Yumurtalarımız Toplandıktan Sonra Neler Yaşadık?

slm kızlar ben birşey soracagım sizlere çatlatma iğnesi olduktan kaç saat sonra yumurtalarınız toplandı ben dün akşam yaptırdım iğneyi bugun çok feci agrım var diyorum çatlama falan olmasın yarın sabah toplanacak çünkü önemli ne olur cevap yazarsanız sevinirim sevgiyle kalın

benim cuma günü gece 12 çatlatma iğnemi olmuştum pazar 12 30 toplandı 36 saat oluyo galiba hemşire ayarlamıştı

canım benim şok üzüldüm. Çok haklısın.. Bişey sorucam gonal f 450 ne kadar dozla kullanılıyo? Bilenler açıklayabilir mi?

yumurta toplama işlemi korktugum gibi geçmedi fakat ben çok heycanlandım bütün vücudum titredi resmen beklemedeyim hayılrısı diyorum bol bol sıvı al dediler ilaçları aldım çok ilaç verdiler yarın arayacaklarmış allah bu yoldaki herkese yardım etsin.... yaşamadan bilinmiyomuş...

selam kızlar benim yumurta topla işlemi o kadar gergin başlayıp o kadar komik bittiki...bütün hastanenin dilindeyim..kaydirigubbakcemile3

çatlatmayı aldım..36 saat sonra gel dediler gittim hastaneye..ama beni bi görün..ölücem korkudan..zangır zangır titriyorum..sanki ölüme gidiyorum..Allah ım ya uyanamazsam.ya narkozu fazla verirlerse.ya bayılmaz acıyı hissedersem..felaket bi haldeyim..neyse girdim ameliyathaneye..yattım masaya..anestezi uzmanı önce adımı sordu sonra yaşımı memleketimi filan ben gözler faltaşı gibi açık ne zaman uyucam ya diomm..bi yandan da Ayetel kürsi falan okuyomm..
bi uyandım odamdayım ve arkadaşlarım eşim başımda katıla katıla gülüolar banaaaa
ne oluo dedim..başladılar anlatmaya..meğer ben yarım saat içinnde uyanıp konuşmuşum..daha doğrusu saçmalamışım..kaçmak istiorum burdan..eşime iğne yapın..çocum olursa adnan can koycam onu çok seviyorumm..adnan da doktorum aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3
çok açııımmm,,üşüyorummm filan ...çok rezil olmuşum ya sormayın..
ama kendime geldiğimde meyva suyu ve 2 ağrı kesici daha içirdiler hiç ağrım olmadı yani..24 yumurta toplanmış..naerkozu atarken çok zorlandım..kabız oldum..3 gün sadece salatalık ve elma yedim..yumurta toplatacak arkadaşlar narkozu kusarak atın ve sıvı çok tüketin ben kuru incir ve kaysı suyuyla iyileştim..kusmazsanız mide bulantısı devam ediyor..transferimde 5 gün sonra oldu.tek embriyo olduğu için 5 gün beklettiler.bugün 5.günüm..10 mayısı bekliorum heyecanla..Allah herkesin gönlüne göre versin kolaylıklar ve sabırlar diliyorum herkese..:Saruboceq:

semos bende senin gibi saçmalamışım anestezide hani önce bi sersemliyosun ilacı verdiklerinde o sırada bana bişey sordu uzman ne oldugunu hatırlmaıyorum ama çokda mütevazisiniz dediler bende valla kafam o kadar güzelki romayı yaktığımı bile iddaa edebilirim dedim sonrası kayıp :) birde ben size bişey sormak istiyorum bu benim ikinci denemem ilkinde hiç böle bişey yaşamamıştım kasıklarımda çok ağrım var bide kahverengi kahve telvesi gibi bir kanama bugün 2. gün ama hala geçmedi bide kabız oldum bunlar normalmi?

ben hala kabızlık sorunu çekiyorum şurup vermişti dr aldım ama içmedim zaten içimiz dışımız ilaç elma yiyorum sabahları falan
benim çok ağrım olmuştu 25 yumurtam toplanmıştı maşallah senin olmamış sevindim senin adına 5. günü ransferimdi ve bugün hamile olduğumu öğrendim

öncelikle tebrik ederim canımm..darısı bizim başımıza ve tüm umutla bekleyenlere..bende kabızlık çekiorum..hayatımda hiç başıma gelmemişti yumurtalarım toplandıktan sonra oldu..ben kuru incir yiyip üstüne su veya kaysı suyu içiorum bol su tüketiorum ama yine de kabızım..makattan kan geldi..çok kortktum..ama kabızlıktan dolayı zorlama olmuş dediler..bi ilaç kullanıorum..daha doğrusu müshil..gebelerde kullanabiliomuş..magnesie calcinee..1 ölçek tozla yarım bardak suyu karıştırıp içtim.dün gece içtim sabah wc ye koştum..herzaman değil arada kullanıcam.umarım geçer..benimde tahlil günüm 10 mayıs..Allah ım bitir artık bu hasreti..:Saruboceq:

isim............................deneme saysısı.............Hastane Adı...........................Durum............... ........................Test Tarihi

