benimde dün yumurtarım toplandı çok ağrılıydı sonrası herkez hemen çıakrken bi iki ünite serum ağrı kesiciler yedim halada ağrım var karnım davul gibi çok rahatsız hissediyorum çok zor bi işlemdi benim için 25 tane yumurta toplandı anestezi altında olduğu için o anı hisettimiyorusun ayılırken ağlıyarak uyandım ben asansördeydim hasta bakıcı niye ağlıyorsun diye soruyordu öncesi hiç bişeyi hatırlamıyorum o çataldan nasıl indim indirildimmi bilmiyorum ve oda çok kalabalıktı erkek di çocğu çokgerildim heryerim ortadaydı
cnm benim o kadar acı çekmişsin umarım sonu hayırlı olur. inş benimde aynı oldu 3 tane d.r vardı ve hepsi erkekti. insan o an zaten bir strese giriyor 3 bayan hemşire vardı
kendimi o kadar çok kasmışım ki tam o catalda tranfer zamanı 45 dakika kaldım normande bu kadar uzun sürmüyormuş((((((((( ben kendimi çok kastıgım için birde çok sıkışıktım çok su içirdiler en sonunda d.r sonta taktı (((((((( idrali biraz bolaşttı ve transferim öyle gerceklerşti rabbim bu kadar acının karşılıgında inş hayırlı haberler verir bize AMİN
Kızlar çok korkuyorum. Daha şimdiden moralim bozuk. Haziran düşünüyoruz. Tahliller o , bu nası biticek, nerden başlicaz bilemiyorum. Ne yapmam lazım , ne yapmamam lazım bilmiyorum Hepimize allah kolaylık versin....
benim transferim anestezili oldu sıkışıktım ama dayanamıycak şekilde değildim çok rahat ve sorunsuzdu sonrası kanamam oldu rahattım yumurta toplamamdaki gibi ameliyatane kalabalık değildi kendi dr geldi hatta radyo açıktı teoman ve atiye çalıyordu :))
merhaba kızlar benımde 3.denemem pazartesı yumurtalarım toplandı salı gunu cok agrım vardı sımdı bıraz bıraz ıyıyım ama hafıf yınede karnımda ve kasıklarımda agrı oluyo bu normalmı yumurta toplama ıslemım gayet guzel oldu cok guzel ılgılendıler hıc bır sıkıntım omadı yanı
Merhaba arkadas, Bende senden farksiz degilim cok heycanliyim, tedavim Mayis ayinda basliycak ins. bende ilk nerden basliycami sasirmistim, cok stres yapmistim. Yurt disinda yasiyorum ebn ilk is bu alanda bir doktor buldum, gorusmelerim, tahlilerim o bu inanki 1 yil'imi aldi. Ama ben ogrenci oldum icin acele etmedim. simdi okulum Nisan sonudna bitiyo allah nasip ederse Mayis'ta tedavim bitiyor. Butun testleri en kisa zamanda ayarlamaya calis, tup'lerine kesinlikle baktir. Yurt disinda erkek'ten tedaviye baslamadan once sperm alip donduruyorlar cunku, kadinin transfer olca gunu kadar ertelemek istemiyolar. Kadin butun acilari cekiyo transffer olana kada hopp, bi de sperm bulamiyolar erkekte islem iptal cektin acayami yanasin, bosa giden para'yimi bilemiyosan eger imkanin varsa Sperm' i onceden dondurmaya calis.Daha cok yazcak sey var ama benim cikmam lazim. Bu arada benim ucuncu denemem olcak ins.
mrb cnm öncelikle hayırlı olsun diyorum inş bu sefer bebişin sana sıkıca tutunur ve hayırlı haberlerini alırız agrına gelice benimde aynı oldu yumurta topladıktan sonra bana hemşire bir agrı kesici iyne yaptı ilk gün o yüzden agrım olmadı ama 2. ve 3 gün oldu yani normal.
amınnnnnnnnnnn sagollllllll canım ınsalah verırırım hayırlı haberı sızlere ozaman benımkıde normal yanı cok sagol canım
Sağol canım. Tüp bebek için tüplere bakılması gerekmiyo dediler. Benim sorun eşimde. Tüpler açık olsa da fark etmez dediler.Allah hayırlısını versin. Ayrı yerlerdeyiz ama dertlerimiz aynı..
Merhaba Gozde,
Benimde esim'in gecridi bi ameliyat yuzunden sperm disa gelmeyip, idrar kesesine gitti icin tup bebek'e basvurduk canim, allaha sukur bende bi problem yok. Sen herkesin dedine bakma canim doktorouna' sor tuplerin tikali oldumu, nasil olcak? Turkiye'de baktilar tedavi baslamadn once burda'da baktilar canim. Sen doktorun'a danis. Haklisin canim ayri yerlerde olsakda ayni hedef icin cabaliyoruz ve inanki birileriyle bunu paylasmak, yazilida olsa cok guzel, birilerinin seni anladini bilmek daha da guzel. Rabbbim herseyin hayirlisini nasip etsin.
Sağol canım. Bu benim değil doktorun fikri zaten. Tüpler kapalı olursa ne farkeder ki. Zaten rahime bırakılmıyo mu embrio. Yani o yolları geçmio mu? Doktor gerek yok dedi. Haziranda başlıyoruz. İlaç dozlarım bile belirlendi. Senin nası gidiyo?
Benim tedavim daha baslamadi, Mayis'in ortalarinda adet olcam sanirim o zaman tedavi basliycak, folic asid almaya basladim, hasta oldumda da dogum kontrol hapina basliycakmisin, odnan sonra gelsin igneler. Bende bilmiyorum nasil gitcek cunku yurtdisinda ilk tecrubem olcak, process turkiyede kinden farkliii hayirlisi bakalimmm
Keşke burda yaptırabilsen. Burda okuduklarıma göre transferden sonra yatırmıyolarmış falan. Neden gelmiosun. Ailen burda değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?