Herkese iyi haftalar...bu hafta pozitifleri duyacağımız bir hafta olur umarım..ayrıca kandiliniz mübarek olsun..bugün edeceğimiz her dua kabul olsun....hepinizi kucaklıyorum..reklam yapanlar hariç:))
insallahh pozitifleri duyarız.
Gerçekten çok istiyorum .Şeker bayramı mutluluğu dolsun topiğimiz.
iyi kandiller yeşil'cim ve arkadaşlar
"Reklam yapanlar hariç 'e de bayıldım :)) "

Yakin dogu uni hastanesi hkkda bilgi sahibi olan var midir? Varsa benimle paylasabir mi? tesekkurler
Herkese merhaba. Kandiliniz mübarek olsun.
Ben yakındoğudan son anda vaz geçenlerdenim. Çok tahlil istiyorlar, benim hazırda zaten vardı hepsi. ısrarla 5 gün embriyosu istediğimi belirttim, ama net cevap alamadım. İlknur du kordinator hep geçiştirdi. doktor la görüşmek istediğimi belirttim o'da yok. ben vaz geçene kadar cicim-bicim di, vaz geçtiğimi söyledim canavar çıktı içinden resmen. bağırıp çağırdı. sen başka yerde hamile kalamazsın. paranı alırlar, ama hamile kalmaman için herşey yaparlar vs.. ben şok oldum, 2 günümü mahfetti , strese soktu. şuan yazdıklarımı sayfada ilk defa paylaşyorum. bunları duydum gözlerim açıldı Allahım beni onlardan kurtardı dedim. pabuçlarımı kaybete kaybete kaçtım ordan. Ama tedaviyede başlamam lazımdı, adetim yaklaştı, ve ramazan ayı dışında yaptırmam mümkün değildi. morkanatlımla paylaştım yaşadıklarımı. o'da sağolsun Gyno life konuştu benim adıma ve 3 gün sonrada tedavim başladı. iyiki de YDH vaz geçmişim diyorum.
Benim 5 gün embriyo istememin sebebi. bizim 16 tane yumurta toplandı, 14 döllendi, 3 gün 14 tane devam, 5 güne 2 tane kaldı 3bb, 4 db. 3 günlükleri transfer ettiklerin düşünsek, altın embriyo yakalayana kadar canımız çıkardı. hem maddi hem manevi, belki hiç yakalayamazdık.

Evet ben 47 yaşındayım ayrıca yüksek enfeksiyon hastasiyim ayrıca birçok sorunum var tüm bunlara karşı hamileyim 15. Haftadayım.Benim sorunlarım o kadar çok ki Kıbrısta birkaç yer beni kabul etmedi hatta Ukrayna bile kabul etmedi.Ilk denememde oldu doktor ne dedi ise onu yaptım.

Evet ben 47 yaşındayım ayrıca yüksek enfeksiyon hastasiyim ayrıca birçok sorunum var tüm bunlara karşı hamileyim 15. Haftadayım.Benim sorunlarım o kadar çok ki Kıbrısta birkaç yer beni kabul etmedi hatta Ukrayna bile kabul etmedi.Ilk denememde oldu doktor ne dedi ise onu yaptım.
Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Sen nerde yaptırdın canım?

hayırlı olsun rabbim bize de nasıp etsin... Boyle delı gıbı oturmus kurup kurup soru soruyorum gercekten aklımın yarısı gıtmıs ıbı...Belkı ben cok buyutuyorum olabılır...Cok umıtsızlestım..

Herkese merhaba. Kandiliniz mübarek olsun.
Ben yakındoğudan son anda vaz geçenlerdenim. Çok tahlil istiyorlar, benim hazırda zaten vardı hepsi. ısrarla 5 gün embriyosu istediğimi belirttim, ama net cevap alamadım. İlknur du kordinator hep geçiştirdi. doktor la görüşmek istediğimi belirttim o'da yok. ben vaz geçene kadar cicim-bicim di, vaz geçtiğimi söyledim canavar çıktı içinden resmen. bağırıp çağırdı. sen başka yerde hamile kalamazsın. paranı alırlar, ama hamile kalmaman için herşey yaparlar vs.. ben şok oldum, 2 günümü mahfetti , strese soktu. şuan yazdıklarımı sayfada ilk defa paylaşyorum. bunları duydum gözlerim açıldı Allahım beni onlardan kurtardı dedim. pabuçlarımı kaybete kaybete kaçtım ordan. Ama tedaviyede başlamam lazımdı, adetim yaklaştı, ve ramazan ayı dışında yaptırmam mümkün değildi. morkanatlımla paylaştım yaşadıklarımı. o'da sağolsun Gyno life konuştu benim adıma ve 3 gün sonrada tedavim başladı. iyiki de YDH vaz geçmişim diyorum.
Benim 5 gün embriyo istememin sebebi. bizim 16 tane yumurta toplandı, 14 döllendi, 3 gün 14 tane devam, 5 güne 2 tane kaldı 3bb, 4 db. 3 günlükleri transfer ettiklerin düşünsek, altın embriyo yakalayana kadar canımız çıkardı. hem maddi hem manevi, belki hiç yakalayamazdık.
Sımdı bebek sahıbı oldunuz mu? nedn acaba 3 te ısrar edıyor. Orayı da orada ogr gorevlısı bır abımız tavsıye ettı ben de bılgı almak ıstedım gorusmeden evveldenç Onla gorus bunla gorus ona tahlıl yolla cok yorucu verdıgınız bılgı ıcın tsk ederım

Bende zaza arkadaşımızın dediklerine katılıyorum. bir merkez eğerki embriyoyu 5 güne getiremiyorsa demek labaratuvar biraz eski.
Şuan Allahıma şükürler olsun 27 haftalık hamileyim.:nazar::nazar::nazar: Darısı tüm isteyenlere inşallah.

Amin canım inşallah. Gynolife Murat Bey .Aslında hangi klinik pek önemli değil ,Zaza nin hep dediği gibi önemli olan sağlıklı embiryo .Zaza ve tüm anne olma yolunda emek veren hepimize Allah yardım etsin .
Kurban olurum sizlere
Bize bol bol dua edin bu akşam

Bende zaza arkadaşımızın dediklerine katılıyorum. bir merkez eğerki embriyoyu 5 güne getiremiyorsa demek labaratuvar biraz eski.
Şuan Allahıma şükürler olsun 27 haftalık hamileyim.:nazar::nazar::nazar: Darısı tüm isteyenlere inşallah.
Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah kardeşim bu arada bütün kardeslerimin kandili mübarek olsun rabbim hepimizin yüzünü güldürsün

Ablam inşallah rabbim yüzünü güldürsün kucağını bebekle kalbini huzurla doldursun
Canım kardeşim rabbim cennet kapısını o meleklerin tarafından açsın
Tez bir zaman bu dünyaya hayırlı evlatlar getirmeye nasip etsin
Yaralarına merhem versin versin versin
Gelsin bebişlerin hayatına

Back
X