benim cuma günü gece 12 çatlatma iğnemi olmuştum pazar 12 30 toplandı 36 saat oluyo galiba hemşire ayarlamıştı
Arkadasim Turkiiye're International Hospital`de iki defa tup bebek denedim. Burdan doktoru beni Turkiyedeki gore en iyi hastaneye en iyi doktora yonlendirdi, Ailemin yanna esimle gittim ve ilk deneme cok olumlu konustular cunku yas 22 esim `de sperm var kesin olcak hani, o kada cok igne kullandimki canim, hormon degerlerim hep yuksek cikti sonunda transferden once doktor bana dediki bisey olmaz dedi. Sonucù lamaya tek basima gittim esim`de askerlik isleriyle ugrasiyodu. Yesil koy shiline gittim, sonuc negativ, hickira hickira agladim, Doktoru gormeye gittim biraz sakinlestikten sonra adam bana hormon degerlerinin cok yuksek olmasindan kaynaklaniyo dedi, ama dondurulmuslarin var bi dahakine kesin olcak dedi ins. Amerika`ya geri donfum esimle alti ay sonra tekrar Turkiye`ye geldim bu sefer doktor degismiti benim ki ozel muhayane acmisti. Her neyse ikincide hamile kaldim ama Amerika`ya geri donmem lazimdi doktor bisey olmaz dedi. Bende geldim 4 haftalik hamileydim, Amerika`ya gelir gelmes doktorà gittim kan degerleri dusuk cikti, sonuc olarak bebisì kaybettik. Turkiye`yi doktor ariyorum neden kaynaklanmis olabilir diye adam bana gayet rahat bir sekilde BILMIYORUM dedi,esimin dondurulmus spermi bile var hastanede hala bi dah gidermiyim canim ben oraya, Hem canim bu konular hassas herkesle paylasamiyosun, ben yatan goren aaa ne oldu sana diyemiyosunda Tup bebek tedavisi goruyorum diye, sakladimdan degil allah akraba diline dusrmesin kim bilir kafalaraindan ne senoryalar yazcaklar. Simdi burda bi on gun sonra sanirim tedavim basliycak, stres yok, kimseye dert anlatma yok, hayirlisi bakalim... Ama cok yazmisin, ne dertliymisim...
selam kızlar benim yumurta topla işlemi o kadar gergin başlayıp o kadar komik bittiki...bütün hastanenin dilindeyim..kaydirigubbakcemile3
çatlatmayı aldım..36 saat sonra gel dediler gittim hastaneye..ama beni bi görün..ölücem korkudan..zangır zangır titriyorum..sanki ölüme gidiyorum..Allah ım ya uyanamazsam.ya narkozu fazla verirlerse.ya bayılmaz acıyı hissedersem..felaket bi haldeyim..neyse girdim ameliyathaneye..yattım masaya..anestezi uzmanı önce adımı sordu sonra yaşımı memleketimi filan ben gözler faltaşı gibi açık ne zaman uyucam ya diomm..bi yandan da Ayetel kürsi falan okuyomm..
bi uyandım odamdayım ve arkadaşlarım eşim başımda katıla katıla gülüolar banaaaa
ne oluo dedim..başladılar anlatmaya..meğer ben yarım saat içinnde uyanıp konuşmuşum..daha doğrusu saçmalamışım..kaçmak istiorum burdan..eşime iğne yapın..çocum olursa adnan can koycam onu çok seviyorumm..adnan da doktorum aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3
çok açııımmm,,üşüyorummm filan ...çok rezil olmuşum ya sormayın..
ama kendime geldiğimde meyva suyu ve 2 ağrı kesici daha içirdiler hiç ağrım olmadı yani..24 yumurta toplanmış..naerkozu atarken çok zorlandım..kabız oldum..3 gün sadece salatalık ve elma yedim..yumurta toplatacak arkadaşlar narkozu kusarak atın ve sıvı çok tüketin ben kuru incir ve kaysı suyuyla iyileştim..kusmazsanız mide bulantısı devam ediyor..transferimde 5 gün sonra oldu.tek embriyo olduğu için 5 gün beklettiler.bugün 5.günüm..10 mayısı bekliorum heyecanla..Allah herkesin gönlüne göre versin kolaylıklar ve sabırlar diliyorum herkese..:Saruboceq:
ben hala kabızlık sorunu çekiyorum şurup vermişti dr aldım ama içmedim zaten içimiz dışımız ilaç elma yiyorum sabahları falan
benim çok ağrım olmuştu 25 yumurtam toplanmıştı maşallah senin olmamış sevindim senin adına 5. günü ransferimdi ve bugün hamile olduğumu öğrendim
bende çok kötü olmuştum yumurtalar toplandıktan sonra kasıklarımda çok ağrı olmuştu sanki organlarımı tümden çıkarmışlar gibi iki gün rahat yürüyemedim sonra iyi oldum birde kabızlık ve şişkinlik olmuştu göbeğimde
merhaba bende haziran ayında tüp bebek için işlemlere başlayacağım yumurta toplanması işleminden açıkcası çok korkuyorum toplanma anında acı hissediliyor mu çok merak ediyorum anrstezi diyorlar ama lokal anestezi mi yapıyorlar acaba siz deneyimlisiniz beni bilgilendirirseniz çok sevinirim. eyvahedigeldismile
İyi günler benim yumurtalarım 1 mayısta toplandı , 16 tane yumurta topladılar, anestezi altında olduğun için hiç acı hissetmiyorsun anestezi lokal değil tamamen uyuyorsun ama kısa sürdüğü için anladığım kadarıyla fazla ilaç vermiyorlar. Çok çabuk bir süreç .Bende yumurta toplandığı günden sonra 2 gün kasıklarımda ağrı oldu yürürken zorlandım biraz.Karnım biraz şişti ve gaz oldu ama hiç biri dayanılmıyacak acı değildi.Korkma rahat ol sakin olursan daha kolay geçer. .Transferde hiç ağrım olmadı normal muayene gibi. İşallah hayılısı olur
İyi günler benim yumurtalarım 1 mayısta toplandı , 16 tane yumurta topladılar, anestezi altında olduğun için hiç acı hissetmiyorsun anestezi lokal değil tamamen uyuyorsun ama kısa sürdüğü için anladığım kadarıyla fazla ilaç vermiyorlar. Çok çabuk bir süreç .Bende yumurta toplandığı günden sonra 2 gün kasıklarımda ağrı oldu yürürken zorlandım biraz.Karnım biraz şişti ve gaz oldu ama hiç biri dayanılmıyacak acı değildi.Korkma rahat ol sakin olursan daha kolay geçer. .Transferde hiç ağrım olmadı normal muayene gibi. İşallah hayılısı olur
kızlar bende 7 mayısta yumurtam toplandı biraz sters vardı bende ama genelde sakin olmaya calıştım yumurta toplama işlemi bitince cok ağrım oldu ağrı kesici vurdular bana ve miğde bulantısı şükür narkozu kusarak attım 19 yumurtam toplanmış 16 tane döllenmiş dün haber verdiler şuan 10 tane miniklerim var :) eşim onunuda istiyor :) bu ay transfer yapmayacağım embriyoları dondurduk cünkü benim rahimde anlamsız iki cizgi görüldü ..işide riske atmamak icin doktorum gelecek ay transferi yapmayı uygun buldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?