Son gebelik geçen sene austos ayında olmuştu british kıbrısta
O gebelikte labaratuvar hatasından sonlandı
Tabii ki be durmuyorum deniyorum ama amalesrf olmuyor
Biliyorum okudum ama o transferde sadece 1 embriyo mu olmuştu dondurulmuş yok muydu hani

Biliyorum okudum ama o transferde sadece 1 embriyo mu olmuştu dondurulmuş yok muydu hani
okumamışşın bilmiyorsun zaza laboratuvar hatası derken bebegi tutmuştu kan verdigi laboratuvarda kanı başkasıyla karıştıgı için zazama negatif karşı tarafa pozitif demişler oysaki zaza gebeydi kariı taraf degildi yani zazada ilaçlari bıraktıgı için bebegi düşmüştü nasıl biliyorsu anlıyamadım boş boşş biliyorsun dayanamadım yazdım bi zahmet önce okuyun

Kızlar bir haftadır ukraynadaydım size öyrendiyim bilgilerimi aktarmak istedim
İlk önce ondan başlayım biotexcom kliniyi direk eledim çünkü para tuzağından başka bir şey deyil
Kiyevde 4 klinikle görüştüm
İkinci klinika materi fena değildi,ama orada aklıma yatmadı.adam direk histeroskopi yapalım dedi.
Ankaradakı doktoru aradım sakın eletme zor bir rahimin var yeniden yapışır.bu merkezde prp çok yapıyor
Üçüncü merkez isida burasıda yabancı gördüyse fiyatlar çarpı üç oluyor
Ve beyendiyim merkez nadiya oldu
Doktoru çok güzel ve net şekilde her şeyi anlatı
Eşimin spermiyogram cevaplarına baktı ve en beyendiyi krüger deyerleri kıbrıs eski (bahçeci)şimdiki british testleri oldu
Ve güzelce anlatı neden bukadar düşük sperm deyeri göstermesini anlatı.makine nakadar büyüteçli ve güçlüyse bir okadar deyerler düşer
Çünkü en en en iyileri seçer ve değerleri yazar
İkinci beni müaniye eti ve bana tekliflerini sundu
Nadiya kliniği bir çok denemeler yaparak,rahim zarından bir kaç siklüslerde parça alarak tespit etmişlerki transferi progesteron başladıktan 5 gün sonra değil 7 gün hamilelik başarısı artıyormuş
Bu yaklaşık 70% kadınlardaymış
Yani implantasyon penceresini yakalamak çok önemli
Bununçin klinik transferi iki kes yapıyor bir siklüste
Mesela progesteron başlarken 6 gün bir embriyo
Ve aynı siklüste 9 gün transfer ediyorlarmış ve başarı artıyormuş.ben sordum ikinci kes kirerken ilk koyduğunuzu zarara uğratmıyormusunuz,dr dedi farklı yerleye koyarak ince iş yapıyoruz
İnanın çok uzun uzun yazardım ama sizi yormak istemiyorum
Hata dünya kongrelerinde ispanya ukrayna nadiya kliniyini sevmezmiş,çünkü era testlerinin değerli olmadığını gösterdiler buda ispanyanın era testinden gelen maliyeti düşürdü
Zor vaka olduğumu söyledi
Ama benim gibi hastalarla her defa aynı tedavi yalnış dedi,yani ilk önce tedavi yöntemleri ve rahim hazırlığı her tedavide aynı olmamalı
İkincisi her defa rahim içi müdahileler o dediyim rahimin tutunma penceresini oynatıyor
yani bildiyimiz insanlar olmayınca araştırıyorlar ve nedenini yakalamak istiyorlar
Fiyatları yüksek evet 5000-5500 euro arası
Ama iş yapıyorlar
Sorsanız orayamı gidicek cevap veremem çok para artık madi ve manevi çöktüm
İlk önce bu düşüncemi british hasan beyle paylaşıcam
Çünkü daha disiplinli merkez ve hastalara deyer veriyorlar
Oncelıkle tesekurler guzel bılgıler paylastın aklıma su takıldı transferden önce progestan alınsa 5/6!gun onceden durum nasıl olur acaba ?son klınık transfer günümü başlıyor ılaca?

