Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah cnm dualarımız seninleKızlar bu yolda uzun zamandır çabalıyorum biliyorsunuz
Ben anne olursam demek mücadele etmeye değer![]()
AYY Hadi inşallahh zazacım. bana kesin onaylandı dediler ama.Dileklerniz için çok çok teşekkür ederim canlarım
Zoryol kuzum inşallah öyle olsun
Bende hala klinikteyim
Burdanda bilgi aldım sizlere.kıbrısta 15 tüp bebek merkezleri toplanmış ve sağlık bakanlığına dilekçeyle müracat etmişler
3 gün öncede bir onay gelmiş,ama resmi evrakla onay vermeden bir şey deyemeyiz dediler
Yarım saat önce genel müdürleri sağlık bakanlığına gitmiş
Her halde bu haberle ilgili
İnşallah öyledirAYY Hadi inşallahh zazacım. bana kesin onaylandı dediler ama.
Zaza sana inanmıyorum yaaaa olmuş bitmiş transferin ve o kadar stres içinde hala buradaki arkadaslarını düşünüyosunDileklerniz için çok çok teşekkür ederim canlarım
Zoryol kuzum inşallah öyle olsun
Bende hala klinikteyim
Burdanda bilgi aldım sizlere.kıbrısta 15 tüp bebek merkezleri toplanmış ve sağlık bakanlığına dilekçeyle müracat etmişler
3 gün öncede bir onay gelmiş,ama resmi evrakla onay vermeden bir şey deyemeyiz dediler
Yarım saat önce genel müdürleri sağlık bakanlığına gitmiş
Her halde bu haberle ilgili
İnşallah Rabbim mükafatımı versinZaza sana inanmıyorum yaaaa olmuş bitmiş transferin ve o kadar stres içinde hala buradaki arkadaslarını düşünüyosunAllah iyiliklerinin karşılığını kalbindekiyle versin❤
Yeni bir haberde aldım Damla hanımdanZaza sana inanmıyorum yaaaa olmuş bitmiş transferin ve o kadar stres içinde hala buradaki arkadaslarını düşünüyosunAllah iyiliklerinin karşılığını kalbindekiyle versin❤
Merkezın hangisiydı canım?kızlar sıze süper haberlerim var.. merkezim ile konuştum şimdi. tüp bebek hastalarına karantina yokmuş. bugün onaylanmıış. aynı eskı sıstem gıbı pcr testı cıkana kadar kalıcak kıbrısta. esım mesela sperm verip dönebilirmiş. merkezler sağlık bakanlığına isim bildiriyorlarmış kendileri hava alanında alıyorlarmıs hastaları. ayy cok sevındım. uçuşlar açılır açılmaz eşimi göndericem kızlar. benım merkezim bu sekılde söyledi. sizlerde bir konuşun isterseniz gittiğiniz merkezlerle onlarda aynı seyı soyleyecekmi. Allahım cok mutluyum hemen sizinle paylaşmak istedim.
BritishMerkezın hangisiydı canım?
Halil ibrahim tekin canımMerkezın hangisiydı canım?
Orta sıkışıklık yeterli oluyorZazacım ben hıc transfer olmadım zor oluyor u. Ne kadar su içtin. Çokmu sıkışık olunuyor. Kaç dakika suruyo. Acı oluyormu
Halil ibrahim tekin canım
sevgili aysevi;
tıpkı tahmin ettiğn gibi kızımın adını nazlı belinay koyduk. nazlı nazlı geldiğinden tam adının hakkını verdiğini düşünüyorum. :) belinay da uygur türklerinde ay prensesi demekmiş. benim için evime tam bir ay parçası doğdu. Allah sizlere de bu duyguları yaşatsın dostum.
inanıyorum ki sen de fazla beklemeyeceksin bu muhteşem duyguyu tatmak için. 9 ay sonra kısmetse sende kucağına alacaksın inşallah mucizeyi.
Canim benim çok teşekkür ederim rabbim seni ve yavrunu korusun mis kokulu op bizim için ınsallah canim herşey yoluna girecek ınsallah.Güzel anne adaylari merhaba burada bazi arkadaşlar beni hatirlar, 31 ekim de transferim olmuştu, hsmile kaldim yumurta donasyonuyla ve 1 temmuz da canim oglumu kucagima aldim bin şükürrabbim hayirlisiyla hepinize nasip etsin insallah
eger bu duyguyu merak eden tereddut eden varsa hiç dusunmesin allahim nasil güzel bir duygu iyi ki iyi ki buradan okuyup cesaret toplayip denemişim, canimdan can benden bir parça gecem gündüzüm herseyim oğlum❤ inanin hergün buraya gelip hepinizi okuyup takip ediyorum yazim yazmiyim diye arada kaldim ama sonra buradan cesaret almistim umutlanmistim, belki ben de birinize vesile olurum diye yaziyorum, hepinize okdr cok her gece dua ddiyorum ki ben de cok istedim cok ağladım, cevre tarafindan incitildim canim cooook yandi, rabbim cook şükür nasip etti, insallah sizlere de hayirlisiyla nasip eder güzel yurekli kadinlar❤ Z Zaza74 hayirlisiyla yavrularini aldin insallah 9 ay snr da kucağına alutsin canim bütün dualarim seninle rabbim emeklerinin karşılığını vericek insallah
@Tradiaos canim sen de ameliyat icin bekliyosun biliyorum rabbim en kisa zaman da nasip etsin insallah
![]()
Kocaman öp yavrunu benim içinGüzel anne adaylari merhaba burada bazi arkadaşlar beni hatirlar, 31 ekim de transferim olmuştu, hsmile kaldim yumurta donasyonuyla ve 1 temmuz da canim oglumu kucagima aldim bin şükürrabbim hayirlisiyla hepinize nasip etsin insallah
eger bu duyguyu merak eden tereddut eden varsa hiç dusunmesin allahim nasil güzel bir duygu iyi ki iyi ki buradan okuyup cesaret toplayip denemişim, canimdan can benden bir parça gecem gündüzüm herseyim oğlum❤ inanin hergün buraya gelip hepinizi okuyup takip ediyorum yazim yazmiyim diye arada kaldim ama sonra buradan cesaret almistim umutlanmistim, belki ben de birinize vesile olurum diye yaziyorum, hepinize okdr cok her gece dua ddiyorum ki ben de cok istedim cok ağladım, cevre tarafindan incitildim canim cooook yandi, rabbim cook şükür nasip etti, insallah sizlere de hayirlisiyla nasip eder güzel yurekli kadinlar❤ Z Zaza74 hayirlisiyla yavrularini aldin insallah 9 ay snr da kucağına alutsin canim bütün dualarim seninle rabbim emeklerinin karşılığını vericek insallah
@Tradiaos canim sen de ameliyat icin bekliyosun biliyorum rabbim en kisa zaman da nasip etsin insallah
![]()