- 7 Mayıs 2017
- 677
- 1.287
- 63
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım gebelik testi yaptırdığın gün aç karnına git baktır Ogün istedi ve normal değer 2.34 tü beta günü 5.98 Di ilaç dozu artırmaya aynı gün Dr gittim yani ilk beta günü istedi eylem hanım ben 50mg içiyordum şu an 100mg alıyorum 18.de düştümü diye tsh bakılacak yine 15 gün ara ile bakılmış olacak varsa tsh problemin böyle canımKızlar bu bekleme sürecinde ne zaman tsh hormonu baktırılıyor? Kimse bu konuda bişey demedi?
Canım Allah yardımcın olsun sağlıkla kucaklarsın inşallah ama gerçekten doktorlar gerçekten farklı bilgilerle kafa karıştırıyor. lsağlıklı olsunlarda gerisi boş2 gunde bır hastanelık oluyorum ben malesef öıde bulantısı, bas donmesı ve kusmadan... Bayagı serumlar ılaclar vs verıyorlar... Cok dua lazım cokkk
Bır de 9 hafta 1 gunum aslında ama dun acılde kı dr 8 hafta 3 gun dedı ona da cnm sıkıldı...
Amiiin kuzumZazacım gördüm canım 1 kese 1 bebek gördüm 5+4 tü ilk kez kalp oynaması gördüm pıt pıt minicik ışık gibi Dr sesini haftaya dinetirim dah küçük dedi cuma gittim tekrar cuma Zazacım öyle mutlu oldumki ilk kez o minicik kalp pıtlıyordu içim aktı gitti inş haftaya sesi duyarım Dr betahcg yapalım dedi kaç tane anlamadı 1_ 2 bebek gibibüyük görünüyordu şimdilik bana bişey demedi net olarak cuma belli olur tsh düştümü Onada bakıcaz. Zazam inş sende en kısa zamanda bizlere müjdeli haberler verirsin başlıyoruz diye dört gözle bekliyorum haberini rabbim yardımcınız olsun
Benim gebelik netleştiktwn sonra bakıldı transferden önce de bakılmıştı 75 mg alıyorum hala her sabah bayağı düştü benim 6-7 lerdwn 0.90a düştü bu hafta yine bakılacakKızlar bu bekleme sürecinde ne zaman tsh hormonu baktırılıyor? Kimse bu konuda bişey demedi?
Zaten transfer öncesi baktırdın inşallah pozitivi alınca tsh ye baktırırsınKızlar bu bekleme sürecinde ne zaman tsh hormonu baktırılıyor? Kimse bu konuda bişey demedi?
Hiç kafana takma acil her zaman düşük değer der burda çok kızlar bunu yaşadı2 gunde bır hastanelık oluyorum ben malesef öıde bulantısı, bas donmesı ve kusmadan... Bayagı serumlar ılaclar vs verıyorlar... Cok dua lazım cokkk
Bır de 9 hafta 1 gunum aslında ama dun acılde kı dr 8 hafta 3 gun dedı ona da cnm sıkıldı...
İlk deneme 2side 4aa idi şimdiki 2si 3aa ve3bb donmuşlarla ve bana ilk olanda tsh gebelik süresinde ölçüm istemedi şimdi beta günü tsh baktırdı yükselmiş 50 den 100mg ye çıktı ilaç cuma inecekmi bakalım tsh.Amiiin kuzum
Bak gördünmü budefa her şey yolunda oldu maşallah korkuyordun bir şey var vicudunda diye yedin kendini
Cumaya iki kalp atışı duya bilirsin
Güzel haberlerini bekliyorum
Birde canım senin bahçecide ilk denemede kalp atışı olmayınca embriyo kalitesi
Ve şimdiki çok şükür kalp atışı duyduğun dondurulmuş embriyoların kalitesini yazarmısın
Canim burda 12.gun de Kan da gebelik testi yaparken ayni an da tsh için de bakiyorlarKızlar bu bekleme sürecinde ne zaman tsh hormonu baktırılıyor? Kimse bu konuda bişey demedi?
Pablocum bunlarla canını sıkma hiç zamanı değil moral şu an çok önemli içindeki bebeklerin sana tutunacak stres yapma bak benim de aynı yerde oldu ilk 4aa 2 tane idi olmadı şimdiki 3aa.3bb koyduktan sonra bir an iyisi olmadı bu olacakmı diye bir an üzüldüm ama şu an inan ilk ten daha iyi ilerledi konan ne olursa üzülme dua et sıkılma elimizde olmasada başka embriyo buna şimdi Üzülme dua et ve dua edip bekleyelim hayırlısıyla tutunacak lar canım kaliteye takılma canım başka yok diyede stres yapma Pablocum bol su iç dinlenÖyle üzgünüm ki öyle hayalkırıklığı icindeyim ki.hep kendimde kusur aradım bir problem çıkarsa da benden olur dedim ,belki rahimim kalinlaşmaz belki ilaç dozum yetersiz kalacak dedim ama ben embriyoyu hiç hesaba katmadım, genç sağlıklı bir donör ve eşimin morfolojisi de almanyada 8 çıkmıştı. Ama meğer hiç de öyle değilmiş. Dün bana transfer edilen embriyolardan biri 4bb biride 3bb idi. Kalite konusunda pek istediğim gibi olmasada belki donmuşlarım kalır geride bir umudum kalır sanıyordum. Bugün de embriyolog münevver hanım beni aradı ve geride hiç donduralacak hiç embriuomun kalmadığını söyledi. Aglaya ağlaya neden böyle oldu neden, eşimin morfolojisi 8 di dediğimde bana eşinin morfolojisi 8 değil 1 olarak çıktı dedi. Ben şimdi kimi suçlayım , sorun eşimdemi yoksa donörden mi ,onlara göre donör iyi ve transfer ettikleri embriyolar kaliteli.
