Arkadaşlar merhaba biraz önce embiriyolog aradı 12 döllenen embiriyo vardı 3 güne 6 tane kalmış birkaçıda yavaş ilerliyor dedi normal mi bu 5 güne en azından 4 tane kalsın bizim ilk donasyonumuz tecrübeli olanlar cevap verirse sevinirim sizlerin kaç tane kalmıştı dondurulan kaldı mı
Olabiliyor canim benim ilkinde donörden 10 yumurta toplandı sadece 5 tane embiriyo toplandı. 3 tanesi transfer edildi olmadi 2 tane donmus embiriyo kaldi ben almadim o baska mesele normal canim içini ferah tut

Arkadaşlar merhaba biraz önce embiriyolog aradı 12 döllenen embiriyo vardı 3 güne 6 tane kalmış birkaçıda yavaş ilerliyor dedi normal mi bu 5 güne en azından 4 tane kalsın bizim ilk donasyonumuz tecrübeli olanlar cevap verirse sevinirim sizlerin kaç tane kalmıştı dondurulan kaldı mı
Sen içini ferah tut sıkıntı olmaz normaldir hersey

5.ci güne ilerleyemeyen embrıyo neyden kaynaklanır arkadaslar?? Hani bu yumurtalar en iyileri oluyordu? Spermlemı alakalı oluyor Bende anlamıyorum. Benım yumurtalarımda sorun oldugu ıcın 3.gün oluyordu. Bu 5.ci güne ulasamayanların nedenı nedır??

5.ci güne ilerleyemeyen embrıyo neyden kaynaklanır arkadaslar?? Hani bu yumurtalar en iyileri oluyordu? Spermlemı alakalı oluyor Bende anlamıyorum. Benım yumurtalarımda sorun oldugu ıcın 3.gün oluyordu. Bu 5.ci güne ulasamayanların nedenı nedır??
Bunun sebebi bilinmiyor maalesef benim kide 3.gün du hiç bilinmiyor ya donörden yada spermden kaynaklanıyor diye düşünüyorum. benim donorde sıkıntı vardı çünkü az yumurta toplanmıştı bunu söylemişlerdi ama bana. Nasip kısmet bu seferki donor nasıl olcak onu kestiremiyorum.

Bunun sebebi bilinmiyor maalesef benim kide 3.gün du hiç bilinmiyor ya donörden yada spermden kaynaklanıyor diye düşünüyorum. benim donorde sıkıntı vardı çünkü az yumurta toplanmıştı bunu söylemişlerdi ama bana. Nasip kısmet bu seferki donor nasıl olcak onu kestiremiyorum.
Allah yardımcımız olsun .Rabbim emeklerlerimizi boş cıkarmasın. Donosyonda bıle sorun cıkabılıyor 😔Aynen dedıgın gıbı canım nasip kısmet.

O nasil oluyor öyle 5.güne zor giden donasyon embriyosu... daha ne anladik donasyondan ...
coooooook haklısin...Benim 43 yasta 5. Gune geldi gerisini siz düşünün 😂😂😂 ama ari sutu biesteronlar melatoninler d vitaminleri kullandim.bebegimde oldu cok şukür
Genc olmak bile fark etmiyor aslinda. 5. Gune her genc kızin 5 er 6 sar kalmiyor ..
1 saglikli yumurta istiyoruz tedavide hepi topu

Merhaba, ilk toplandığında 15 yumurta, döllenen 12 yumurta kalmıştı sonrasında 5.ci güne 4 embriyom kalmıştı. Endişelenmeyin mutlaka 5.ci güne birden fazla embriyo kalır.
Teşekkürederim cevabınız için inşallah 4 tane kalır🙏Heyecanlıyım adet oluncada transfer için tedaviye başlıyacağız.

O nasil oluyor öyle 5.güne zor giden donasyon embriyosu... daha ne anladik donasyondan ... benimde beklentim fazlaydı ilk gün 12 tane döllendi deyince ama 5. Güne fazla
O nasil oluyor öyle 5.güne zor giden donasyon embriyosu... daha ne anladik donasyondan ...
Benim de beklentim fazlaydı ilk gün 12 yumurta döllendi deyince ama öyle olmuyormuş.umarım 2 den fazla kalır.

