Arkadaşlar ben her ikinize de katılıyorum ben şu an yoldayım eğer doğuşa gidiyor olsaydım moralmen bitmiştim çok kötü olurdu bunları okumak şu an.orayı tercih etmedğim için iyi hissediyorum ama henüz karar vermemiş bundan sonra karar verecekler içinde çok önemli bir bilgi.karar verme aşamasında kesinlikle bilmek isterdim

Allah o firdevsi bildigi gibi yapsin nekadar merhametsuz vicdansiz bir kadin birde anne Allah da onu en sevdikkeriyke sinasin vicdani cok rahatmis vicdani olmayan nasil vicdanim rahat diyor7000 eurimu yedi bide bana sen haketmiyirsun diyor boylesini gormedim
Sen embriyo mu aldın canim

Dogus tup bebek merkezinde bir arkadasim yaptirdi embriyolar genetik hastalikli cikmis spermler sertifikali degilmis rastgele sanirim fiyati o yuzden ucuz
fiyatı ucuz degıl kı? Nereden cıktı bu? ne kadar odemıs arkadasınız? Sertıfıkalıdan kastınız nedır? Bıraz detay verır mısınız? Genelde pgt yapılmıyor ki genetık rahatsızlık cıkması sasece spermden de degıldır.
Tamam nefret etmıs olabılırsınız kotu bor deneyımle ama o olmasın bahcecı derken bahcecıye gittiniz mi? Tecrube ettınız mı? Kusurs bakmasın sımdı kimse ama artık bence merkezler konusulmasın. Islemler ve surecte ki ilaclar, manevı destek fılan konusulsun. Hakıkakten sıkıldım. Hıt kotu Savas kotu Berk kotu Dogus kotu dunya kotu girne kotu o kotu bu kotu bır tek bahcecı iyi... Ustelık tecrube etmeyenler soyluyor embryolar hastalıklı dıye temelsız bır sey ıle saglıkcı olmasak kanacagız.... Ayrixa ben bahceciden bile fazla para odedim. Ne demek ucuz? Size daha mi ucuza yaptilar? Soyleyin ben de hesabini soracagim. KI ben hic birine guvenmiyorum yanlis anlasilmasin... Cunku bu is te malesef bana gore guvenmek imkansiz...

Beni burasi olumsuz etkiliyor artik... Esimin hakli cikmasina uzuldum. Bir daha asla bir sey yazmayacagim. Hesabimi da silebilirsem silecegim. Herkes reklam pesinde para pesinde aç mı bu kadsr insanlar? Yazıklar olsun. Türk milleti olarak dürüst insanların girip dürüst bilgiler aradıklarında iyi niyetleri suistimal etme özelligi var kabul edilir bir şey değil. Ayıptır günahtır bu yolda herkes ne paralar harcıyor ne belkı borca gırıyor ne strese giriyor ne iç savaslar yasıyor... Allahınızdan bulun.

Kzlar mrb beni hatrlayan bilir 6 ay önce donayondan bi oğlum oldu. Ama dün test yaptm çift çizgi çktı nasıl olur doktor bana asla olamaz senin çocuğun demişti hala şoktaym dün 1 saat ağladm gece uyumadm hayal gibi geliyo bana. Inanamıyorum
Çok duydum bunu kafa psikolojik olarak rahatladigi icin ve Allah oyle bir sistem yaratmis ki vucudumuzu gebe kaldigimiz zaman vucudum hasarli bolgeyi tedavi ediyor. Hayirli olsun

