Yumurtalarımız Toplandıktan Sonra Neler Yaşadık?

benim de bugün toplandı yumurtalarım
genel anestezi oldum ama en fazla 20 dk sürdü
1 saat sonra da eve gönderdiler
10 tane yumoş toplamışlar yarın tlf açıp kaçtane döllenmiş hbr vercekler
benim kasıklarımda sadece gaz sancısı gibi sancı var
ben de çok tedirgindim kızlar ama rahat olun gerçekten korkulacak bi ağrı yok

Zor kısmını atlatmışsın. Darısı benim başıma..

merhaba
özelden mesaj atmıştım ama aldın mı bilmiyorum.
tedavin hayırlı olsun.
bende başkentte başladım. 5 mayısda aşılama yapıldı ama tutmadı. şimdi 2.için karasızım. hastanenin kalabalık olması ve de daha önemlisi her seferinde farklı dr a denk gelebilmen beni huzursuz etti. gerçi p.tesine randevu aldım ama özel adana tüp bebekte hamdi karanfildende randevu aldım. haftasonu iyice düşünüp birine karar vereceğim.
sen başkentten memnun kaldın mı. başkent dışında başka yerle görüştün mü hiç.
çok ihtiyacım var deneyimi olanların cevaplarına şimdiden teşekkürler.

Benim de bugün toplama işlemim vardı korkulcak bir şey yok inanın.Tam bayılmadım herşeyi duydum vajinal muayene gibi.Akjlım başımdaydı sadece bir uyuşukluk vardı.Şimdi ise şişlik var adet ağrısı gibi bir ağrı o kadar

arkadaşlar benimde büyük ihtimal doktorum pazartesi eşinle gelceksin spermleri alınacak dedi benimde ogün yumurtalarım toplanacakmış çok korkuyorum bende yaa hepinizin duların a ihtiyacım var en geç cumada transferim olacakmış hem heyecanlıyım hem korku anlamadım gitti hepimize Allahım yar ve yardımcı olsun inşallah bizde kucagımza saglıklı şekilde bebişlerimiz alırız hepimize bu duyguyu tatmayı nasip etsin

canım insan ne ile karşılacağını bilmediği için çokk korkuyo heycanlanıyo panik oluyo
amaişlem esnasında hiç bişey anlamıyorsun masaya yatıyorsun iki nefes üçüncüde derin bir uyku ya asansörde ya yatağında uyanıyorsun kasık ağrın oluyo oda dayanılmayacvak birşey değil yumurtan çoksa çok şiddetli olabilri ağrın onada hemen ağrı kesici yapıyolarbenim 25 taneydi biraz ağrılı oldu
gerildiğin nokta ameliyatne gibi bir ortam olması ve senin çatala çıkman çıplak olman onun dışında hiç korkma
transfer ztn çok basit
rabbimemeklerini boşa çıkarmasın

elvinnaz çok tşk ederim moralin için bugün hsg çekildi canımın acısı degil ama o ortam gerdi beni sinirlerim boxzuldu bakalım pazartesi ne olacak heyecan var inş dedigin gibi herşey ii gecer canım benim Allah hiçbirimizin emegini boşa çıkartmasın

zinal cim evet ortam çok geriyor insanı ben amaliateneye girdiğimde 5 6 erkek bir bayan hemşire ile karşılaştım emriyolog erkekti bennim dr bayan o an bende çok gerildim ama hemen narkoz verdikleri için 5 dk falan o havayı soluyorsun sen utanıyorsun ama ordakiler kafasını bile çevirmiyo
inş olacak ve geçecek sonucunda evladına kavuşucan
ben tek emriyodan ikiz gebelik elde ettim
bunları düşün mutlu ol
rabbim yar ve yardımcın olsun

saol canım benim bakalım pazartesi 9 da yumurtalar toplanacak ilk ameliyatmış öyle dediler heyecanlıyım bu yazını okuduktan sonra :):) ayy harika ya allah bebişlerine uzun ömürler versin saglıkla inşllah Allahım bu iyi dileklerini kabuyl etsin inşallah amin Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun dualarını eksik etme arkadaşım