Kızlar gebeliğin de gebelik şekeri olan varmı kaç olunca insülin başladınız. 3 hafta iyi gitti diyet yapıyorum bu hafta şaşırdı açlık 105,, tokluk normal çıkıyor 1ay önce 50 mg şeker yüklemiş diyeti başlatmışlardı 3 kilo da verdim 74 kiloyum bilgisi olan varmı
canım inan bu şekerle ilgili kendi adıma bilmediğim için bir şey diyemedim ama bunu gebe arkadaşlardan bilen varsa cevaplasın bence burada herkes birbirine yardımcı oluyor sevgiyle kal cnm

canım inan bu şekerle ilgili kendi adıma bilmediğim için bir şey diyemedim ama bunu gebe arkadaşlardan bilen varsa cevaplasın bence burada herkes birbirine yardımcı oluyor sevgiyle kal cnm
Biliyorum canım. Sağol. Doğum yapmış arkadaşlar fazla girmiyor siteye 7. Ayda şeker oluşuyormuş gebelikte. Dr a gideceğim bu hafta düşmezse.

Sağol canım sende güzel haberler ver bize kaç gün kaldı sonuç alıp dönmeye
26 sında test yapıcaz 12 gün beklıyemıyecegım çok gerildim inanki vakit geçmiyor diyorumki ALLAH ım biri beni uyutsada 10 gün sonra uyandırsa ögrensek diye hiç bilemiyorum önceden rüyalarıma inanırdım tranferden sonra rüya bile görmedim fazla bir belirti yok olanlarda ilaçların yan etkisi oldugunu biliyorum erken idrar testi yapıcaktım ama çıkmassa eşim daha çok üzülecek ama inan ilk onu düşünüyorum çok kararsız kaldım bu gün tam 6 gün bitti 7 gündeyim 3 gün daha beklıyeyım 10 gün yaptıralım diyorum inan uykularım kaçtı en zoru beklemek zaten cnm benim

26 sında test yapıcaz 12 gün beklıyemıyecegım çok gerildim inanki vakit geçmiyor diyorumki ALLAH ım biri beni uyutsada 10 gün sonra uyandırsa ögrensek diye hiç bilemiyorum önceden rüyalarıma inanırdım tranferden sonra rüya bile görmedim fazla bir belirti yok olanlarda ilaçların yan etkisi oldugunu biliyorum erken idrar testi yapıcaktım ama çıkmassa eşim daha çok üzülecek ama inan ilk onu düşünüyorum çok kararsız kaldım bu gün tam 6 gün bitti 7 gündeyim 3 gün daha beklıyeyım 10 gün yaptıralım diyorum inan uykularım kaçtı en zoru beklemek zaten cnm benim
Her aşaması heyecan inşallah tutunacaklar annelerine Rabbim hayırlısıyla gebeliğini nasip etsin. İdrar testi bende 11.gün yaptım negatif ti ama canımı sıkmadım sabah ola hayrola dedim kanda 12. Gün 380 kusürdü hiç canını sıkma başka şeyler düşün bol su iç sakin hareket et Rabbim müjdeli haberini verdirecektir inşallah

Her aşaması heyecan inşallah tutunacaklar annelerine Rabbim hayırlısıyla gebeliğini nasip etsin. İdrar testi bende 11.gün yaptım negatif ti ama canımı sıkmadım sabah ola hayrola dedim kanda 12. Gün 380 kusürdü hiç canını sıkma başka şeyler düşün bol su iç sakin hareket et Rabbim müjdeli haberini verdirecektir inşallah
cnm çok teşekkür ederim su içmeye çalişiyorum hareketlerimde önceden her işi koşturarak yapardım şimdi yavaş yavaş ama insanın içinde hep bir acaba var hayırlısı artık canım benim

Eklentiler

• 2E05A03B-0445-4383-84CD-ED40C45E29E4.webp
    2E05A03B-0445-4383-84CD-ED40C45E29E4.webp
    32 KB · Görüntüleme: 65
Back
X