kızlar sıze süper haberlerim var.. merkezim ile konuştum şimdi. tüp bebek hastalarına karantina yokmuş. bugün onaylanmıış. aynı eskı sıstem gıbı pcr testı cıkana kadar kalıcak kıbrısta. esım mesela sperm verip dönebilirmiş. merkezler sağlık bakanlığına isim bildiriyorlarmış kendileri hava alanında alıyorlarmıs hastaları. ayy cok sevındım. uçuşlar açılır açılmaz eşimi göndericem kızlar. benım merkezim bu sekılde söyledi. sizlerde bir konuşun isterseniz gittiğiniz merkezlerle onlarda aynı seyı soyleyecekmi. Allahım cok mutluyum hemen sizinle paylaşmak istedim.

Dileklerniz için çok çok teşekkür ederim canlarım
Zoryol kuzum inşallah öyle olsun
Bende hala klinikteyim
Burdanda bilgi aldım sizlere.kıbrısta 15 tüp bebek merkezleri toplanmış ve sağlık bakanlığına dilekçeyle müracat etmişler
3 gün öncede bir onay gelmiş,ama resmi evrakla onay vermeden bir şey deyemeyiz dediler
Yarım saat önce genel müdürleri sağlık bakanlığına gitmiş
Her halde bu haberle ilgili

Bende hala klinikteyim
Burdanda bilgi aldım sizlere.kıbrısta 15 tüp bebek merkezleri toplanmış ve sağlık bakanlığına dilekçeyle müracat etmişler
3 gün öncede bir onay gelmiş,ama resmi evrakla onay vermeden bir şey deyemeyiz dediler
AYY Hadi inşallahh zazacım. bana kesin onaylandı dediler ama.

Bende hala klinikteyim
Zaza sana inanmıyorum yaaaa olmuş bitmiş transferin ve o kadar stres içinde hala buradaki arkadaslarını düşünüyosun🙏 Allah iyiliklerinin karşılığını kalbindekiyle versin❤️

Zaza sana inanmıyorum yaaaa olmuş bitmiş transferin ve o kadar stres içinde hala buradaki arkadaslarını düşünüyosun🙏 Allah iyiliklerinin karşılığını kalbindekiyle versin❤
Yeni bir haberde aldım Damla hanımdan
Sağlık bakanlığı tüp bebek kliniklerinin hastalarının 3 günlük karantina yapmadan onayı vermiş ama bazı detaylı prosedürleri yarın sabah toplantıda konuşulucakmış
Bundan iki gün öncede onay vermişlerdi ve hastalar madur durumda havalimanında kalmışlar
Damla hanım bu konu resmileşmeden hiç kimseye bir şey söyleyemeyiz
Ama bence çözüm bulunucak inşallah

kızlar sıze süper haberlerim var.. merkezim ile konuştum şimdi. tüp bebek hastalarına karantina yokmuş. bugün onaylanmıış. aynı eskı sıstem gıbı pcr testı cıkana kadar kalıcak kıbrısta. esım mesela sperm verip dönebilirmiş. merkezler sağlık bakanlığına isim bildiriyorlarmış kendileri hava alanında alıyorlarmıs hastaları. ayy cok sevındım. uçuşlar açılır açılmaz eşimi göndericem kızlar. benım merkezim bu sekılde söyledi. sizlerde bir konuşun isterseniz gittiğiniz merkezlerle onlarda aynı seyı soyleyecekmi. Allahım cok mutluyum hemen sizinle paylaşmak istedim.
Merkezın hangisiydı canım?

Zazacım ben hıc transfer olmadım zor oluyor u. Ne kadar su içtin. Çokmu sıkışık olunuyor. Kaç dakika suruyo. Acı oluyormu

Ne kadar su içtin mesela. Normal idrarın geldıgı gıbımı bi sıkışıklık olacak. Ben hiç sıkışık olamıyom.regl olmak için içtigim ilaç bana çok dokunuyo. Kaç bardak mesela.