Arkadaşlar az embriyo sayısına nolur normal falan deyip olayı normalleştirmeyin, bu donasyon 50.000 TL ödeniyor ve 2 tane 5. Gün embriyosu kaldı hiç normal bir durum değil hele ki 3.gün Embriyosu abest ötesi, ne demek donörde sorun var sorun varda iptal edecekler, benim gördüğüm kadarıyla çok tercih edilen kliniklerde 5. Güne 2-3 embriyo kalıyor, bence yumurtaları paylaştırıyorlar, yoksa bu durum hiç normal değil bizlerin bile 37-38 yaşlarında 2-3 5. Gün embriyosu oluyordu, ödenen para çok yüksek meblağ karşılığı bu olmamalı 😔

Arkadaşlar az embriyo sayısına nolur normal falan deyip olayı normalleştirmeyin, bu donasyon 50.000 TL ödeniyor ve 2 tane 5. Gün embriyosu kaldı hiç normal bir durum değil hele ki 3.gün Embriyosu abest ötesi, ne demek donörde sorun var sorun varda iptal edecekler, benim gördüğüm kadarıyla çok tercih edilen kliniklerde 5. Güne 2-3 embriyo kalıyor, bence yumurtaları paylaştırıyorlar, yoksa bu durum hiç normal değil bizlerin bile 37-38 yaşlarında 2-3 5. Gün embriyosu oluyordu, ödenen para çok yüksek meblağ karşılığı bu olmamalı 😔
Aynen katılıyorum size.

Hayatım yumurta paylaştırma diye bisey olamaz titizlikle yürütülüyor oyle birsey yaptiklarini asla dusunmuyorum zaten dusunmekte istemiyorum.bu işler her merkezde. Bu donörden kaynaklı veya spermden kaynakli sorun olabilir.

Iptal olmuyor şekil a bir ben

Doğru söylüyorsunuz ama sonuçta sırf donörün yumurtasıyla bitmiyor spermde işin içinde ve neyden kaynaklı bilinmiyor.Yumurta paylaştırma konusuna gelince defalarca sordum tek bana ait olduğunu söylediler bende paylaştırma konusunda onlara inanmak istiyorum Allah yardımcımız olsun inşallah🙏

Elbette inanmaktan başka bir çare yok olayına da katılmıyorum, bu tip sonuçları olan merkezleri tercih etmiycez onlarda kendilerine çeki düzen vericek, sperm de sorun varsa oraya gitmeden bizler çok uzun yıllardan geçiyoruz böyle bir sorunu olan ya bunu da tedavi yoluna gidiyor ya da çıkan sonuç şaşırtmıyor spermimizde sıkıntılı o yüzden sonuç normal diyoruz,ama spermle ilgili bugüne kadar hiç bir sıkıntısı olmayan kişilerde de aynı sonuç kaldı ki en iyi sperm seçiliyor erkeklerden bizden daha şanslı milyonlarca sperme sahipler iyi bir embriyolog en iyisi seçmeli, ben sadece gözlemimi yazdım burdan bir arkadaşla yazışmıştım özelden asla önden ödeme yapma hatta transfer günü ödemeni yap demişti çok haklıydı, bir de ismi az geçen 1-2 merkez isim vermeyim okuyan arkadaşlar zaten bunu analiz eder, o merkeze giden arkadaşların oluşan embriyo sayısına baktım 5-6 kliteli embriyo, yurt dışı merkezlerin verdikleri sayılar en az 5-6 Kıbrıs’taki merkezler bizleri bilinçsiz zannetmesin diye yazıyorum, bizlerin çaresizliğinden yararlanmasınlar, yeri geldiğinde hepimiz tavrımızı koyalım ki onlarda bizlere daha kaliteli hizmet sunsunlar.

Back
X