Yumurtalarımız Toplandıktan Sonra Neler Yaşadık?

canım belkide cok yumurtası toplananlarda cok agrı olabiliyordur. Ben pko lu oldugum icin benden cok toplandı o yüzden aynen benimde wcde cok sancım oluyordu. Ama o 1 hafta kadar sürdü bende gerci sonlarına dogru hafifledi ama yinede 1hafta kadar sürmüstü. Allah hepinizin yardımcısı olsun. Ben kurtuldum Allah sizide kurtarsın insallah....

yumurta toplama işlemim çok kötü geçti anestezi çok fena yaptı beni hastaneden çıkarmadılar beni bulana bulana çıkara çıkara bi hal oldum, başıma gelen en kötü şeydi ne kadar zormuş meğersem. bana denk geldi o da allahım size yaşatmaz inşallah. transfer acıyo u acaba şimdi de onddan korkuyorum fena halde.

meraba arkadaşlar tüp bebekte tek olmadığımı bilmek ve deneyimlerinizi paylaşmanız içimi rahatlattı benimde dün yumurtalarım toplandı işlem sırasında uyutulduğum için hiç bir şey hissetmedim daha sonra hasta yatağımda uyandım.ve adet sancısından biraz fazla ağrım ve çok hafif kanamam oldu korktuğum gibi değildi yani .4 yumurtadan 2 si toplanmış biri yeterli olgunlukta değilmiş moralim çok kötüydü bu sabah aradılır ve tek olan yumurtam döllenmiş büyümesini bekliyorum bütün kalbimle rabbim isteyen herkese nasib etsin mis kokularını içimize çekmeyi

meraba arkadaslar.benimde pazartesi gunu alinacak yumurtaliklarim.cok fazla sayida gelistiler.doktorum say say bitiremedi.tabi buda iyi birsey degil.tam belli degil ama sanirim geri bana yerlestirilmeyecek.horman seviyemin yuksek oldugunu soyluyorlar.yarin kan sonucuma gore belli olacak belki birdahaki ayi beklemem gerekebilirmis.uzuldum.

tedavin hangi hastanede oldu merak ettim.hiç yarısında uyanıldığını duymamıştım.geçmiş olsun.meleklerine kavuşman dileğiyle.

Slm arkadaşlar öncelikle topiği açan arkadaşa teşekkür ederim.böyle zorlu bir yolda rabbim yardımcımız olsun hayırlı ömürlü bebeklerimizi kucağımıza alalım nasipse.burdan birbirimize destek olup moral varmek çok iyi olacak inanıyorum.kısaca kendimi tanıtayım ismim şefika 30 yaşındayım 11 yıllık evliyim evliliğimin 2 yılında düşükle sonuçlanan bir gebeliğim olmuştu daha sonra normal yolla hamile kalamadım 2003 eylülünde aşılama yaptırdık ve hamile kaldım. şuan 7 yaşında bir oğlum var çok şükür ama oğlumun bir kardeşi olmadı yıllarca. derken tüp bebek son şansımız olduğunu söyledi doktorumuz bugün yumurtalarım toplandı 5 tane bakalım yarın haber verecekler hayırlısı diyorum.rabbim hiç tatmayanlara taddırsın tabi benim gibi ikinciyi isteyenlerede versin hayırlı ömürlü ve sağlıklı.

bugün yumurtalarım toplandı kızlar.centrum tüp bebek merkezinde oldu işlem.ilk defa gittim.inanılmaz iyi bi yer .insana kendini özel hissettiriyolar.a dan z ye herkes pervane oldu etrafımda.genel anestezi oldu.çok rahat geçti,kendime geldiğimde yatağımdaydım ve hafif bi ağrım vardı.sonra doktorum geldi 7 yumurta TOPLADIK DEDİ.DÜNYALAR BENİM OLDU.ben 4 bekliyodum çünkü.eve bile otobüsle geldim o sevinçle düşünün.akşam bişi sormak için doktoru aradım.canım yumurtaların 4ü şekilsiz çıktı,diğer üçünün durumu da belli değil dedi.şok geçirdim.ağlaştık bi süre eşimle.kardeşim gelmişti şehir dışından .o da çok üzüldü.şimdi toplamaya çalışıyorum kendimi.ben böyle bişi ilk defa duydum.hani kalitesiz falan derlerdi de ben şekilsiz yumurta ilk defa duydum.kalan üçünün döllenip döllenmeyeceği belli değil,bir de döllenen yumurtaya embriyo testi yapılacak.bizde dna kırıklığı olduğundan.hadi bi tane tuttu,dnası da iyi.rahme tutunma ihtimalini bekliycez.çok zor çok.allah kimseye vermesin

