Tabiki ben daha bir ay oldu gideli ve buradan okuyarak fikir almaya calistim yazilan hersey onemli benim icin Fiyat ugun diye dogusa gittik diger merkezleri arastirmadik fiyata baktik acikcasi 19 yumurtamiz cikti bize denen kliniferter ve bazi spermden gecen hastaliklar cikti pgt sonucunda dedikki embriyologa bu spermler sertifikali degil mi nasil hastalik cikar dedigi biz sadece sekil yonunden inceleriz genetigine bakmayiz.Oysaki hepimiz biliriz ki sertufikali spermler genetik testi yapilmistir.Ben kendim de biyoloji mezunuyum biraz anlarim.Cok sasirdik ve uzulduk burda yazdik bynda art nuyet yok yasadigimiz olay.Acikcasi ben sadece dogusu biliyorum baska merkezleri bilmiyorum.
Arkadaşım sayfamıza geleli henüz 2 gün oldu.
öncelikle kendi fikirlerini.yaşadıklarını paylaşırken diğer üyelere karşı daha kibar olmanı öneririm.
Bir çoğumuz bende dahil olmak üzre muzdarip oldugum ilk denemeyi yaptırdığım ve pisman oldugum bi merkez var .
Bende gerekli zamanlarda insanları uyarmak adına bunu yazdım.Sende tabiki yazıcaksın .bence kimsede mani olamaz buna ,
Ancak diğer üye arkadaşlarımıza karşı nezaketimizi korumamız gerekiyor.
Bahsettigin merkez hangi sprembankla calisiyor bunu bilmiyorum. Ancak en buyuk sprembanklardan biri olan cryosbank la calisan merkezler dahi işlem sonunda bize bi sertifika vermiyor.
Benimde beklentim aynı mücevheratda oldugu gibi bi sertifika vermeleri yönündeydi lakin işleyıs böyleymiş.
Ayrıca sadece fiyatı uygun olduğu icin o bahsettigin merkezi secmis olan tuhaf çunki kendin buradaki yazilari okudugunu söylüyorsun öyleyse kıbrısdaki digerlerine göre en uygun yer Yakındoğu üniversite hastanesi burcu hoca oldugunuda biliyor olman gerekirdi(benim merkezin orasi degil) Lakin kıbrısdaki her merkezle uzun uzun görüştüm
Bu topiğin eskilerinden biri olarak burada gerçekten bi birlik ortak bi sinerji olduğunu gönül rahatlığıyla söyliyebilirim.
Umarım sende Pozitif enerjin ile bizim oluşturduğumuz bu güzel topiğin bi parçası olursun.

Burasi orasi o site bu site insani cok yaniltiyor esinizle kafa kafaya verin ve deli bi karar alin bunun olacagina inanin bu Kibris olur Bakü olur Gürcistan olur Amerika olur Ispanya olur siz inanin yeterki olumlu dusunup pozitif Enerji gonderin size mutluluk olarak donecektir. Allahım bana nasip ettiğini herkese nasip et ❤️

fiyatı ucuz degıl kı? Nereden cıktı bu? ne kadar odemıs arkadasınız? Sertıfıkalıdan kastınız nedır? Bıraz detay verır mısınız? Genelde pgt yapılmıyor ki genetık rahatsızlık cıkması sasece spermden de degıldır.
Tamam nefret etmıs olabılırsınız kotu bor deneyımle ama o olmasın bahcecı derken bahcecıye gittiniz mi? Tecrube ettınız mı? Kusurs bakmasın sımdı kimse ama artık bence merkezler konusulmasın. Islemler ve surecte ki ilaclar, manevı destek fılan konusulsun. Hakıkakten sıkıldım. Hıt kotu Savas kotu Berk kotu Dogus kotu dunya kotu girne kotu o kotu bu kotu bır tek bahcecı iyi... Ustelık tecrube etmeyenler soyluyor embryolar hastalıklı dıye temelsız bır sey ıle saglıkcı olmasak kanacagız.... Ayrixa ben bahceciden bile fazla para odedim. Ne demek ucuz? Size daha mi ucuza yaptilar? Soyleyin ben de hesabini soracagim. KI ben hic birine guvenmiyorum yanlis anlasilmasin... Cunku bu is te malesef bana gore guvenmek imkansiz...
Güvensizlikte sana katılıyorum ama bu yolda malesef kıdemli olduğum için ve sağlıkcı olduğum için söylüyorum bahçeci kliniyin daha iyi olduğunu söyleye bilirim
Her ne yapsalar tüm evraklar kaşeli imzalı ve aslı olan nüsheleri bize veriyorlar
Ben bu davranışı başka merkezlerde görmedim nede duymadım
Her kes yaşadığı olayları burda söylemesinde özgür

