Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olabiliyor canim benim ilkinde donörden 10 yumurta toplandı sadece 5 tane embiriyo toplandı. 3 tanesi transfer edildi olmadi 2 tane donmus embiriyo kaldi ben almadim o baska mesele normal canim içini ferah tutArkadaşlar merhaba biraz önce embiriyolog aradı 12 döllenen embiriyo vardı 3 güne 6 tane kalmış birkaçıda yavaş ilerliyor dedi normal mi bu 5 güne en azından 4 tane kalsın bizim ilk donasyonumuz tecrübeli olanlar cevap verirse sevinirim sizlerin kaç tane kalmıştı dondurulan kaldı mı
Amin canim benim âmin ınsallahİnşallah son ödemen olsun ve tatlı sonuçla bitsin![]()
Sen içini ferah tut sıkıntı olmaz normaldir herseyArkadaşlar merhaba biraz önce embiriyolog aradı 12 döllenen embiriyo vardı 3 güne 6 tane kalmış birkaçıda yavaş ilerliyor dedi normal mi bu 5 güne en azından 4 tane kalsın bizim ilk donasyonumuz tecrübeli olanlar cevap verirse sevinirim sizlerin kaç tane kalmıştı dondurulan kaldı mı
Bende anlamıyorum gercekten.O nasil oluyor öyle 5.güne zor giden donasyon embriyosu... daha ne anladik donasyondan ...
Bunun sebebi bilinmiyor maalesef benim kide 3.gün du hiç bilinmiyor ya donörden yada spermden kaynaklanıyor diye düşünüyorum. benim donorde sıkıntı vardı çünkü az yumurta toplanmıştı bunu söylemişlerdi ama bana. Nasip kısmet bu seferki donor nasıl olcak onu kestiremiyorum.5.ci güne ilerleyemeyen embrıyo neyden kaynaklanır arkadaslar?? Hani bu yumurtalar en iyileri oluyordu? Spermlemı alakalı oluyor Bende anlamıyorum. Benım yumurtalarımda sorun oldugu ıcın 3.gün oluyordu. Bu 5.ci güne ulasamayanların nedenı nedır??
Allah yardımcımız olsun .Rabbim emeklerlerimizi boş cıkarmasın. Donosyonda bıle sorun cıkabılıyorBunun sebebi bilinmiyor maalesef benim kide 3.gün du hiç bilinmiyor ya donörden yada spermden kaynaklanıyor diye düşünüyorum. benim donorde sıkıntı vardı çünkü az yumurta toplanmıştı bunu söylemişlerdi ama bana. Nasip kısmet bu seferki donor nasıl olcak onu kestiremiyorum.
coooooook haklısin...Benim 43 yasta 5. Gune geldi gerisini siz düşününO nasil oluyor öyle 5.güne zor giden donasyon embriyosu... daha ne anladik donasyondan ...
Teşekkürederim cevabınız için inşallah 4 tane kalırMerhaba, ilk toplandığında 15 yumurta, döllenen 12 yumurta kalmıştı sonrasında 5.ci güne 4 embriyom kalmıştı. Endişelenmeyin mutlaka 5.ci güne birden fazla embriyo kalır.
Teşekkürederim rahat olmaya çalışıyorum ama olmuyor.pazartesi netleşir inşallah güzel olur. Hepimiz içinSen içini ferah tut sıkıntı olmaz normaldir hersey
Benim de beklentim fazlaydı ilk gün 12 yumurta döllendi deyince ama öyle olmuyormuş.umarım 2 den fazla kalır.O nasil oluyor öyle 5.güne zor giden donasyon embriyosu... daha ne anladik donasyondan ... benimde beklentim fazlaydı ilk gün 12 tane döllendi deyince ama 5. Güne fazla
O nasil oluyor öyle 5.güne zor giden donasyon embriyosu... daha ne anladik donasyondan ...