fiyatı ucuz degıl kı? Nereden cıktı bu? ne kadar odemıs arkadasınız? Sertıfıkalıdan kastınız nedır? Bıraz detay verır mısınız? Genelde pgt yapılmıyor ki genetık rahatsızlık cıkması sasece spermden de degıldır.
Tamam nefret etmıs olabılırsınız kotu bor deneyımle ama o olmasın bahcecı derken bahcecıye gittiniz mi? Tecrube ettınız mı? Kusurs bakmasın sımdı kimse ama artık bence merkezler konusulmasın. Islemler ve surecte ki ilaclar, manevı destek fılan konusulsun. Hakıkakten sıkıldım. Hıt kotu Savas kotu Berk kotu Dogus kotu dunya kotu girne kotu o kotu bu kotu bır tek bahcecı iyi... Ustelık tecrube etmeyenler soyluyor embryolar hastalıklı dıye temelsız bır sey ıle saglıkcı olmasak kanacagız.... Ayrixa ben bahceciden bile fazla para odedim. Ne demek ucuz? Size daha mi ucuza yaptilar? Soyleyin ben de hesabini soracagim. KI ben hic birine guvenmiyorum yanlis anlasilmasin... Cunku bu is te malesef bana gore guvenmek imkansiz...
Allahini seveyim senin al benden de o kadar. BEN BAHCECI DE DO-LAN-DI-RIL-DIM. Acik ve net benim transferden sonra bahceci isim degisikligine gitti. Doktor degistirdi. Ve yer degisikligi yapti. Neden acaba?

Bir tane tavşan varmış
Eczaneye girmiş
Havuç varmı havuç demiş
Eczacı demiş yok burası eczane
Sonra yarım saat sonra yine gelmiş havuç varmı havuç
.........
::)) ne diyelim.
Biz yılların Kıbrısını bile aman bir eksiğimiz varmı diye pür dikkat birbirimizi takip ederKen.
Bakü çok ucuzmuş arkadaşlar ::)) ::))
Dalga gectiniz sanirim ama evet ucuz

Beni burasi olumsuz etkiliyor artik... Esimin hakli cikmasina uzuldum. Bir daha asla bir sey yazmayacagim. Hesabimi da silebilirsem silecegim. Herkes reklam pesinde para pesinde aç mı bu kadsr insanlar? Yazıklar olsun. Türk milleti olarak dürüst insanların girip dürüst bilgiler aradıklarında iyi niyetleri suistimal etme özelligi var kabul edilir bir şey değil. Ayıptır günahtır bu yolda herkes ne paralar harcıyor ne belkı borca gırıyor ne strese giriyor ne iç savaslar yasıyor... Allahınızdan bulun.
GüZel arkadaşım sen susarsan ben susarsam burayı takip eden binlerce kadın yanlış yönlendirilecek..lütfen susma..reklam yapanı ya da cahil Olanı ya da art niyetli Olanı sağduyulu olan herkes çözer..arkadaşı ben de uyardım ama ne yazık ki altı boş cümlelerle ısrarla yazıyor..çok hassas bir konu..şu an mesela benim zayıf noktam..Gnolife benim merkezim...doktorum yönlendirdi ben de güvendim gittim..hepsi bu..ili tane negatif oldu..borca battık ama yine de merkez direk suçludur diyemem ya da başka birime illa gel gynolifea da diyemem..çok hassas konular bunlar...ucunda borç harç var ucunda eşinle tartışmalar var ucunda evlat var ucunda kuş hakkı var..sen susma...gerçek olan aklınbaşında olan vicdanlı olan senin gibi benim gibi hiç bir kadın susmasın...

Merhaba kızlar benim transfer yapıldı gayet başarılı geçti diyorlar bekleyip görecez artık, Allah yazdıysa sonuç pozitif olur. İdrar olayını da tecrübe sahibi olunca çözüyorsun:)) çok sıkıştıkça biraz boşaltım yaptım :)) bu sefer nedense bir sakinlik bir dinginlik hakimdi bende, ne bir panik ne bir heyecan aksine çok neşeli girdim Allah sonunu hayır etsin, darısı tüm bekleyen arkadaşlarıma hepinizin tedavisi su gibi kolaylıkla aksın işleriniz rast gitsin şansınız bol olsun inşallah dualarım sizlerle
Hayirli olsun canim insallah

Kibrista dogus var benim bildigim guvenilmez senden para almak icin hersey olumlu derler zaten kibrista bir suru sikandala karismis merkez sertifikali sperm ve yumurta kullanmiyorlar.Kibrista guvenilir olsun dersen bahceci var
Hem yeni uyesiniz hem diger merkezleri batirip bhceciyi ovuyorsunuz ve eger buraya reklam icin yaziyorsaniz cani yananlarin ahini almis olursunuz!!!!!
Bende bahcecide dolandirildim bu ne diyceksiniz neresi guvenilir nwyine guvendiniz?