Beni burasi olumsuz etkiliyor artik... Esimin hakli cikmasina uzuldum. Bir daha asla bir sey yazmayacagim. Hesabimi da silebilirsem silecegim. Herkes reklam pesinde para pesinde aç mı bu kadsr insanlar? Yazıklar olsun. Türk milleti olarak dürüst insanların girip dürüst bilgiler aradıklarında iyi niyetleri suistimal etme özelligi var kabul edilir bir şey değil. Ayıptır günahtır bu yolda herkes ne paralar harcıyor ne belkı borca gırıyor ne strese giriyor ne iç savaslar yasıyor... Allahınızdan bulun.
Bu yolda ne harcadıklarımı ve çektiklerimi bir allah ve yakın arkadaşlarım bilir
Bu kadar kızmana gerek yok
Bu topikte kimin reklamcı ve kimin asıl annelik peşinde süründüyü bes belli
Sadece başa dönüp ve sabırla okumak lazım
Stresini anlıyorum en son çare donasyon deyerek hazmederek bu yola geldin ve burdada malesefki hüsranlar oluyor

Allahini seveyim senin al benden de o kadar. BEN BAHCECI DE DO-LAN-DI-RIL-DIM. Acik ve net benim transferden sonra bahceci isim degisikligine gitti. Doktor degistirdi. Ve yer degisikligi yapti. Neden acaba?
Sende içindekileri dökmekte haklısın
Seni dolandırdı bahceci demek var bir bildiyim
Yeterki susmayın kim ne yaşadıysa döksün içini
Zaten hepimizin bir amacı var anne olalım

Bakin arkadaslar ve benden yasca buyuk ablalar. iyi dusunun iyi arastirin. birisi merkezde pozitif aldi diye o merkezi secmeyin yada negatif aldi diye o merkezi secmemezlik yapmayin. sizin icin onemli olan embriyologun gecmisi onu arastirin. eger siz butun testleri yaptirdiysaniz ve olmadiysa bu sansdir. yada daha vakti zamani vardir. amaa su reklam kokan insanlara da aldanmayin. tedaviye hangi merkezde basladiysaniz suphesiz devam edin kafanizi bos seylerle doldurmayin. inanin inanin inanin. transferden cikinca olacagina inanin yeter. ne kadar az stres o kadar basari sansi. Bazi merkezde hemsireler her soruya cevap veriyor bazilarinda doktor bazilarinda ise kordinator. bu sorulara cevap veren kisiler de sizi olumsuz etkilemesinler. ben dr. konusmak istiyorum derseniz sizi konustururlar. Ayrica yeni merkez arayisinda olan ablalar Kibris disinda farkli ulkeler farkli tedaviler farkli fiyatli merkezler var. bunlari da arastirin Allahim bu reklam yapanlara vicdan biz hastalara da basari ve hayirli evlatlar nasip etsin
Doktoru bulup konuşmak konusunda ilave ede bilirim yaşadıklarımı
Halile ve firdevse ulaşılmıyor
Buda benden olsun
Halilin merkezinden çıktıktan sonra firdevse yüz tuttum ve iremle anlaştık sonra doktorla konuşmak istiyorum dedim tabii kıbrısa gelin görüşü sağlıyım dedi

