Yumurtalarımız Toplandıktan Sonra Neler Yaşadık?

benimde haziran 2011 ilk denemem olduu aç karnına sabah erkenden hastaneye gittik odaya aldılar saat gelince yumurta toplanması için ameliyat odasına geçirdiler serum takıldı sohbet muhabbet yanımdaki hemşirelerle anestezi uzmanıyla falan sonrasında serumun içine antibiyotik iğne yaptılar bir sorun olmasın diye dr. geldi onla sohbet ederken anestezi yapıldı ben uyumuşum tabii uyandığımda sedyedeyim başımda hemşireler odaya getirdiler beni biraz kanamam oldu birazda ağrım oldu ama o kadar çok değil hafif bir şeklilde ne zaman kendinize gelirseniz o zaman çıkabilirsiniz dediler öğleye çıktık eve geldik o gün yattım dinlendim hafif ağrılarım devam etti tabii ertesi günü hiçbirşeyim kalmamıştı çok şükür....
herkesin bünyesinden bünyesine farklılık gösteriyor bu gerçek tabi..

arkadaslar bende su anesteziden korkuyorum hiç almadım bugüne kadar birde ben biraz üşüttüm anestezi uzamnı antibiyotik verdiii yoksa anestezi verilemezmiş

anestezi esnasında hiçbirşey hissetmiyorsun korkma keşke transfer işleminde de anestezi yapsalardı ben çok zorlandım yumurta toplama işleminden sonra kabızlık ve şişkinlik yaşadım o yüzden fazla su içip idrara sıkışamadım alttan su verdiler çok canım yandı çok şükür şu anda hamileyim yani kan tahlillerim öyle gösteriyor daha ultrasonda bebişi göremedim allah hepimize nasip etsin

merhaba bende aranıza katıldım sim m.tese oldu cok sükür cok sayıda sperm bulundu önumuzdeki adetimde ben baslıyorum inanılmaz korkuyorum herkese gore değişik oluyormus agrısı olanda var olmayanda iiyicne stres oldum ya ne olur bıraz bılgı verın cokmu kotu bir işlem

benimde bu sabah toplandı yumurtalarım 7 tane toplanmış 7 side istenen seviyede olgun değilmiş laboratuvarda olgunlaştırılacakmış yani dr pek umutlanmayın demek istedi hayırlısı napalım. 1-2 tanesinin olgun olmasını bekliyorduk beklediğimiz sonucu alamadık dedi bakalım laboratuvarda nasıl olcaklar

canım inşallah, güzel gelişmeler olur. kısmet işte bilmiyoruz ne oluyor, nasıl oluyor. Allahım isteyen hepimize çifter çifter nasip etsin inşallah.

kısmetse benım de yarın sabah 9.30da toplanacak.artık bu tedavıde saglıklı hayırlı bır evlada hamıle kalmak anne olmak ıstıyorum.
ve sayfaya yazan tum anne aday adaylarının en kısa zamanda bu sayfaları sadece okuyan ve dua edenler olarak takıp etmesını dılıyorum rabbımden..
dualarını eksık etmeyın yumurta sayım az ne yazıkkı .
Ama umutsuz değılım sağlıklı tek yumurta sağlıklı bebek ya da bebekler demek bence ve RABBİM VERMEYİ DİLEDİYSE GERİSİ HİKAYE.YALNIZCA O'NA SIĞINIYORUM ....

ben 2011 nisan ayında tüp bebek yaptırdım tam 22 tane 1. kalite yumurta toplamışlardı ben okadar beklemiyodum tabi hepside döllendi yumurtalar toplandıktn sonra bişey yoktu çok rahattım ama transverden sonra olanlar oldu tranver işlemi bittiginde odaya almışlardı beni tuvalete gitmek için kaltım geri yataga gidiyordumki felaket bi baş dönmesi annem olmasaydı yeri öpecektim yani beni 3 saat orada tuttularkendime gelemedimki midem bulundı sürekli ogün pek bişeyim yoktu aslında 1-2 gün sonra karnım şişmeyemeye başladı bu arada sürekli kusuyorum ama ne şişmek nefes
alamıyorumdum bi yandandan kusuyorum inanın okadar kötüydüki eşime vasiyet vermeye başlamıştım artık hergün hasneye gitmek zorundaydım ne bişey yiyebiliyom nede içebiliyorum ne yiyiip iççsem geri çıkıyo şişligin inmesi içinde bol bol sıvı tüketmem lazımmiş ama neeerdeee hergün serum taktılar biz artık umudumuz iyice yitirdik zaten o kadar zorladımki kendimi kusarken elimde olmadan bebek felen kalmaz dedim kalmadıda zaten doktorlar çok umutlu konuşuyordu yumurtalarınıız çok kalite sen gençsin tutma olasılıgı yüksen felen dediler ama o olaylardan sonra biz zaten tutmaz tutsada kalmaz dedik ama dondurlmuş yumurtalar var onları deniyecez ben KORKUMU yenebilirsem tabi bu benim başıma gelen olay 100 kişiden birinde görülürmüş oda ben oldum RABBİM yaşadıklarımı kimseye yaşatmasın hepimize saglıklı bebişler inşallah