zinalcim nasılsın yumurtaların toplandımı? nasıl geçti

elvinnazcım evet toplandı 18 tane olmuş dün aradılar 10 tane döllenmiş bugün yine arayacaklarmış :) nasıl geçti dersen ameliyat hanede 10 dak bekledim dr um trafige takıldı gerildim gerildim ama dr um gelince igneye dokundular sadece ii uykular dediklerini hatırlıyorum başkada bişey hatırlamıyorum 45 dak falan sürmüş agrım çok oldu benim ama bugün artık iyiyim.biton ilaç verdiler yine 6 tane agızadan hap 1 tane vajinaya kalem içinde ilaç gibi bişey :):) sıra geldi transfere bakalım nasıl olacak heyecana bıraktı yerini galiba duygularımıda çözemiyorum :):):):):):):):):)

zinal ilk denememmi cok merak ettim benimde haftaya bugün yumurtam toplanacak nerede yapılıyor inşallah hayırlı olur sen stres yapma herşey olacağına varır hep dua et benim 2 denemem olacak ankara mayadaayım guclubacismile

gecemperisi 2 kere aşılama yaptım tutmadı bende psikolojik olarak bunladfım 1.5 yıl ara vermiştim sonra baktık yaş geçiyo biyerlerden tekrra başlamak gerekiyodu başladım ilk tüp bebek denemem medikalparkta yaptırtıyorum inşallah seninde iyi geçer canım arkadaşım allahım saglıkla kucagına almanı nasip etsin

çok geçmiş olsun en zor kısmını atlatmışsn canım benim 25 yumurtam olmuştu o ağrıyı bende en şiddetlisinden yaşadım yan.i çok güzel 10 tane iyi olması o esanada bişey hissetmiyorsun sonrası biraz zor ama oda geçiyo bak seninde geçmiş
5. gün transferi olcak seninde çünkü yumurta sayısı iyi hadi canım güzel heberlerini bekliyoruz seninde ilçalarını düzenli kullan birde transferden sonra iğne vurun o daha etkili tutunması için dr konuş jel 15 gün kullandım öncesi hep iğne oldum ben
jel sanki gitmiyo gibi oluyo ama o alamsı gerekeni alıyormuş

Geçmiş olsun ve darısı benim başıma. Bugün 2. iğnemi olum. O kadar korkuyorum ki toplama işleminden. Sonrasında ne ilacı verdiler bu kadar? Şimdi iyi misin?

Geçmiş olsun ve darısı benim başıma. Bugün 2. iğnemi olum. O kadar korkuyorum ki toplama işleminden. Sonrasında ne ilacı verdiler bu kadar? Şimdi iyi misin?

gözdem herşeyini saati saatine kullan sakın korkma zaten uyuyosun bişey hissetmiyosun uyandıgında sancın olur ama igne yapılıyo sana ve zaten ialçlar veriliyo 6 tane agızdan hap 1 tanede rahime tüp şeklinde 15 tane olan bi krem gibi bişey verdiler sakın korkma kokulacak bişey yok rahat ol canım Allahım yardım ediyo zaten şimdi Allahıma bin şükür iyiyim heyecanlıyım artık yarını bekliyotrum transfer edilmesini ondan sonra geri sayıma geçecem bakalım 12 gün nasıl geçecek :):) Rabbim hepimize anne olmayı nasip etsin inşallah bebişlerimiz kuvvetli olurda sıkı sıkı hayata tutunur bizleri severler saglıklı şekildede 9 ay sonra kucagımıza alırız canım arkadaşım rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun dularınızı eksik etmeyelim bir5birimizden

Hadi al bebişini gel.. Güzel haberlerini bekliyorum..

bende salı günü testimi yaptıracağım. çok heyecanlıyım. ilk denemem. bugün 11. günüm.. Allah emeklerimizi boşa çıkartmasın inşallah.. güzel haberler alırız hepimiz bu duyguyu yaşarız dilerim. bol bol dua edelim birbirimize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…