Herkese merhaba. Kandiliniz mübarek olsun.
Ben yakındoğudan son anda vaz geçenlerdenim. Çok tahlil istiyorlar, benim hazırda zaten vardı hepsi. ısrarla 5 gün embriyosu istediğimi belirttim, ama net cevap alamadım. İlknur du kordinator hep geçiştirdi. doktor la görüşmek istediğimi belirttim o'da yok. ben vaz geçene kadar cicim-bicim di, vaz geçtiğimi söyledim canavar çıktı içinden resmen. bağırıp çağırdı. sen başka yerde hamile kalamazsın. paranı alırlar, ama hamile kalmaman için herşey yaparlar vs.. ben şok oldum, 2 günümü mahfetti , strese soktu. şuan yazdıklarımı sayfada ilk defa paylaşyorum. bunları duydum gözlerim açıldı Allahım beni onlardan kurtardı dedim. pabuçlarımı kaybete kaybete kaçtım ordan. Ama tedaviyede başlamam lazımdı, adetim yaklaştı, ve ramazan ayı dışında yaptırmam mümkün değildi. morkanatlımla paylaştım yaşadıklarımı. o'da sağolsun Gyno life konuştu benim adıma ve 3 gün sonrada tedavim başladı. iyiki de YDH vaz geçmişim diyorum.
Benim 5 gün embriyo istememin sebebi. bizim 16 tane yumurta toplandı, 14 döllendi, 3 gün 14 tane devam, 5 güne 2 tane kaldı 3bb, 4 db. 3 günlükleri transfer ettiklerin düşünsek, altın embriyo yakalayana kadar canımız çıkardı. hem maddi hem manevi, belki hiç yakalayamazdık.