1-wintersun............................1............ ..............Acıbadem..........................so nuç bekleniyor............................26 martBıR GÜN MUTLAKA((

2-narnisan................................1......... ...................beylikdüzü medicana...........................yumoş büyütüyorr.....................

3-ilyada79................................1......... ...........smyrna tüp bebek.....................sonuç bekleniyoruz...........................8 mart HAMıŞŞŞŞ

4-angelofsky........................................ ............1.............................bahceci kliniği..................................dondurulm uşlarla denenecek 28martta...........HAMıŞŞŞŞ

5-haziran15...........................4............. .............Gürgan klinik................................25 şubat yumoşlar toplanacak............

6-neseyurttas...............................1....... ......................bornova sifa.....................................sonuç bekleniyor.....................22 mart.BıR GÜN MUTLAKA

7-bafo..................................1........... .................Amerikan has......................sonuç bekliyor................................24 şubat--HAMıŞŞŞ
.
8-gelbebek26............................1........... ............smryna................................ .sonuç bekliyor ...............10 nisan

9-bungee................................3........... ...................yurtdısı....................... ......adet bekleniyor-dondurulmuşlarla denenecek

10-essema.................................1.......... ............international hospital................................sonuç bekliyoruzzz...............................25 mart[/COLOR]HAMıŞŞŞŞŞ

11-nikahsekeri................................5...... .....................ankara anatolia....................yumoş büyütüyorr.....................

12-tok..............................................3 ..............................gürgan klinik...................................beklemede yiz.............................

13-mavielle..............................3........... ....................izmir şifa hast...........................sonuç bekliyoruzzz..............................23 mart.....
BıR GÜN MUTLAKA
14-Haymatlos...........................2............. ............Alman Hastanesi..........................Dondurulmuş tedavisinde..........29 mart HAMıŞŞŞŞŞ

15-yeshill_yansima.............................1..... ........................brüksel tüp bebek m........................sonuç bekliyoruzz......................23 mart....HAMıŞŞŞŞŞŞŞ

16-tupus07..........................................1 ..................................antalya tüp bebek...................sonuç bekliyoruzz.....................15 mart.....HAMıŞŞŞŞ

17-..elchin...................................1...... ..................................anatolia........ ...........................sonuç bekliyoruz.................26 mart.BıR GÜN MUTLAKA

18-~silam~....................................8...... ..................................Almanya......... ..............................sonuç bekliyoruz.....................29mart

19-UMUTL.....................................1....... ..................... ............ıRENBE................................ ...............REGL BEKLEN.....................................?

20-melony.............................1.............. ...........................antalya tüp bebek............................sonuç bekliyoruz .............3 nisan

21-erglkly.............................1............. ..........................ankara anatolia.........................lucrin kullanıyor....................

22-cokolino...........................1.............. ..............................yurtdısı............ ...................................sonuç bekleniyor.....................................HAMıŞŞŞŞ

23-pharmacea................................1........ .................................................. ........sonuç bekleniyor.....................................14 mart

24-anastasya3355........................1............ ............................anatolia.............. ...........lucrin kullanıyor...............................

25-yojimbo......................................1.... ......................................brüksel tüp bebek...................................8 martta lucrin başlayacak............

26-zubeyde24............................1............ .............bahceci kliniği.......................18mart lucrinle başlayacak...................

27-nur3881........................................... .....1............................................ sevgi hastanesi................................yumoş büyütüyor............

28-cannur82.......................................... ...2.............................................. ...medikal park.....................................adet bekleniyor.............................

29-pelly1................................2........... ............................amerikan hastanesi......................................... ..........sonuç bekleniyor...........................26 martHAMıŞŞŞŞŞŞ

30-otk500..............................1............. ................Anatolia.......................... ...sonuç bekliyor........................9 nisan

31-pretty53.......................................... ........memorial.................................. ......sonuç bekliyor......................12 nisan

32-nilnil............................................ .................................................. .......................sonuç bekliyorHAMıŞŞŞŞŞ

33-aysun5538......................................... ........1......................................... ......................yumoş büyütüyor

34-angell80..............................2........... ...................ege üniversitesi....................................do ndurulmuşlarla denenecek

35-sirinbabys.....................................2.. ..................................anatolia........ ........................................yumoş büyütüyor

36-evoevo........................................2... ................................genart............ .................lucrin kullanıyor............................

