Canım benim de farklı çıkmıştı ölçüm..kötü değil benim arkadaşım 6 cm şu an 30 haftalık kızıba gebe..yarın Doğuma girerken adını söyleyeceklerimin başındasın..tüm kalbimle bebeklerini alıp gelmeni diliyorum..olacak Allah’ın izniyle sen mutlu huzurlu gir transfere...
Yeşilcim Rabbim kolay bir şekilde geçirsin ameliyatını ve toparlanmanıda
O iki melekler sana muhtac,rabbim uzun sağlıklı ömür versin sana onları ayağa kaldırasan
Aynı abileri gibi akıllı ve hayırlı evlatlar olsunlar
Çok öpüyorum sizi
Amelyat sonrası bizi haberdar et

Canım benim bir bilseniz bana nasıl iyi geldiğinizi o kadar dua ve bu kadar güzel dölekleriniz için sizlere nasıl teşekkür ederim bilemiyorum ama çok çok rabbim sizlerden razı oldun güzellerim canım arkadaşlarım ayy bana ne oldu böyle hem mesajlarınızı okuyorum hemde ağlıyorum inşallah sevinç göz yaşları olur sevgiyle kocamam kucakliyorum
İnşallah melis bu defa rabbim bizi sen taraftanda sevindirsin
10 güne güzel sonucun,36-40 haftanda kucağına al sağ salim inşallah

Arkadaşlarım saat 5 te transferim gerçekleşti 3 tane 5 günlük embriyolar konuldu transfere eşimi de aldılar onuda doktor gibi giydirdiler ikimizde el-ele önce sizin sonrada biz dualar ederek bebeklerimizi seyrettik pırıl pırıl ışıktı gördüğümüz çok heyecanlandık:) burada 10 gün kalmaya karar verdik küçük bir stüdyo daire kiraladık çok şirin bir yer eşim sonucu burada alalım diye çok ısrar etti yol bizim için uzun ist ankara izmir olsa tek uçakla geliniyor antalyadan 2 aktarmalı olduğu için biz kendi aracimizla geldik çok şükür inşallah sunucumuzda bu sefer güzel olur ne diyeyim bundan sonrası yüce rabbime kaldı o neylerse guzel eyler hepinize çok çok teşekkür ediyorum bu gün beni yalnız birakmadiniz çok güzel hatta harika moral verdiniz hepimizden tekrar ALLAH razı olsun bundan sonrası beklemek hepinize kucak dolusu sevgiler:)
Hayırlı uğurlu olsun canım transferin. Sen anlatırken benim gözümde canlandı transferim. Aynen öyle bir ışık gibi kaymıştı içimde. Allahım bu güzel duyguyu isteyen herkese nasip etsin inşallah 🙏 senin de hayırlı haberlerini bekliyoruz ☺️ Moralini yüksek tut seni mutlu eden şeyleri yap

İnşallah melis bu defa rabbim bizi sen taraftanda sevindirsin
10 güne güzel sonucun,36-40 haftanda kucağına al sağ salim inşallah
Cnm benim ben hepimizin sırasıyla sevinmesini diliyorum:) insaalah canım benim çok teşekkür ediyorum ve sırada seni bekliyorum :) hayırlısı artık çok öptüm

Hayırlı uğurlu olsun canım transferin. Sen anlatırken benim gözümde canlandı transferim. Aynen öyle bir ışık gibi kaymıştı içimde. Allahım bu güzel duyguyu isteyen herkese nasip etsin inşallah 🙏 senin de hayırlı haberlerini bekliyoruz ☺ Moralini yüksek tut seni mutlu eden şeyleri yap
AMİN YARABBİM çok çok teşekkür ediyorum

hepinize çok çok teşekkür ediyorum..sağ Salim doğurayım mutlaka yazıcam buraya..her biriniz için dua etmeyi unutmayacağım...cesur güzel arkadaşlarım benim..
Cnm benim heyecanla güzel haberlerini bekliyorum inan yattığım yerde hepinize duacıyım sağ salim güzel dogumlar diliyorum ayy nasıl heyecanlisin şimdi iki güzel melek evinize neşe mutluluk bereket getirsin hayırlı uğurlu olsun lar tüm kalbimle diliyorum canım benim

hepinize çok çok teşekkür ediyorum..sağ Salim doğurayım mutlaka yazıcam buraya..her biriniz için dua etmeyi unutmayacağım...cesur güzel arkadaşlarım benim..

Duygularinizi cok guzel ifade ediyorsunuz tecrübelerinizide dogumdan sonrada bizleri unutmayin 💜 yarin bebislerinizide sagsaglim alin kucaginiza ameliyatiniz cok kolay ve guzel gecsn insallah bebislerinizide bizim icin koklayin bol boll😍

Merhaba kizlar uzun zamandir girmiyodum ise basladim tekrardan kafam guzel e dagiliyo ilk transferden sonra bikez adet oldum simdi yine adet gozluyorum doktor ikinci adetde gel yani diger adetde gel soylemisti sizce bekleyeyimmi yoksa bu ay gideyimmi

Merhaba kizlar uzun zamandir girmiyodum ise basladim tekrardan kafam guzel e dagiliyo ilk transferden sonra bikez adet oldum simdi yine adet gozluyorum doktor ikinci adetde gel yani diger adetde gel soylemisti sizce bekleyeyimmi yoksa bu ay gideyimmi
İnşallah bu defa sende anne ol
Ama sende beklemeye gerek yok ki
Bekleyenler genelde hamile kalıp düşük yapanlardır

İnşallah bu defa sende anne ol
Ama sende beklemeye gerek yok ki
Bekleyenler genelde hamile kalıp düşük yapanlardır
Doktor psikolojik olarak suan cok yiprandin biraz ara vermende fayda var demisti simdi zaten calsdigim icin cok fazla dusunmemeye calisiyorum bakalim transferden sonra calismak dogeu olurmu? Ozel okulda ogreymenim kucuk cocuklar oldugu icin ziplamali kosturmali gunlerim oluyo

Meraba arkadaşlar ben şunu merak ettim donasyon yapan merkezlerde pgt yapılıyo mu? Genetik analizi olumlu embriyolarda başarı şansı yüksek diye biliyorum ben donasyonu şu an sadece araştırıyorum ama merakım şu başarısız bi donasyon tedavisinden sonra tekrar tekrar deneyen bir kadının rahim problemi yoksa pgt den gecen dondurulmuş embriyo verilirse şansı yüksek olmaz mı? Bir de klinik reklamlarında /80 lerde şans verilmiş ama literatürde ilk denemede /30-50 şans diyo?

Back
X