Yumurtalarımız Toplandıktan Sonra Neler Yaşadık?

ciddi misin :13: belki karşılaşmışızdır bile

ayın 15 inden sonra gidip bakıcam kan testiyle bakacaklar inşaallah hayırlı sonuçlarla dönerim eve

sen tedavinin neresindesin sorunun neydi ilk gidişin mi oraya vs ayrıntı yazsaydın keşke

mrb dilara... belki de karşılaştık canım... benim hafta sonu toplanacak yumurtalar sona doğru yaklaştım sonrasında heyecanlı bekleyiş. bugün kontrol için gitmiştim bi bayanla tanıştım onunda ilk denemesiymiş ve bebeğinin kalp atışlarını dinlemek için gelmiş.. belki de ikiz gebelik olabilirmiş... benim kayseri tüp bebekte ilk denemem. ilk ikisini memorial hastanesinde denedik ama olmadı... eşim azospermi tese ile sperm bulundu... biz bayağı bişeyler yaşadık en sonunda burda kendi yaşadığımız yerde tedavi olmaya karar verdik.ayrıntıya girersem çıkamam çokkk anlatacak şeyler var... ayın 15 i demek test tarihin inşallah hayırlı haberlerini bekliyorum canım...testi burda yaptıracan değilmi başka bir hastane değil...

evet evet burda yaptırıcaam başka yere gitmem

Aslında benim Kadın doğum drum Ömür Hastanesinin de başhekimi Mustafa Ertürk
Ankara ya gidiyim istiyodu burda yapalım istedik hep
ama bunlar açılınca burayı tavsiye etti

şimdi o da çok sevindi , ama İkiz olursa 4- 5 aylıktan sonra hep yatarsın dedi bana :97:
riskli oluyomuş tüp bebek ikizi :96:

İnşaallah senin de sonuçların iyi gelir sıkma canını kendinize iyi güzel davranın:81:
eşinde canını sıkmasın ,bu işler nasılsa olacak
tecrübelisiniz yani teseden 3-5 tane sperm bile yeter :79:
ilaçdı bitkiydi denemekten korkmasın

Sigara içmiyodur eşin di mi ? o da önemli biliyosunuz kg fazlası gibi

yok canım eşimde bende sigara kullanmayız... sperm sayımız iyi tese memorialde olmuştu dondurulanları ordan buraya getirdik...kilo problemimizde yok ama tamamen kısmet işi... ikiz olması güzel ama dediğin gibi riskleri çok... Rabbim sağlıklı sıhatli versinde tek ikiz farketmez tabi..mustafa ertürk'te kayseride bayağı ünlüdür ismini çok duydum ama hiç gitmedim... zaten bizim sorun belliydi... senin tedavi uzun protokolmuydu... kaç gün iğne kullandın... benim yumurtalar biraz yavaş büyüyor...

güzel sonuçlar alırsın umuyorum
işinin ehli insanlar var merkezde :94:

ben kısa protokoldeydim çünkü tüm işlemleri önceden yapmıştım bi tek yumurta takibim kaldı o da Gonal-f le tamam:80:

7 gün sürdü iğnelerim benim çünkü e2 çok aşırı büyüyo dr OHSS riskine sebep olamak için kesiyo hemen
yani bisürü yumurta oluyo o da tehlikeli yumurtalık aşırı büyüyor

suzi dilara naptın canım. sonucunu merak ettim dün belli olacaktı değilmi inşallah hamilesindir. bende transfere gidiyorum bugün.

senın sonucun pozıtıf oldugunu bılıordum rabbım saglıklan kucagına almayı bızlerdee yasatmayı nasp eylesın ınşşşş
duanı eksık etme bneımde lucrın bıtmek uzere
ayagını surt bız geelelım teyzesı :)

Arkadaşlar bişey sormak istiyorum. Yumurta toplandıktan sonra çok ağrınız oluyormu ve yatmanız dinlenmeniz gerekiyormu?

benim yumurtalarım toplandıktan sonra misafirim gelicek. Kabul eymesemiydim, biraz kafam karıştı

benim yumurtalarım toplandıktan sonra iki gün çok ağrım oldu hep yattım , bence misafir kabul etme çünkü rahat hareket edemiyorsun zaten !

benimde dün toplandı...dün baya bir ağrım vardı birde uykum vardı anesteziden dolayı...bugün işe gititm ama kalkıp oturuken yine sancım var

benimde dün toplandı...dün baya bir ağrım vardı birde uykum vardı anesteziden dolayı...bugün işe gititm ama kalkıp oturuken yine sancım var

canım,benim de dün toplandı yumurtalarım. sen işe gidebilmişsin ne güzel, ben sürekli yatıyorum şişkilik hissi çok rahatsız ediyor. transferin ne zaman, kaç yumurtan toplandı?

Ben iki kez tüp bebek tedavisi gördüm ilkinde 16 ikincisinde 17 yumurtam toplandı. Hafif anastezi altında yapıldı toplama işlemi. Ayılmak biraz zaman alabiliyor yani toplamaya girmem uyanmam ve taburcu olmam 3 saati falan bulmuştur. Ama anastezi uzmanı bana ve yanımdakilere ogün araba kullanmamamı, bıçak ve kesici aletler kullanmamamı, dikkat gerektirecek isler yapmamamı ve istirahat etmemi söylemisti.

Gelelim toplama isleminden sonra neler yaşadım? Uyandıktan sonra beni Dinlenmeye aldılar hafif yemekler getirdiler, ağrımın olup olmadıgını söylediler o sırada yoktu ama ben var dedim agrıkesici igne yaptılar ogün boyunca hic agrım yoktu gayet iyiydim. Ertesi gün ve sonrasındaki 5 gün falan karnımda şişlik vardı ve idrar yaparken sancım oluyordu. Hatta idrar torbası dolmaya baslarken agrım oluyordu. wc ye gidip ilk idrara başlarken ve bitirirken agrım oluyordu. Sırf o yüzden sıvı almak istemiyordumki wc ye girmeyeyim. Onun haricinde gayet rahattım.

Bence sen misafir isini ertele bi 20 gün kadar falan. yada ertesi gün al misafirini. Toplamadan 3gün yada5 gün sonra transfer oluyo sonrada genelde yatman dinlenmen gerekiyo alamazsın bence.

çok çokçok teş. ederim kızlar. Benim yarın toplanıcak yumurtalarım sabah. Misafirlerim cuma akşamı gelicek öyle çay içmeye çok zorlamıycam kendimi. Belki ağrım olursa eşimde istemeyebilir misafirleri tabi. Hayırlısı olsun bakalım.

Allah herkezin gönlündeki muradını hayırlısıyla versin inş

benimde dün toplandı yumoşlarım. anestezi verdiler ama düşük sanırım yarısında uyandım tekrar verdiler. sonrasında çok ağrım oldu fazlda yatırmadılar yarım saat felan ama evde yattım mecburen wc de çok kötü ağrıyor bugün hala ağrım var. allah hepimize güç kuvvet versin bu kadar emeğe karşılık mevlam meleklerimizi bizlere bağışlasın.

merhabalar,bende pko hastalığı var yumurtalarımı resmen dizginliyememişlerdi.32 yumurtam toplandı toplama işleminden sonra bol bol su için ben hastanede yattım o yüzden vücudumda su toplaması oluşmuştu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…