Son düzenleme:
benim bu gün 8 tane yumurtam toplandi insallah ilkinki gibi kalitesiz olmaz yarin belli olacak cok korkuyorum kalitesiz olurlardiye allah herkesin yolunu acik etsin duva etmekten baska elimizden birsey gelmiyor....

benim bu gün 8 tane yumurtam toplandi insallah ilkinki gibi kalitesiz olmaz yarin belli olacak cok korkuyorum kalitesiz olurlardiye allah herkesin yolunu acik etsin duva etmekten baska elimizden birsey gelmiyor....

beyzacım benimde bugün 8 tane yumurtam toplandı senin yumurtaların ne oldu ? transferin yapıldımı ben yarın haber alıcam ve cok heyecanlıyımmmm.....

yarın benim yumurtalarda toplanacak hayırlısı.anestezi almaktan çok korkuyorum..Allahım inşallah emeklerimizi boşa çıkarmaz.

Arkadaşlar ben dün yumurta toplama işlemi yaptırdım 17 adet yumurtam toplandı ancak 7 tane yumurtam gerekli olfunlukta imiş ve bunların da sadece 5 tanesi döllenmiş ancak izlemeye devam edeceklermiş.Peki anlamadığım husus madem bu yumurtaları labovatuar ortamında geliştirebiliyorlar neden kullanmadıklarını bu şekilde büyütüp hazır hale getirmiyorlar.Benim bu ilk tüp bebek denemem ve transfer kaç tane gerçekleşcek çok meraktayım.Allahım yüzümüze gülsün , çok meşakatli bir işlem tüp bebek..:18:

Bu konuya uzun süre kimse bir şe yazmamış???
Yakın zamanlarda yumurtası toplanmış veya toplanacak olan arkadaşlar neredesiniz??
Ben bu akşam çatlatma iğnesini olucam,perşembe sabah da toplamaya gidicem,bu üçüncü ama ,yine de ilk gibi heyecan dorukta

merhaba benim ilk denemem dün yumurtalarım toplandı 11 yumurta çıkmış az önce klınığı aradım 6 sı dönlendi dediler ama kalıtelirin bilmiyorum cuma yada c.tesi transfer olur dediler sizce nasıl benim nedense hiç umudum yok o zamana kadar yaa yumurtaların hepsi ölürse birde 3. gün embriyosu 5.gün embriyosu diyorlarya hangisi daha iyi olıyor?

Korkmana gerek yok,en ufak bir tereddütleri olsa transferi erkene alıyorlar,5.gün embryosu daha iyi deniyor,o zamana kadar dışarıda bölünmeye devam edebiliyorsa rahime tutunma ihtimali de daha çok olurmuş,ama 5. güne kadar dış ortamda dayanabilen embryo da sık olmuyor,genelde 3. gün transferi yaygın, bu da kötü değil aslında, mesela benim daha önce 3. gün transferi olmuştu ve bir kızım var şimdi

MAŞAALLAH ALLAH bağışlasın cevabın için çok sağol bende merakla bekliyorum inş herşey güzel olur

arkadaşlar hepiniz bilgi verici bir şekilde yazmışınız saolun burdan okuyup öğreniyorum benimkinede az kaldı inşallah...

kızlar dün yumoşlarımı toplattım valla çok kolay değilmiş sabahın erken saatlerinde gittim hemen yatış işlemi başlattılar sonra 9:30 da ameliyata aldılar ameliyathaneye girdim kalbim nasıl carpıo anlatamam sonra anestezici geldi uçusa hazırmısn:) dedi ben kafamı salladım daha bişi hatırlamıom gözümü açtıgımda odamdayım eşim gözyaslarımı silio nasıl ağlıyorum ama icimden gelio sebebsiz neys cabucak uyandım kendıme geldim ama karnımda bi ağrı adet sancısı gibi hemen bı agrı kesıcı iğne gecti 20 dak bir wc ye gittim. doktor geldi birsürü ilac verdi haplar falan jelide kullanmaya basladım dün. bügünde çok şükür iyiym ama ev soguk gibi geldi bana bugun petekleri yaktık neys 5 tane yumurtamı toplamıslar 4 ü kaliteliymiş birazöncede aradılar 2 si döllenmiş biraz üzüldüm cumrateside sıkışık gel tarnsfer olcak dedi hayırlsı ne diyelim ALLAHIM "künfeyekün" (ol dedi oluverdi) dese olur inşş..

Benim de bugün toplandı,hakikaten anestezi altında ne kadar konforlu,şimdi biraz kasıklarımda ve belimde ağrı var doğal olarak,bakalım gelişmeleri nasıl,tahmini ne zaman transfer olur ,hepsini yarın öğrenicez biz de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…