Arkadaşım sayfamıza geleli henüz 2 gün oldu.
öncelikle kendi fikirlerini.yaşadıklarını paylaşırken diğer üyelere karşı daha kibar olmanı öneririm.
Bir çoğumuz bende dahil olmak üzre muzdarip oldugum ilk denemeyi yaptırdığım ve pisman oldugum bi merkez var .
Bende gerekli zamanlarda insanları uyarmak adına bunu yazdım.Sende tabiki yazıcaksın .bence kimsede mani olamaz buna ,
Ancak diğer üye arkadaşlarımıza karşı nezaketimizi korumamız gerekiyor.
Bahsettigin merkez hangi sprembankla calisiyor bunu bilmiyorum. Ancak en buyuk sprembanklardan biri olan cryosbank la calisan merkezler dahi işlem sonunda bize bi sertifika vermiyor.
Benimde beklentim aynı mücevheratda oldugu gibi bi sertifika vermeleri yönündeydi lakin işleyıs böyleymiş.
Ayrıca sadece fiyatı uygun olduğu icin o bahsettigin merkezi secmis olan tuhaf çunki kendin buradaki yazilari okudugunu söylüyorsun öyleyse kıbrısdaki digerlerine göre en uygun yer Yakındoğu üniversite hastanesi burcu hoca oldugunuda biliyor olman gerekirdi(benim merkezin orasi degil) Lakin kıbrısdaki her merkezle uzun uzun görüştüm
Bu topiğin eskilerinden biri olarak burada gerçekten bi birlik ortak bi sinerji olduğunu gönül rahatlığıyla söyliyebilirim.
Umarım sende Pozitif enerjin ile bizim oluşturduğumuz bu güzel topiğin bi parçası olursun.
Sayfamiza geleli iki gun oldu gayet kibar yazdim.2 yil olunca mi konusmam lazim neden bazi kisiler Dogus Tup bebek merkezinin avukati gibi anlamis degilim.Ben yasadigim olayi anlattim bundan niye rahatsiz oluyorsunuz.Ben Dogus tup bebek merkezini ovmek zorunda degilim.Yasadigimi anlattim konuya da gayet uygun.Neden o kurulusu savunma geregi duyuyorsunuz.Ben basliga uygun yorum yaptim ve yasadigim ister okursun ister okumassin.Beni yazdiklarimla yargilayamazsin.Sen de kendi goruslerini yaz öv orasini ben tek cevap vermem o senin gorusun buda benim.

Beni burasi olumsuz etkiliyor artik... Esimin hakli cikmasina uzuldum. Bir daha asla bir sey yazmayacagim. Hesabimi da silebilirsem silecegim. Herkes reklam pesinde para pesinde aç mı bu kadsr insanlar? Yazıklar olsun. Türk milleti olarak dürüst insanların girip dürüst bilgiler aradıklarında iyi niyetleri suistimal etme özelligi var kabul edilir bir şey değil. Ayıptır günahtır bu yolda herkes ne paralar harcıyor ne belkı borca gırıyor ne strese giriyor ne iç savaslar yasıyor... Allahınızdan bulun.
Arkadaşım çok güzel yazmışsın. Bende ismi geçip kotulenen malum merkezde transferim gerçekleşti biliyorsun. Bu hastalıklı embriyo hastalıklı bebek muhabbeti beni de üzdü ve yıprattı. Mesaa benim donorumden 18 tane sağlıklı yumurta çıktı ve bunlardan10 tanesi 5.güne gitti. 3 ü tranfer edildi ve çok şükür ilk denemede tuttu. Geriye kalan 7 tanesi 3+2-+2 şeklinde gruplanarak donduruldu. Ne yani şimdi benim bebegim hastalıklı mı sağlıksız mı? Tabi Allah bilir ama hiçte öyle değil. Daha dün kontrolum vardı. Kafasını elerini kollarını oynayıp annesine el salliyordu. Yazık gerçekten çok yazik. Ven çok memnun kaldım. Rabbim bir değil bin kere razı olsun ki bana anneliği tattirdilar.

Bakü fiyatları çok uygun arkadaşlar otel ilaçlar ve Donasyon paket fiyat hem evinize ilaçlarınızıda gönderiyorlar iletişime geçmek isteyen olursa numara verebilirim. Ayrıca yeni yazan arkadaşlarların iyi dilekleri için teşekkür ederim. En kısa zamanda inşallah sizde bu heyecanı tadarsınız.
Canim bana lutfen hangi merkez ve kiminle iletisime gececegimi yazarmisin. Hayirli ugurlu olsun insallah bize de nasip olur. ☹️

Kizlar bakuye giden varmi baska yada gitmeyi dusunen varmi lutfen bana yazsin hangi merkezle gorustuklerini hangi merkez daha basarili ? Istanbul jinemedden giden bir doktor varmis ama bi turlu bulamadim cemil celil yada celal ismi ama bulamadim.

