- 6 Ağustos 2016
- 8.965
- 35.054
- 548
- 50
İyi olan yokkıbrısta hangi merkez yumurta donasyonunda iyidir
Her yerin kendi eksikliyi var
Biri progesterona bakmadan transfer ediyor
Biride kendi yumurtasıyla deneyenin karyotipine baktırmıyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi olan yokkıbrısta hangi merkez yumurta donasyonunda iyidir
Zazacim iyiki seni yakaladım sana veye bir bilen varsa yazabilirmi cd 56 testi değerleri kaç olmalı bilmiyormusunuz bir ara yeşil ada söylemişti geriye dönük çok baktım ams bir türlü bulamadım daha doğrusu vaktimde yoktu benim cd 56 kan testi sonucum 13.8 çıkmıştı dr. Sorun yok demişti acaba sınır kaçtı veya ideali kaç olmalı bilen varsa yazsın ne olurBabycim progesterona bakmanın nedeni implantasyon penceresini kaçırmamak
Her bir merkez bunu istemeli,istemese artık o merkezin disiplinine şüpheli bakarım
Adet gören kadın ovulasyon geçire bilir ve progesteronu artır.Ovulyasyon sonrası,yani progesteron artınca 5-7 gün implantasyon penceresi açılır.Bu pencereyi kaçırmak tutunmayı kaçırmak demek.transferden 5 gün önce,progesteron ilaca başlamadan bu hormona bakılmalı ve 1 altında olmalı.
Canım hayırlısı olsun istediğin merkezi ara telefonda yetkili kişi bütün bilgiyi veriyor fiyata kadar yada geriye dönük sayfaları oku buradan ne yazsak birebir görüşme gibi olmaz WhatsApp üzerinden telefonla arıyorlar sende arayabilirsinMrb ben sperm donasyonu yaptiranlardan genel bilgi almak istiyorum. Süreç nasıl islemeli, giderken elimde hangi tetkikler ve tahlil sonuclari olmali, max. kaç gün Kıbrıs'ta bulunmaliyim gibi? Okuduklarima göre British bu işte en başarı oranı yüksek klinik gibi görünüyor, tecrübelerinize ihtiyacım var. Bir de maliyet nedir, yaklaşık olarak donasyonlar ne kadara yapılıyor?
Teşekkür ederim önceki yazışmaları okudum epey aslında ama tarihleri çok yeni değil diye sormak istedim tekrar.. Kurumları aramak en mantıklısi haklisiniz. Ama bu fikir bende biraz psikolojik baskı yapıyo açıkçası. Endişeleniyorum daha doğrusu farkli bi korku hissediyorum. Normalde hiç böyle biri değilimdir aslında ama bilmiyorum farklı bi his.. Cevap için çok teşekkür ederim :)Canım hayırlısı olsun istediğin merkezi ara telefonda yetkili kişi bütün bilgiyi veriyor fiyata kadar yada geriye dönük sayfaları oku buradan ne yazsak birebir görüşme gibi olmaz WhatsApp üzerinden telefonla arıyorlar sende arayabilirsin
Korkacak birşey yok canım kendini sıkma çok güzel yardımcı oluyorlar prosedürü anlatıyorlar zaten buradan ne bilgi okumak istesen sonuçta yine arayacağın mecbur merkez olacak onun için vakit kaybetme. Kalbin aklın nereyi uygun görürse başla gitsin. Benimki yumurta donasyonu bahçeci yani british yeni adı. Hadi hayırlısı olsun.Teşekkür ederim önceki yazışmaları okudum epey aslında ama tarihleri çok yeni değil diye sormak istedim tekrar.. Kurumları aramak en mantıklısi haklisiniz. Ama bu fikir bende biraz psikolojik baskı yapıyo açıkçası. Endişeleniyorum daha doğrusu farkli bi korku hissediyorum. Normalde hiç böyle biri değilimdir aslında ama bilmiyorum farklı bi his.. Cevap için çok teşekkür ederim :)
Hepimiz için cok cok teşekkür ederim bir miktar rahatladim :) arayacağımmKorkacak birşey yok canım kendini sıkma çok güzel yardımcı oluyorlar prosedürü anlatıyorlar zaten buradan ne bilgi okumak istesen sonuçta yine arayacağın mecbur merkez olacak onun için vakit kaybetme. Kalbin aklın nereyi uygun görürse başla gitsin. Benimki yumurta donasyonu bahçeci yani british yeni adı. Hadi hayırlısı olsun.