Oncelikle sana cok gecmis olsun canim
Simdi aynen dedigin gibi odemeyi alincaya kadar ilgililer haklisin.Ben kard

Oncelikle sana gecmis olsun canim.Biz gittik ben kardesimin yanindaydim parayi alincaya kadar ilgili sonra 19 yumurta cikti guzel dedik sonra nakil zamani saymaya basladi su kadari oldu su kadari gelismedi oda olabilir tmm sonra ikisi kliniferter dedi.O an anlamadim dusunduk kardesimin genetik test var hastalik yoktu bize sectikleri sperm aklima geldi sertifikali dedi ama bizim gordugumuz kanit yok.o an anladik ki hastalik spermden ve ratgele oldugunu anladik.Pgt yaptirmasak belki sakat olacakti.Ve sunu gorduk 4 embriyolog var hepsi hastanenin adinda site var dogus tuo bebek diye insanlari ikna edip getirip orda islemi yapiyorlar hepsinin fiyatlari farkli kandirabildigine.Hangisine sorsan butun islemleri ben yapiyorum baska embriyolog yok diyor.Doktoru biz gormedik zaten.Sonuc sansizsiniz diyor boyle aciklama bilimsel bir aciklama asla bir kurumun aciklamasi olamaz mutlaka bilimsel bir sebeb olmali.arti rahim kalinligi su bu asla kontrol etmiyorlar.olay bu eksik var fazla yok.biz burada cok yazi aradik en azindan yeni gidenler fiyat dusuk duye atlamasin.heryeri arastirsin
Atlamak mi? pardonda burdakiler balik mi nereye atliyorlar. insanlar arabasini satip kredi cekip gidiyorlar. dogusta hangi embriyologla gorustunuz?

Bakin arkadaslar ve benden yasca buyuk ablalar. iyi dusunun iyi arastirin. birisi merkezde pozitif aldi diye o merkezi secmeyin yada negatif aldi diye o merkezi secmemezlik yapmayin. sizin icin onemli olan embriyologun gecmisi onu arastirin. eger siz butun testleri yaptirdiysaniz ve olmadiysa bu sansdir. yada daha vakti zamani vardir. amaa su reklam kokan insanlara da aldanmayin. tedaviye hangi merkezde basladiysaniz suphesiz devam edin kafanizi bos seylerle doldurmayin. inanin inanin inanin. transferden cikinca olacagina inanin yeter. ne kadar az stres o kadar basari sansi. Bazi merkezde hemsireler her soruya cevap veriyor bazilarinda doktor bazilarinda ise kordinator. bu sorulara cevap veren kisiler de sizi olumsuz etkilemesinler. ben dr. konusmak istiyorum derseniz sizi konustururlar. Ayrica yeni merkez arayisinda olan ablalar Kibris disinda farkli ulkeler farkli tedaviler farkli fiyatli merkezler var. bunlari da arastirin Allahim bu reklam yapanlara vicdan biz hastalara da basari ve hayirli evlatlar nasip etsin

Hem yeni uyesiniz hem diger merkezleri batirip bhceciyi ovuyorsunuz ve eger buraya reklam icin yaziyorsaniz cani yananlarin ahini almis olursunuz!!!!!
Bende bahcecide dolandirildim bu ne diyceksiniz neresi guvenilir nwyine guvendiniz?
Tmm sen de yaz istedigini kendi adina konus ben kendi dusuncemi yazarken once sana gonderecek degilim onay icin.Sende bahceci de ne yasadin yaz da bilinckenelim

Atlamak mi? pardonda burdakiler balik mi nereye atliyorlar. insanlar arabasini satip kredi cekip gidiyorlar. dogusta hangi embriyologla gorustunuz?
Ben kendimizin yasadigi olayi anlattim sen kendin yaz dusuncelerini bana cevap vermek zorunda degilsin buradaki herkes fikrini yazabilir bu bir kanun degil basliga uygun yorum yapmisim benim icin Dogus Tup bebek merkezi facia bu benim gorusum okadar.Sadece benim gorusum.Tecrubem en azindan bahceci sertifikali materyal kullaniyor ben diger merkezleri bilmiyorum ve yorum yapmadim ben iki yer biliyorum.