Odaya su getiriliyor içiyorsun 2 bartak yeterli
Sonra odada mesaneyi aletle kontrol ediyorlar ve transfer odasına kaldırıyorlar

sevgili aysevi;

tıpkı tahmin ettiğn gibi kızımın adını nazlı belinay koyduk. nazlı nazlı geldiğinden tam adının hakkını verdiğini düşünüyorum. :) belinay da uygur türklerinde ay prensesi demekmiş. benim için evime tam bir ay parçası doğdu. Allah sizlere de bu duyguları yaşatsın dostum.

inanıyorum ki sen de fazla beklemeyeceksin bu muhteşem duyguyu tatmak için. 9 ay sonra kısmetse sende kucağına alacaksın inşallah mucizeyi.

bize nasıl fsh dusurdugunu ve bebek sahıbı oldgunu anlatırmısın:(( cok merak edıyorum morlaım bozuk

Güzel anne adaylari merhaba burada bazi arkadaşlar beni hatirlar, 31 ekim de transferim olmuştu, hsmile kaldim yumurta donasyonuyla ve 1 temmuz da canim oglumu kucagima aldim bin şükür 🙏 rabbim hayirlisiyla hepinize nasip etsin insallah 🙏 eger bu duyguyu merak eden tereddut eden varsa hiç dusunmesin allahim nasil güzel bir duygu iyi ki iyi ki buradan okuyup cesaret toplayip denemişim, canimdan can benden bir parça gecem gündüzüm herseyim oğlum❤ inanin hergün buraya gelip hepinizi okuyup takip ediyorum yazim yazmiyim diye arada kaldim ama sonra buradan cesaret almistim umutlanmistim, belki ben de birinize vesile olurum diye yaziyorum, hepinize okdr cok her gece dua ddiyorum ki ben de cok istedim cok ağladım, cevre tarafindan incitildim canim cooook yandi, rabbim cook şükür nasip etti, insallah sizlere de hayirlisiyla nasip eder güzel yurekli kadinlar❤ Z Zaza74 hayirlisiyla yavrularini aldin insallah 9 ay snr da kucağına alutsin canim bütün dualarim seninle rabbim emeklerinin karşılığını vericek insallah 🙏 @Tradiaos canim sen de ameliyat icin bekliyosun biliyorum rabbim en kisa zaman da nasip etsin insallah🙏🙏🙏
Canim benim çok teşekkür ederim rabbim seni ve yavrunu korusun mis kokulu op bizim için ınsallah canim herşey yoluna girecek ınsallah.

Güzel anne adaylari merhaba burada bazi arkadaşlar beni hatirlar, 31 ekim de transferim olmuştu, hsmile kaldim yumurta donasyonuyla ve 1 temmuz da canim oglumu kucagima aldim bin şükür 🙏 rabbim hayirlisiyla hepinize nasip etsin insallah 🙏 eger bu duyguyu merak eden tereddut eden varsa hiç dusunmesin allahim nasil güzel bir duygu iyi ki iyi ki buradan okuyup cesaret toplayip denemişim, canimdan can benden bir parça gecem gündüzüm herseyim oğlum❤ inanin hergün buraya gelip hepinizi okuyup takip ediyorum yazim yazmiyim diye arada kaldim ama sonra buradan cesaret almistim umutlanmistim, belki ben de birinize vesile olurum diye yaziyorum, hepinize okdr cok her gece dua ddiyorum ki ben de cok istedim cok ağladım, cevre tarafindan incitildim canim cooook yandi, rabbim cook şükür nasip etti, insallah sizlere de hayirlisiyla nasip eder güzel yurekli kadinlar❤ Z Zaza74 hayirlisiyla yavrularini aldin insallah 9 ay snr da kucağına alutsin canim bütün dualarim seninle rabbim emeklerinin karşılığını vericek insallah 🙏 @Tradiaos canim sen de ameliyat icin bekliyosun biliyorum rabbim en kisa zaman da nasip etsin insallah🙏🙏🙏
Kocaman öp yavrunu benim için

Back
X