37-LıMBURG1985.............................2......... .........................YURTDIŞI................. ......sonuç bekleniyor............................12 nisan

38-xbettyx........................................... 4................................................. .............adet bekleniyor........................

39-zulalcat..................................3....... .....................................mayıs adetiyle başlayacak.................

40-panadol................................1.......... .....................umut hast..................................adet bekleniyor.......................

41-angel_78.......................................... 3................................................. umut tüp m....................................sonuç bekleniyor
:CüvCüv::emir_ bebek:HAMıŞLERıMıZ:CüvCüv:

1-esrasebahattin......................:CüvCüv::CüvCü v::CüvCüv: Göztepe medikalparkıKıZ BEBEKKKKK

2-bafo..............:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

3- ilyada79......................:CüvCüv::CüvCüv::Cüv Cüv:

4-tupus07........................:CüvCüv::CüvCüv::Cü vCüv:

5- mikemon...................................:CüvCüv: :CüvCüv::CüvCüv:ıKıZ BEBEKKKKK

6-cokolino...........................:CüvCüv::CüvCüv ::CüvCüv:

7-yeshill_yansıma................................:Cü vCüv::CüvCüv::CüvCüv:

8-essema..................................:CüvCüv::C üvCüv::CüvCüv:

9-pelly1.......................................:CüvC üv::CüvCüv::CüvCüv:

10-nilnil............................................ ......:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

11-haymatlos.................................:CüvCüv: :CüvCüv::CüvCüv:

12angelofsky...................................... :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

--------------------------------------------------------------------------------
Düzenleyen: wintersun Düzenleme Tarihi : 04-04-2010 Düzenleme Saati :00:07.

merhaba bende haziran ayında tüp bebek için işlemlere başlayacağım yumurta toplanması işleminden açıkcası çok korkuyorum toplanma anında acı hissediliyor mu çok merak ediyorum anrstezi diyorlar ama lokal anestezi mi yapıyorlar acaba siz deneyimlisiniz beni bilgilendirirseniz çok sevinirim. eyvahedigeldismile

İyi günler benim yumurtalarım 1 mayısta toplandı , 16 tane yumurta topladılar, anestezi altında olduğun için hiç acı hissetmiyorsun anestezi lokal değil tamamen uyuyorsun ama kısa sürdüğü için anladığım kadarıyla fazla ilaç vermiyorlar. Çok çabuk bir süreç .Bende yumurta toplandığı günden sonra 2 gün kasıklarımda ağrı oldu yürürken zorlandım biraz.Karnım biraz şişti ve gaz oldu ama hiç biri dayanılmıyacak acı değildi.Korkma rahat ol sakin olursan daha kolay geçer. .Transferde hiç ağrım olmadı normal muayene gibi. İşallah hayılısı olur

Senin adına sevindim. İnşallah hayırlı olur.. Ben de haziran bekliorum ve çok korkuyorum..

Bilgi verdiğin için çok teşekkür ederim bitanem. İnşallah senin içinde hayırlısı olur;
ALLAH bebegini kucağına almayı nasip etsin inşaallah güzelim. İnanaki içim şuan çok rahatladı, güzel haberlerini bekliyoruz zemuszemus

kızlar bende 7 mayısta yumurtam toplandı biraz sters vardı bende ama genelde sakin olmaya calıştım yumurta toplama işlemi bitince cok ağrım oldu ağrı kesici vurdular bana ve miğde bulantısı şükür narkozu kusarak attım 19 yumurtam toplanmış 16 tane döllenmiş dün haber verdiler şuan 10 tane miniklerim var :) eşim onunuda istiyor :) bu ay transfer yapmayacağım embriyoları dondurduk cünkü benim rahimde anlamsız iki cizgi görüldü ..işide riske atmamak icin doktorum gelecek ay transferi yapmayı uygun buldu

kizlar lokal anesteziyi herkese tavsiye ediyorum uyusturmak icin yapilan iki igneden tekini hissetmedim bile digeri de iki saniyelik siziydi. toplama esnasinda agriniz oluyor ama regle agrisi gb ve 12 yumurtayi toplasi belki de en fazla sekiz dakika surdu. aranizda genel anesteziden korkan varsa tereddutsuz lokali secin derim.

canım gözün aydın maşallah 10 tane miniğin kaçıncı gün embriyosu tatlım.

arkadaşlar bir tane yumurta transfer ediyorlar değilmi bu beni çok üzüyor bende bu ay yada önümüzdeki ay başlıyacağım herkeze allah nasip etsin sağlıklı bebekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…