Canm sen daha once bı donasyon tedavısı gordun mu evlımısın
Tabiki ben daha bir ay oldu gideli ve buradan okuyarak fikir almaya calistim yazilan hersey onemli benim icin Fiyat ugun diye dogusa gittik diger merkezleri arastirmadik fiyata baktik acikcasi 19 yumurtamiz cikti bize denen kliniferter ve bazi spermden gecen hastaliklar cikti pgt sonucunda dedikki embriyologa bu spermler sertifikali degil mi nasil hastalik cikar dedigi biz sadece sekil yonunden inceleriz genetigine bakmayiz.Oysaki hepimiz biliriz ki sertufikali spermler genetik testi yapilmistir.Ben kendim de biyoloji mezunuyum biraz anlarim.Cok sasirdik ve uzulduk burda yazdik bynda art nuyet yok yasadigimiz olay.

Canm sen daha once bı donasyon tedavısı gordun mu evlımısın
Tabiki ben daha bir ay oldu gideli ve buradan okuyarak fikir almaya calistim yazilan hersey onemli benim icin Fiyat ugun diye dogusa gittik diger merkezleri arastirmadik fiyata baktik acikcasi 19 yumurtamiz cikti bize denen kliniferter ve bazi spermden gecen hastaliklar cikti pgt sonucunda dedikki embriyologa bu spermler sertifikali degil mi nasil hastalik cikar dedigi biz sadece sekil yonunden inceleriz genetigine bakmayiz.Oysaki hepimiz biliriz ki sertufikali spermler genetik testi yapilmistir.Ben kendim de biyoloji mezunuyum biraz anlarim.Cok sasirdik ve uzulduk burda yazdik bynda art nuyet yok yasadigimiz olay.Acikcasi ben sadece dogusu biliyorum baska merkezleri bilmiyorum.

Ben kimsenin günahını almak istemiyorum ama
Burda o merkezlerin reklamını yapanlar var.
Birde o merkezler burayı çok sıkı takip ediyor bence.
Hakkımızda hayırlısı olsun diyorum.
Allah hepimize yardım etsin.
Bu işler nasip kısmet işi arkadaşlar.
Ben 4 yıl önce Firdevs e giderken.
Yanyana çalıştığı başka doktor vardı.
Doktorun adını unuttum.
Tipine baksanız beğenip gitmezsiniz.
Orda 54 yaşında bir bayanla tanıştım.
Kadın kendine ne yapıldığını bilmiyor.
Normal tüp bebek yaptırdığını sanıyor.
Kadın hamile kaldı.
Ben o dönemin meşhur Firdevs inde kalamadım.
Herşey nasip kısmet işi arkadaşlar
::)) ::))

Ben kimsenin günahını almak istemiyorum ama
Burda o merkezlerin reklamını yapanlar var.
Birde o merkezler burayı çok sıkı takip ediyor bence.
Hakkımızda hayırlısı olsun diyorum.
Allah hepimize yardım etsin.
Bu işler nasip kısmet işi arkadaşlar.
Ben 4 yıl önce Firdevs e giderken.
Yanyana çalıştığı başka doktor vardı.
Doktorun adını unuttum.
Tipine baksanız beğenip gitmezsiniz.
Orda 54 yaşında bir bayanla tanıştım.
Kadın kendine ne yapıldığını bilmiyor.
Normal tüp bebek yaptırdığını sanıyor.
Kadın hamile kaldı.
Ben o dönemin meşhur Firdevs inde kalamadım.
Herşey nasip kısmet işi arkadaşlar
::)) ::))
Acaba az bilmek daha mı??biz her şey i didikleyip öğrenmeye çalışıyoruz baksana kadın kendine ne yapıldığını dahi bilmiyor muş ve hamile.Buranın bağımlısı oldum resmen gelde bilme...

Back
X