çok geçmiş olsun ama daha birşey belli değil normal gebeliklerde de sadece bir embriyo var üzmme kendini işaLLHA istediğin gibi olur güzel düşün :))

arkadaşlar dün benim de yumurtalarım toplandı.allah şükür hiç bir sıkıntım yok.ne ağrım ne kanamam hiç bir sorunum yok.16 tane yumurta toplandı bugün haber bekliyorum bakalım kaçı döllenmiş.

slm arkadaşlar bayadır yazamadım malum transferim yapıldı 5 yumurtadan 3 döllendi 3de transfer edildi 19 mart ta. 1.nisan günü kandan bthcg değerim 165 çıktı doktor erken gebelik yani hamilesiniz dedi şimdi yarın tekrar kan tahlili yaptıracağız değerim yükselmişmi bakalım yavrum veya yavrularım benimle tutundular annelerine sıkı sıkı inşallah rabbim tamamına erdirir hayırlı ömürlü sağlıkla kucağıma almayı nasip eder.

merhabalar.. öncelikle tüm isteyenlere bu duyguyu tattırsın rabbim.. şefikacım bnm de senin gibi bir çocğum var.. normal oldu... ama 2.si olmadı. ileri evre endometriosizmişim.. son çare tüp bebeğe başladık.. pregn oluyorum. 2 aydır da lucrin oldum. 8-10 gün sora toplama işlemi yapılacakmış.. bakalım hayırlısı artık... tedavisi sonuçlanan arkadaşlar.. müjdelerinizi paylaşırmısınız..

3 ünü nasıl transfer ettiler.. yeni yasa çıkmış die biliodum... tek dediler..

merhabalar arkadaşlar cumanız mübarek olsun.1.nisan test günümdü kan değerim 165 çıktı doktor hamilesin dedi 4 gün sonra tekrar bakalım dedi.5.nisan salı günü tekrar baktırdım değerim 1722 olmuş haftaya çarşamba ultrason la bakılacak çok mutluyum.Rabbim dileyip isteyen maddi manevi emek sarf eden herkese versin inşallah(amin)
cazii arkadaşım bende yumurta rezervi azlığı var ondan 3 embriyo transfer edildi ama yasa gereği tek olduğunu ben bilmiyodum şahsen, doktorum böyle uyguladı.

ay ne güzel yaa.. bende nasıl ikna etsem 3 tane olsa diorum... hayırlı uğurlu olsun allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin cnm çok sevindim.. bizede nasip olur inş. burdan müjdelemek... hamilelerin duaları kabul olur muş bol bol dua et bizim için olur mu cnm... bugün 4. prgon oldum sanırım 7-8 güne toplama olur ben çok korkuyoruuummm..... daha çok transferden....

cnmm benım de yarın yumurta toplama ıslemım yapılacak allahım hakkımızda hayırlısını nasıp etsın ınsallahhhhh....

slm arkadaşlarbenimde 2.denemem ilkinde 22 yumumurta toplandı anestesi ozamanda aldım ama daha çok ağrı ve sancım olmuştu çok zor 2 gece geçirdim.2.denememizin toplama işi 22/04/2011 toplama işi yapıldı ewt yine ağrım çok oldu ama ilkine göre daha iidim ama insan ne kadar ağrı ve sancı çekerse çeksin sonuç beklemek kadar can acıtmıyor umarım benim gibi olan siz dostlarımın da pozitif sonuçlar almamızı diliyorum

Merhaba arkadaşlar benim eşimde azospermi var çok şükür micro tese ameliyatında sperm bulundu ama spermlerimiz yeterli kalidede değil çok hareketsizmiş 20 tane yumurtam toplandı sizce hareketsiz spermler ile gebelik oluşurmu lütfen beni bilgilendirin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…