Gynolife evet donasyonHangi merkez donasyon degilmi
Aynen katılıyorum size.Arkadaşlar az embriyo sayısına nolur normal falan deyip olayı normalleştirmeyin, bu donasyon 50.000 TL ödeniyor ve 2 tane 5. Gün embriyosu kaldı hiç normal bir durum değil hele ki 3.gün Embriyosu abest ötesi, ne demek donörde sorun var sorun varda iptal edecekler, benim gördüğüm kadarıyla çok tercih edilen kliniklerde 5. Güne 2-3 embriyo kalıyor, bence yumurtaları paylaştırıyorlar, yoksa bu durum hiç normal değil bizlerin bile 37-38 yaşlarında 2-3 5. Gün embriyosu oluyordu, ödenen para çok yüksek meblağ karşılığı bu olmamalı![]()
Insallah canim ınsallah rabbim yüzünü güldürsünTeşekkürederim rahat olmaya çalışıyorum ama olmuyor.pazartesi netleşir inşallah güzel olur. Hepimiz için![]()
Hayatım yumurta paylaştırma diye bisey olamaz titizlikle yürütülüyor oyle birsey yaptiklarini asla dusunmuyorum zaten dusunmekte istemiyorum.bu işler her merkezde. Bu donörden kaynaklı veya spermden kaynakli sorun olabilir.Arkadaşlar az embriyo sayısına nolur normal falan deyip olayı normalleştirmeyin, bu donasyon 50.000 TL ödeniyor ve 2 tane 5. Gün embriyosu kaldı hiç normal bir durum değil hele ki 3.gün Embriyosu abest ötesi, ne demek donörde sorun var sorun varda iptal edecekler, benim gördüğüm kadarıyla çok tercih edilen kliniklerde 5. Güne 2-3 embriyo kalıyor, bence yumurtaları paylaştırıyorlar, yoksa bu durum hiç normal değil bizlerin bile 37-38 yaşlarında 2-3 5. Gün embriyosu oluyordu, ödenen para çok yüksek meblağ karşılığı bu olmamalı![]()
Iptal olmuyor şekil a bir benArkadaşlar az embriyo sayısına nolur normal falan deyip olayı normalleştirmeyin, bu donasyon 50.000 TL ödeniyor ve 2 tane 5. Gün embriyosu kaldı hiç normal bir durum değil hele ki 3.gün Embriyosu abest ötesi, ne demek donörde sorun var sorun varda iptal edecekler, benim gördüğüm kadarıyla çok tercih edilen kliniklerde 5. Güne 2-3 embriyo kalıyor, bence yumurtaları paylaştırıyorlar, yoksa bu durum hiç normal değil bizlerin bile 37-38 yaşlarında 2-3 5. Gün embriyosu oluyordu, ödenen para çok yüksek meblağ karşılığı bu olmamalı![]()
Doğru söylüyorsunuz ama sonuçta sırf donörün yumurtasıyla bitmiyor spermde işin içinde ve neyden kaynaklı bilinmiyor.Yumurta paylaştırma konusuna gelince defalarca sordum tek bana ait olduğunu söylediler bende paylaştırma konusunda onlara inanmak istiyorum Allah yardımcımız olsun inşallahArkadaşlar az embriyo sayısına nolur normal falan deyip olayı normalleştirmeyin, bu donasyon 50.000 TL ödeniyor ve 2 tane 5. Gün embriyosu kaldı hiç normal bir durum değil hele ki 3.gün Embriyosu abest ötesi, ne demek donörde sorun var sorun varda iptal edecekler, benim gördüğüm kadarıyla çok tercih edilen kliniklerde 5. Güne 2-3 embriyo kalıyor, bence yumurtaları paylaştırıyorlar, yoksa bu durum hiç normal değil bizlerin bile 37-38 yaşlarında 2-3 5. Gün embriyosu oluyordu, ödenen para çok yüksek meblağ karşılığı bu olmamalı![]()