Sayfamiza geleli iki gun oldu gayet kibar yazdim.2 yil olunca mi konusmam lazim neden bazi kisiler Dogus Tup bebek merkezinin avukati gibi anlamis degilim.Ben yasadigim olayi anlattim bundan niye rahatsiz oluyorsunuz.Ben Dogus tup bebek merkezini ovmek zorunda degilim.Yasadigimi anlattim konuya da gayet uygun.Neden o kurulusu savunma geregi duyuyorsunuz.Ben basliga uygun yorum yaptim ve yasadigim ister okursun ister okumassin.Beni yazdiklarimla yargilayamazsin.Sen de kendi goruslerini yaz öv orasini ben tek cevap vermem o senin gorusun buda benim.
Hanımefendi önce arkadaşım yazmışsınız sonra kardeşim sonra da sanırım siz..olayı da tam anlatmamışsınız..sperm sertifikasız embriyoya pgt yapıldı genetik sıkıntı var filan..önce lütfen net yazın..güven verin ki buraya bilgi almak için giren insnalr sizi anlasın...o merkezin değil hiç bir merkezin avukatı değilim kendi adıma..dünya kadar param gitti vaktim gitti bir sürü ilaç aldım gereksiz elde var sıfır..burda mor kanatlarımın dediği gibi bi sinerji var ve ortak acılar paylaşılarak deneyimler aktarılıyor sayfanın amacı da bu..Aylin yavuz arkadaşımın mesajını okuyunuz..hamileyken insan zaten bin tane senaryo kurar endişeli ve kaygılı olur..bir merkezi ve tüm embriyolarını büsbütün kötülemek doğru değil..ah alarak birilerini üzerek kalp kırarak kendi de mutlu olamaz insan..bin düşünüp bir konuşmalı..sizin öfkenizi burdan hissedebiliyorum..anne olmaya çalışan sizseniz önce öfkenizden arınmanızı tavsiye ederim..

fiyatı ucuz degıl kı? Nereden cıktı bu? ne kadar odemıs arkadasınız? Sertıfıkalıdan kastınız nedır? Bıraz detay verır mısınız? Genelde pgt yapılmıyor ki genetık rahatsızlık cıkması sasece spermden de degıldır.
Tamam nefret etmıs olabılırsınız kotu bor deneyımle ama o olmasın bahcecı derken bahcecıye gittiniz mi? Tecrube ettınız mı? Kusurs bakmasın sımdı kimse ama artık bence merkezler konusulmasın. Islemler ve surecte ki ilaclar, manevı destek fılan konusulsun. Hakıkakten sıkıldım. Hıt kotu Savas kotu Berk kotu Dogus kotu dunya kotu girne kotu o kotu bu kotu bır tek bahcecı iyi... Ustelık tecrube etmeyenler soyluyor embryolar hastalıklı dıye temelsız bır sey ıle saglıkcı olmasak kanacagız.... Ayrixa ben bahceciden bile fazla para odedim. Ne demek ucuz? Size daha mi ucuza yaptilar? Soyleyin ben de hesabini soracagim. KI ben hic birine guvenmiyorum yanlis anlasilmasin... Cunku bu is te malesef bana gore guvenmek imkansiz...
Sperm donasyonu arti pgt cinsiyet secimi 5200 avro bende biyoloji ogretmeniyim gitmeden genetik test yaptirdik daha sonra tranfer gunu 4 tane embriyoda kliniferter ve baska genetik sorun oldugu soylendi.Temelsiz birsey yazmam kul hakki sadece yasadigimi yazdim.Biz biliyoruz ki sertifikali spermlerde genetik bir hastalik olmadigini.Bunu soyledigimde biz spermi sadece sekil ve buyukluk acisindan degerlendiriyoruz dendi.Ben bahceci daha guvenilir dedim ama bir arkadasimiz da burada ordaki bir sorunu yazmis hakli olarak bende onu okudum daha dikkatli davranmam gerektigini anladim.

Hanımefendi önce arkadaşım yazmışsınız sonra kardeşim sonra da sanırım siz..olayı da tam anlatmamışsınız..sperm sertifikasız embriyoya pgt yapıldı genetik sıkıntı var filan..önce lütfen net yazın..güven verin ki buraya bilgi almak için giren insnalr sizi anlasın...o merkezin değil hiç bir merkezin avukatı değilim kendi adıma..dünya kadar param gitti vaktim gitti bir sürü ilaç aldım gereksiz elde var sıfır..burda mor kanatlarımın dediği gibi bi sinerji var ve ortak acılar paylaşılarak deneyimler aktarılıyor sayfanın amacı da bu..Aylin yavuz arkadaşımın mesajını okuyunuz..hamileyken insan zaten bin tane senaryo kurar endişeli ve kaygılı olur..bir merkezi ve tüm embriyolarını büsbütün kötülemek doğru değil..ah alarak birilerini üzerek kalp kırarak kendi de mutlu olamaz insan..bin düşünüp bir konuşmalı..sizin öfkenizi burdan hissedebiliyorum..anne olmaya çalışan sizseniz önce öfkenizden arınmanızı tavsiye ederim..
of of of yeşilada bunların hepsi negativ yaşayanların feryadı
allahım nolursun yaşatmasın negativi ve hepimiz anne olalım
transfere kadar özenle her şeyi yapmak,hormon etkisinden transfer sonrası içinde kıpırtılar
bir umutlanıyorsun ve mutlu oluyorsun,bir sakinlik çöküyor korku içini bürüyor
ve geliyorsun kan veya idrar testine
bem beyaz test
bhcg 0,1
buzlu su baştan başlıyor ve topuğuna kadar işliyor
ağız kuruyor
kalp atışları kulakta oluyor
veya daha kötüsü test pozitiv sonuç düşük veya kimyasal veya kürtaj
allahım yaşatma bir daha nolur bu mübarek cuma günü duysun sesimizi
anne olalım

