benimde dün toplandı yumoşlarım. anestezi verdiler ama düşük sanırım yarısında uyandım tekrar verdiler. sonrasında çok ağrım oldu fazlda yatırmadılar yarım saat felan ama evde yattım mecburen wc de çok kötü ağrıyor bugün hala ağrım var. allah hepimize güç kuvvet versin bu kadar emeğe karşılık mevlam meleklerimizi bizlere bağışlasın.
benimde dün toplandı yumoşlarım. anestezi verdiler ama düşük sanırım yarısında uyandım tekrar verdiler. sonrasında çok ağrım oldu fazlda yatırmadılar yarım saat felan ama evde yattım mecburen wc de çok kötü ağrıyor bugün hala ağrım var. allah hepimize güç kuvvet versin bu kadar emeğe karşılık mevlam meleklerimizi bizlere bağışlasın.
bugün yumurtalarım toplandı kızlar.centrum tüp bebek merkezinde oldu işlem.ilk defa gittim.inanılmaz iyi bi yer .insana kendini özel hissettiriyolar.a dan z ye herkes pervane oldu etrafımda.genel anestezi oldu.çok rahat geçti,kendime geldiğimde yatağımdaydım ve hafif bi ağrım vardı.sonra doktorum geldi 7 yumurta TOPLADIK DEDİ.DÜNYALAR BENİM OLDU.ben 4 bekliyodum çünkü.eve bile otobüsle geldim o sevinçle düşünün.akşam bişi sormak için doktoru aradım.canım yumurtaların 4ü şekilsiz çıktı,diğer üçünün durumu da belli değil dedi.şok geçirdim.ağlaştık bi süre eşimle.kardeşim gelmişti şehir dışından .o da çok üzüldü.şimdi toplamaya çalışıyorum kendimi.ben böyle bişi ilk defa duydum.hani kalitesiz falan derlerdi de ben şekilsiz yumurta ilk defa duydum.kalan üçünün döllenip döllenmeyeceği belli değil,bir de döllenen yumurtaya embriyo testi yapılacak.bizde dna kırıklığı olduğundan.hadi bi tane tuttu,dnası da iyi.rahme tutunma ihtimalini bekliycez.çok zor çok.allah kimseye vermesin
Slm arkadaşlar öncelikle topiği açan arkadaşa teşekkür ederim.böyle zorlu bir yolda rabbim yardımcımız olsun hayırlı ömürlü bebeklerimizi kucağımıza alalım nasipse.burdan birbirimize destek olup moral varmek çok iyi olacak inanıyorum.kısaca kendimi tanıtayım ismim şefika 30 yaşındayım 11 yıllık evliyim evliliğimin 2 yılında düşükle sonuçlanan bir gebeliğim olmuştu daha sonra normal yolla hamile kalamadım 2003 eylülünde aşılama yaptırdık ve hamile kaldım. şuan 7 yaşında bir oğlum var çok şükür ama oğlumun bir kardeşi olmadı yıllarca. derken tüp bebek son şansımız olduğunu söyledi doktorumuz bugün yumurtalarım toplandı 5 tane bakalım yarın haber verecekler hayırlısı diyorum.rabbim hiç tatmayanlara taddırsın tabi benim gibi ikinciyi isteyenlerede versin hayırlı ömürlü ve sağlıklı.
slm arkadaşlar bayadır yazamadım malum transferim yapıldı 5 yumurtadan 3 döllendi 3de transfer edildi 19 mart ta. 1.nisan günü kandan bthcg değerim 165 çıktı doktor erken gebelik yani hamilesiniz dedi şimdi yarın tekrar kan tahlili yaptıracağız değerim yükselmişmi bakalım yavrum veya yavrularım benimle tutundular annelerine sıkı sıkı inşallah rabbim tamamına erdirir hayırlı ömürlü sağlıkla kucağıma almayı nasip eder.
merhabalar arkadaşlar cumanız mübarek olsun.1.nisan test günümdü kan değerim 165 çıktı doktor hamilesin dedi 4 gün sonra tekrar bakalım dedi.5.nisan salı günü tekrar baktırdım değerim 1722 olmuş haftaya çarşamba ultrason la bakılacak çok mutluyum.Rabbim dileyip isteyen maddi manevi emek sarf eden herkese versin inşallah(amin)
cazii arkadaşım bende yumurta rezervi azlığı var ondan 3 embriyo transfer edildi ama yasa gereği tek olduğunu ben bilmiyodum şahsen, doktorum böyle uyguladı.
ay ne güzel yaa.. bende nasıl ikna etsem 3 tane olsa diorum... hayırlı uğurlu olsun allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin cnm çok sevindim.. bizede nasip olur inş. burdan müjdelemek... hamilelerin duaları kabul olur muş bol bol dua et bizim için olur mu cnm... bugün 4. prgon oldum sanırım 7-8 güne toplama olur ben çok korkuyoruuummm..... daha çok transferden....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?