- 22 Ağustos 2017
- 1.075
- 2.752
- 133
Arkadaşım sayfamıza geleli henüz 2 gün oldu.Tabiki ben daha bir ay oldu gideli ve buradan okuyarak fikir almaya calistim yazilan hersey onemli benim icin Fiyat ugun diye dogusa gittik diger merkezleri arastirmadik fiyata baktik acikcasi 19 yumurtamiz cikti bize denen kliniferter ve bazi spermden gecen hastaliklar cikti pgt sonucunda dedikki embriyologa bu spermler sertifikali degil mi nasil hastalik cikar dedigi biz sadece sekil yonunden inceleriz genetigine bakmayiz.Oysaki hepimiz biliriz ki sertufikali spermler genetik testi yapilmistir.Ben kendim de biyoloji mezunuyum biraz anlarim.Cok sasirdik ve uzulduk burda yazdik bynda art nuyet yok yasadigimiz olay.Acikcasi ben sadece dogusu biliyorum baska merkezleri bilmiyorum.
öncelikle kendi fikirlerini.yaşadıklarını paylaşırken diğer üyelere karşı daha kibar olmanı öneririm.
Bir çoğumuz bende dahil olmak üzre muzdarip oldugum ilk denemeyi yaptırdığım ve pisman oldugum bi merkez var .
Bende gerekli zamanlarda insanları uyarmak adına bunu yazdım.Sende tabiki yazıcaksın .bence kimsede mani olamaz buna ,
Ancak diğer üye arkadaşlarımıza karşı nezaketimizi korumamız gerekiyor.
Bahsettigin merkez hangi sprembankla calisiyor bunu bilmiyorum. Ancak en buyuk sprembanklardan biri olan cryosbank la calisan merkezler dahi işlem sonunda bize bi sertifika vermiyor.
Benimde beklentim aynı mücevheratda oldugu gibi bi sertifika vermeleri yönündeydi lakin işleyıs böyleymiş.
Ayrıca sadece fiyatı uygun olduğu icin o bahsettigin merkezi secmis olan tuhaf çunki kendin buradaki yazilari okudugunu söylüyorsun öyleyse kıbrısdaki digerlerine göre en uygun yer Yakındoğu üniversite hastanesi burcu hoca oldugunuda biliyor olman gerekirdi(benim merkezin orasi degil) Lakin kıbrısdaki her merkezle uzun uzun görüştüm
Bu topiğin eskilerinden biri olarak burada gerçekten bi birlik ortak bi sinerji olduğunu gönül rahatlığıyla söyliyebilirim.
Umarım sende Pozitif enerjin ile bizim oluşturduğumuz bu güzel topiğin bi parçası olursun.