arkadaslar bende su anesteziden korkuyorum hiç almadım bugüne kadar birde ben biraz üşüttüm anestezi uzamnı antibiyotik verdiii yoksa anestezi verilemezmiş
benimde bu sabah toplandı yumurtalarım 7 tane toplanmış 7 side istenen seviyede olgun değilmiş laboratuvarda olgunlaştırılacakmış yani dr pek umutlanmayın demek istedi hayırlısı napalım. 1-2 tanesinin olgun olmasını bekliyorduk beklediğimiz sonucu alamadık dedi bakalım laboratuvarda nasıl olcaklar
anestezi esnasında hiçbirşey hissetmiyorsun korkma keşke transfer işleminde de anestezi yapsalardı ben çok zorlandım yumurta toplama işleminden sonra kabızlık ve şişkinlik yaşadım o yüzden fazla su içip idrara sıkışamadım alttan su verdiler çok canım yandı çok şükür şu anda hamileyim yani kan tahlillerim öyle gösteriyor daha ultrasonda bebişi göremedim allah hepimize nasip etsin[/QUOTE
o kadar cok anestezi aldım ki kurtajlarda, tup bebekde, rahım fılmınde ,hıstereskopilerde ,merak etme Allahın ıznıyle hıc bır sey olmaz tatlı tatlı uyuyorsun :))
arkadasım ne guzel haberler vermıssın dılerım saglıkla kucagında gorecegın gunler de gelır..Hadı hayırlısı
benim bu gün 8 tane yumurtam toplandi insallah ilkinki gibi kalitesiz olmaz yarin belli olacak cok korkuyorum kalitesiz olurlardiye allah herkesin yolunu acik etsin duva etmekten baska elimizden birsey gelmiyor....
Bu konuya uzun süre kimse bir şe yazmamış???
Yakın zamanlarda yumurtası toplanmış veya toplanacak olan arkadaşlar neredesiniz??
Ben bu akşam çatlatma iğnesini olucam,perşembe sabah da toplamaya gidicem,bu üçüncü ama ,yine de ilk gibi heyecan dorukta
Korkmana gerek yok,en ufak bir tereddütleri olsa transferi erkene alıyorlar,5.gün embryosu daha iyi deniyor,o zamana kadar dışarıda bölünmeye devam edebiliyorsa rahime tutunma ihtimali de daha çok olurmuş,ama 5. güne kadar dış ortamda dayanabilen embryo da sık olmuyor,genelde 3. gün transferi yaygın, bu da kötü değil aslında, mesela benim daha önce 3. gün transferi olmuştu ve bir kızım var şimdimerhaba benim ilk denemem dün yumurtalarım toplandı 11 yumurta çıkmış az önce klınığı aradım 6 sı dönlendi dediler ama kalıtelirin bilmiyorum cuma yada c.tesi transfer olur dediler sizce nasıl benim nedense hiç umudum yok o zamana kadar yaa yumurtaların hepsi ölürse birde 3. gün embriyosu 5.gün embriyosu diyorlarya hangisi daha iyi olıyor?
arkadaşlar hepiniz bilgi verici bir şekilde yazmışınız saolun burdan okuyup öğreniyorum benimkinede az kaldı inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?