Şimdi icimdekilerden başka tutunacak dalım kalmadı, Rabbim ne olursun bana bağışla Rabbim çok Üzgünüm![]()
Aminn canım benim aminnnAllah razı olsun canım. Rabbim sana da tez günde kucağına almayı nasip etsin. Doğuşta yaptırmıştım.
Canım donmuşlara ihtiyacın olmayacak inşallah..kötü değil konulan embriyolar..hiç bir merkez kendini suçlamaz tabiki donörde sorun yok diyecekler..benim eşimin de yüzde iki morfoloji ama dört tane 4aa 5aa kalite embriyo dondu..donör en önemli elemanı embriyonun ne derlese desinler...sen şimdi güzel canını bunlarla sıkmayı bırak bak son zamanlarda nerdeyse herkes pozitif sonuç aldı senin de öyle olacak..10 gün sonra aklına bile gelmeyecek donmuşlar..sen sakın germe karnını..unut şimdilik bunu..lütfen..Öyle üzgünüm ki öyle hayalkırıklığı icindeyim ki.hep kendimde kusur aradım bir problem çıkarsa da benden olur dedim ,belki rahimim kalinlaşmaz belki ilaç dozum yetersiz kalacak dedim ama ben embriyoyu hiç hesaba katmadım, genç sağlıklı bir donör ve eşimin morfolojisi de almanyada 8 çıkmıştı. Ama meğer hiç de öyle değilmiş. Dün bana transfer edilen embriyolardan biri 4bb biride 3bb idi. Kalite konusunda pek istediğim gibi olmasada belki donmuşlarım kalır geride bir umudum kalır sanıyordum. Bugün de embriyolog münevver hanım beni aradı ve geride hiç donduralacak hiç embriuomun kalmadığını söyledi. Aglaya ağlaya neden böyle oldu neden, eşimin morfolojisi 8 di dediğimde bana eşinin morfolojisi 8 değil 1 olarak çıktı dedi. Ben şimdi kimi suçlayım , sorun eşimdemi yoksa donörden mi ,onlara göre donör iyi ve transfer ettikleri embriyolar kaliteli.
Şimdi icimdekilerden başka tutunacak dalım kalmadı, Rabbim ne olursun bana bağışla Rabbim çok Üzgünüm![]()
Canım nolursun üzülme erkendenÖyle üzgünüm ki öyle hayalkırıklığı icindeyim ki.hep kendimde kusur aradım bir problem çıkarsa da benden olur dedim ,belki rahimim kalinlaşmaz belki ilaç dozum yetersiz kalacak dedim ama ben embriyoyu hiç hesaba katmadım, genç sağlıklı bir donör ve eşimin morfolojisi de almanyada 8 çıkmıştı. Ama meğer hiç de öyle değilmiş. Dün bana transfer edilen embriyolardan biri 4bb biride 3bb idi. Kalite konusunda pek istediğim gibi olmasada belki donmuşlarım kalır geride bir umudum kalır sanıyordum. Bugün de embriyolog münevver hanım beni aradı ve geride hiç donduralacak hiç embriuomun kalmadığını söyledi. Aglaya ağlaya neden böyle oldu neden, eşimin morfolojisi 8 di dediğimde bana eşinin morfolojisi 8 değil 1 olarak çıktı dedi. Ben şimdi kimi suçlayım , sorun eşimdemi yoksa donörden mi ,onlara göre donör iyi ve transfer ettikleri embriyolar kaliteli.
Zizu hayırlı olsun. Insallah güzelce tutunurlarHerkese günaydın iki tane sağlıklı embriyo transferi oldu bugün. İnşallah tutunurlar. Bu süreçte ne yapmam konusunda bilgi verirseniz sevinirim. Beslenme olarak ve gün içinde nasıl hareket edersem iyi gelir.
Pablocum hayirli olsun. Bebis haberlerini de verecegin günler cabuk gelsinMerhaba arkadaşlar benim de bugün transferim gerçekleşti Rabbim güzel pozitiv sonuçlandırsın inşallah bekleyen gün sayan tüm arkadaşlarımızla beraber.
Pablocum hayirli olsun. Bebis haberlerini de verecegin günler cabuk gelsinMerhaba arkadaşlar benim de bugün transferim gerçekleşti Rabbim güzel pozitiv sonuçlandırsın inşallah bekleyen gün sayan tüm arkadaşlarımızla beraber.
Cok cok tebrik ederim :))) Allah tamamina erdirsin.inş canım.stres yapmıyorum artık çok şükür rahatladım.saglıklı olsun hayırlı olsun inş.rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşamayı nasip etsin.test sonucumu elime aldığında mutluluk gözyaşları aktı gözlerimden.bin şükür dedım rabime
Canim dualarimiz seninle. Lutfen stres yapma. Bebislerin saglikla dunyaya gelecek. Bu arada ne karar verdiniz? Bebeklerden birini alacaklar mi? En son yazdiysan ben kacirdiysam kusura bakma.2 gunde bır hastanelık oluyorum ben malesef öıde bulantısı, bas donmesı ve kusmadan... Bayagı serumlar ılaclar vs verıyorlar... Cok dua lazım cokkk