20 kadar sorun yokZazacim iyiki seni yakaladım sana veye bir bilen varsa yazabilirmi cd 56 testi değerleri kaç olmalı bilmiyormusunuz bir ara yeşil ada söylemişti geriye dönük çok baktım ams bir türlü bulamadım daha doğrusu vaktimde yoktu benim cd 56 kan testi sonucum 13.8 çıkmıştı dr. Sorun yok demişti acaba sınır kaçtı veya ideali kaç olmalı bilen varsa yazsın ne olur
tamam da adet goruyorum ama yapmadılar hıcbır zaman yapmadılar . Bır kerw TR de yaptılar o kadar. 1 ın ustunllsu dıye teansfer yapılmamıstı... Ya valla zazacım bılıyorsun yemınlen bu ıs kafaya takmama ısı o super bu super sonuc sıfır kac kere gorduk... Artık bıktım usandım. Tek avuntum sahsen de tanıdıgım ıkı ınsanın buradan bebeklerını saglıklı hır sekılde kucaklarına almıs olmaları.Babycim progesterona bakmanın nedeni implantasyon penceresini kaçırmamak
Her bir merkez bunu istemeli,istemese artık o merkezin disiplinine şüpheli bakarım
Adet gören kadın ovulasyon geçire bilir ve progesteronu artır.Ovulyasyon sonrası,yani progesteron artınca 5-7 gün implantasyon penceresi açılır.Bu pencereyi kaçırmak tutunmayı kaçırmak demek.transferden 5 gün önce,progesteron ilaca başlamadan bu hormona bakılmalı ve 1 altında olmalı.
Rahim filmıne bende katılıyorumBır de cok cıddı rahım takıbı yapılıyor zaten yumurta varsa ve buyuklugune bakıp de erteleyebılıyor transferı yanı prıgesterona bakmak dahı gerekmıyor basıma geldı. Bu konuda dogus cok dıkkatlı mesela. Ve bır sonra kı ay muhakkak lucrınle baskılıyorlar. Ya kızlar her sey mukemmel yapılınca da olmayabılıyor. Rahım fılmı cok onemlı tekrar twkrar dahı olsa dıyor kacıyorum.
Cnm benim çok teşekkür ediyorum inanki derdime bir çare arıyorum acaba ondanmi olmadi bundanmi diye bende şaştım niye olmuyor diye20 kadar sorun yok
Birde vallah uğraşma boş şeydir
Cnm benim her tedavide ilaçlı rahîm filmi çekildi 1 hafta sonrada hgs yapıldı hiç hamilelik yakalamadık bir kere bile böylece hep umutlarım kırılıyor daha ne yapabiliriz diye geriye yapacak sadece era testi kaldı bir onu yapmadım şaşkınım artık ne yol izleyecegimi bende bilemiyorumRahim filmıne bende katılıyorum
Eskiden gebeliklerimin 3 tanesi hsg sonrası oldu
Bir zamanlar bende bu cd peşindeydim acaba bundanmı olmuyor diye bir ton serum yedim yinede düşükle sonuçlandıCnm benim çok teşekkür ediyorum inanki derdime bir çare arıyorum acaba ondanmi olmadi bundanmi diye bende şaştım niye olmuyor diye
Ben artık bu dega o ukrayna doktorunun dediyini yaptırıcamCnm benim her tedavide ilaçlı rahîm filmi çekildi 1 hafta sonrada hgs yapıldı hiç hamilelik yakalamadık bir kere bile böylece hep umutlarım kırılıyor daha ne yapabiliriz diye geriye yapacak sadece era testi kaldı bir onu yapmadım şaşkınım artık ne yol izleyecegimi bende bilemiyorum
Ben artık bu dega o ukrayna doktorunun dediyini yaptırıcam
Progesteronun 5 günü değil 7 günü transferi deniyecem
Bunu bir kaç doktorlada konuştum onay verdiler
Bazen implantasyon penceresi 48 saat gecikiyor
Yada tan implantasyon zamanı yakalamak için ispanyaya gidip era yaptırmam gerek
Ben artık bu dega o ukrayna doktorunun dediyini yaptırıcam
Progesteronun 5 günü değil 7 günü transferi deniyecem
Bunu bir kaç doktorlada konuştum onay verdiler
Bazen implantasyon penceresi 48 saat gecikiyor
Yada tan implantasyon zamanı yakalamak için ispanyaya gidip