıar keşke ilk seferden önce herşeyi isteselerdi :KK43: umarım atladığımız bişeyler olmaz canım
Ben yapilacaklara bunu da ekledim simdi kizlar. Ne de olsa merkezlerden böyle bir istek gelmiyo .Harikasiniz kizlar. Iyi ki varsiniz

Ben nereye gıdersem gıdeyım 10 gunlugune gıtmeyı dusunuyorum yanı en az transferden once 3 gun sornasında en az 7 gun kalıp donecegım artık. Ucakta da stres oluyorum cunku ve yapacak merkez baksın rahıme fılan. Transfer sonrası da strese gırmek ıstemıyorum ve otel olacagı ıcın sabah ogle aksam yemek onume gelsın ıs guc dusunmuyorum ıstıyorum.
Dıger yandan ben de artık nasıp oldugunu dusunuyorum bır de suphem su ornek genc donorden 15 uumurta alıyorlar belkı 8-9 embryo oluyordur 3 ona 3 bana belkı boluyorlardır altınınkım yakalarsa. Gercı farklı donor dıyorlar ama belkı de aynı gun yapanlar aynı donordur ne bıleyım... Guvenmekten baska sans yok. Durmadan super embrıyoooolarrr koyduk sızeee Allahtannn denmesınden yoruldum. Elbette Allah nasıp etmezse yaprak kıpırdamaz ama bır bılımsel acıklama bu durumda olması gerekmez mı? Cunku deger 0,1 yanı hıc bır gelısme yok sıfır... Demek bır yerde hata var ya benım hormonlarda ya rahımde ya sperm de ...
Canım ben de dün merkezle konuştum..önce eşim gidecek donörden yumurta toplanacağı gün..4 gün sonra da ben..eşim de iki kez gidip gelcek artık mecburen..en az üç gün de kalmayı düşünüyorum öncesinden ziyade sonrasında..sor topar istemiyorum artık..donör ve yumurta konusuna gelince inanılmaz saçma geliyor bana...tedaviyle o yaşta em az yirmibeş otuz sağlıklı yumurta toplanmalı..bölündüğünden Eminim..bir donör ücreti iki donasyon.:

Ben de merakla bekliyorum.umarim tutar.Ona da pozitif enerjimi yolluyorum Guzel spnuclari olutsa yaz lutfen Zaza
Mutlaka yazıcam merkezin ismi ivf prof zech alman doktoru açmış
donoru hazırlaması 3 ayı buldu çok titiz tüm genetiyine bakılıyor donörun
çünkü önemli olan size genetiyi sağlıklı evlat vermemiz diyor
6 tane blastosisti oluşmuş ve birini transfer etmişler çoğul gebelik istemiyorlar
8500 eu tedavilerinin ücreti
ve tek donörün tüm yumurtaları sizin demişler
bölmüyoruz yumurtaları
inanın bunları duyunca artık kıbrısta ne dönüyor siz düşünün

Canım ben de dün merkezle konuştum..önce eşim gidecek donörden yumurta toplanacağı gün..4 gün sonra da ben..eşim de iki kez gidip gelcek artık mecburen..en az üç gün de kalmayı düşünüyorum öncesinden ziyade sonrasında..sor topar istemiyorum artık..donör ve yumurta konusuna gelince inanılmaz saçma geliyor bana...tedaviyle o yaşta em az yirmibeş otuz sağlıklı yumurta toplanmalı..bölündüğünden Eminim..bir donör ücreti iki donasyon.:
bir transferimde bende acaba kalsam transfer sonrası iyice tutunsun sonra dönüm düşündüm
düşüncem elimde kaldı
o transferim negativ oldu
yeşilada onuda denedim kuzum olmadı-))
geçen sen dediyini düşündüm
belkide rabbim bana bunları yaşatıki size deneyimlerimi anlatıyım ve sonunda en iyisini vericek bana
inşallah o son yaklaşsın

Yemin ederim iş embriyoda bitiyor
Rabbim altın yumurtalı
Pırlanta kromozomlu embriyo nasip etsin hepimize
Ve hepimiz anne olalım inşallah
Zazacım adetimin bugün 5. Günü. Ve ilaçlara başladım estrofem coraspirin vitamin transfer kaçında olur 19 unda muayene var rahim kalınlığı için 4 gün daha sonra estrofem içicem yardımcı ol bilirsin .Lütfen

bir transferimde bende acaba kalsam transfer sonrası iyice tutunsun sonra dönüm düşündüm
düşüncem elimde kaldı
o transferim negativ oldu
yeşilada onuda denedim kuzum olmadı-))
geçen sen dediyini düşündüm
belkide rabbim bana bunları yaşatıki size deneyimlerimi anlatıyım ve sonunda en iyisini vericek bana
inşallah o son yaklaşsın
Artık yeterince paylaştın donasyon deneyimlerini..teşekkür edemiyoruz :)gebelik Doğum ve annelik deneyimlerini istiyoruz artık :))

Zazacım adetimin bugün 5. Günü. Ve ilaçlara başladım estrofem coraspirin vitamin transfer kaçında olur 19 unda muayene var rahim kalınlığı için 4 gün daha sonra estrofem içicem yardımcı ol bilirsin .Lütfen
tedavin hayırlı uğurlu olsun canım
inşallah ranim kalınlaşması güzel gider
transfer adetin 18-22 günlerinde oluyor bunlardan hangi gün olduğu artık donörle senkrona ve rahmin kalınlaşmasının gidişatına bağlı

Merhaba bende Perşembe hit e gideceğim siz ne zaman gideceksiniz hit te ilk denemeniz mi olacak

Benim 2. Olucak ilki kimyasal gebelikle oldu biraz kendimi toplamaya calisiyorum cok stresli bir sene gecirdim ALLAH nasip ederse ocak gibi dusunuyorum tabi zaman ne getirir bilemiyorum hittin yeni emriyologunu cok met ediyorlar eger tedaviye baslicaksan onunlada görüs derim cok ilgili biri

tedavin hayırlı uğurlu olsun canım
inşallah ranim kalınlaşması güzel gider
transfer adetin 18-22 günlerinde oluyor bunlardan hangi gün olduğu artık donörle senkrona ve rahmin kalınlaşmasının gidişatına bağlı
Teşekkür ederim canım bilgin için allah hepimizin yardımcısı olsun

Kzlar mrb beni hatrlayan bilir 6 ay önce donayondan bi oğlum oldu. Ama dün test yaptm çift çizgi çktı nasıl olur doktor bana asla olamaz senin çocuğun demişti hala şoktaym dün 1 saat ağladm gece uyumadm hayal gibi geliyo bana. Inanamıyorum

ALLAH IM ne güzel bir haber iste bu cok büyük bir imtihan bence geneledede duyariz ya evlatlik alirlar sonra hamile kalirlar ve sinavlari başlar inşallah bu sınavinizi gecersiniz icinize hic bir genetik sorunlar girmez yanliş anlamayin yazdiklarimi cok sevindim bu düsuncemi paylasmak istedim

Back
X