of of of yeşilada bunların hepsi negativ yaşayanların feryadı
allahım nolursun yaşatmasın negativi ve hepimiz anne olalım
transfere kadar özenle her şeyi yapmak,hormon etkisinden transfer sonrası içinde kıpırtılar
bir umutlanıyorsun ve mutlu oluyorsun,bir sakinlik çöküyor korku içini bürüyor
ve geliyorsun kan veya idrar testine
bem beyaz test
bhcg 0,1
buzlu su baştan başlıyor ve topuğuna kadar işliyor
ağız kuruyor
kalp atışları kulakta oluyor
veya daha kötüsü test pozitiv sonuç düşük veya kimyasal veya kürtaj
allahım yaşatma bir daha nolur bu mübarek cuma günü duysun sesimizi
anne olalım
Amin canım aminnn..bir daha hiçbirimiz yaşamayalım

Sperm donasyonu arti pgt cinsiyet secimi 5200 avro bende biyoloji ogretmeniyim gitmeden genetik test yaptirdik daha sonra tranfer gunu 4 tane embriyoda kliniferter ve baska genetik sorun oldugu soylendi.Temelsiz birsey yazmam kul hakki sadece yasadigimi yazdim.Biz biliyoruz ki sertifikali spermlerde genetik bir hastalik olmadigini.Bunu soyledigimde biz spermi sadece sekil ve buyukluk acisindan degerlendiriyoruz dendi.Ben bahceci daha guvenilir dedim ama bir arkadasimiz da burada ordaki bir sorunu yazmis hakli olarak bende onu okudum daha dikkatli davranmam gerektigini anladim.
siz bu yaşadıklarınızdan sonra konuştunuzmu merkezle
belki hatalarını kabullenip yardım edecekler
çünkü en önemliside bu zaten
olumsuz sonrası bize sahip çıkmaları
yoksa bazı merkezler gibi geri dönmemele ,telefon engelemeler ve sair

Buraya bilgi almak icin giriyoruz evet arkadasim dedim sonra bir arkadasimiz yazdiklarimdan bizzat uzgun oldugumu anlayinca kardesim oldugun
Sperm donasyonu arti pgt cinsiyet secimi 5200 avro bende biyoloji ogretmeniyim gitmeden genetik test yaptirdik daha sonra tranfer gunu 4 tane embriyoda kliniferter ve baska genetik sorun oldugu soylendi.Temelsiz birsey yazmam kul hakki sadece yasadigimi yazdim.Biz biliyoruz ki sertifikali spermlerde genetik bir hastalik olmadigini.Bunu soyledigimde biz spermi sadece sekil ve buyukluk acisindan degerlendiriyoruz dendi.Ben bahceci daha guvenilir dedim ama bir arkadasimiz da burada ordaki bir sorunu yazmis hakli olarak bende onu okudum daha dikkatli davranmam gerektigini anladim.Insallah herkes amacina ulasir.Allah tum anne olmak isteyene Meryem annemiz gibi muzice versin.Bu sayfa bilgi alma sayfasi psikoloji sayfasi degil.Kimse kimsenin kotulugunu istemiyecek kadar olgun.Anne olmak gibi bir amaci gerceklestirmek icin karar kilmis ve bu zor karari almis insanlar.Burada herkes her yerde yasadigi sorunu soylesin ki bilgi alalim .

siz bu yaşadıklarınızdan sonra konuştunuzmu merkezle
belki hatalarını kabullenip yardım edecekler
çünkü en önemliside bu zaten
olumsuz sonrası bize sahip çıkmaları
yoksa bazı merkezler gibi geri dönmemele ,telefon engelemeler ve sair
Ben istiyorum herkes yazsin herkes yasadigini yazsin ki degerlendirelim dikkate alip almamak bize kalmis.Butun merkezlerin iyi kotu yani vardir ama bunu yasayanlar anlatmaliki azda olsa bilgi sahibi olalim.Size herkese tek tek tesekkur ederim bilgi amacli yazanlara

Back
X