Yumurtalarımız Toplandıktan Sonra Neler Yaşadık?

Hiç belli olmaz canım,benim de daha önceki denememde transferden bir önceki gün babamın acilen hastaneye götürüldüğünü ve yoğun bakıma yattığını öğrendim,sonra 12 günlük bekleme sürecinde acil by-pass oldu,şükür sağlığına kavuştu,benim de sonucum pozitifti

Benım yumurta toplandıktan sonra degıl oncesınde moralım cok bozulmustu hanı ınsanın ıcıne kotu bır hıs coker ya...
Ama sagolsun hemsıre hanımlar benı aglarken gorunce yatıstırdılar..Ve bosuna aglamısım

Bence her zaman olumlu dusunmeye calısın bosuna moralınızı bozmayın.Cunku hersey olacagına varıyor..Hepınıze hayırlı transferler dılıyorum D

[
Wish, sen ne yaptın canım,oldu mu transferin???

canım c.tesi transferim oldu gecesi evi su bastı ertesi günde bende bir miğde bulantısı bir ateş üşüme yanma baş dönmesi hepsi bir arda moralim çok bozuldu ağla ağla mahvaoldum bugun kendime gelebildim sen nasılsın nete giremedim bu arada senn transfer oldumu

İyi olduğuna sevindim,ben de diğer topikte bu üstüste yaşadığın olumsuzlukları okuyup merak etmiştim seni,ben iyiyim, enim de dün transferim oldu, iki embryo transfer ettiler,29 ekim test tarihim

selam arkadaşlarrr sonucumu aldım veeee hamileyimm... allah isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin.... BHCG değerim 82. cmt tekrarlayacağız dedi dr. bakalım inşallah yükselir.....

selam arkadaşlarrr sonucumu aldım veeee hamileyimm... allah isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin.... BHCG değerim 82. cmt tekrarlayacağız dedi dr. bakalım inşallah yükselir.....

canım çooooooooooooooooooooook sevindim darısı başıma inş böyle pozitif haberler duyunca çok seviniyorum benimde transferin 4.günü adet olcakmışım gibi ağrım var ve olumsuz olaylar yaşadım merakla ve heyecanla bekliyorum

cnm hamile varmı diye bakıodum nihayet güzel haberleri almaya başladık hayırlı olsun çok sevindim bebiş geliomuş ))... umarım 9 ay taşımak nasip olur ve yavrunu kucağına alırsın sağlıcakla inş..

[teşekkür ederim arkadaşlar........darısı başınıza.....benimde adet olduğum zaman daha önceki dikişlerim acırdı. şimdide acıyınca biraz endişe ettim ama ilgisi yokmuş......adet olucam sanıp stres yapmayın.......

Tebrik ederim, Allahım sağlıklı bir hamilelik, sağlıklı bir doğum nasip eder inşallah. Hayırlısıyla büyütürsünüz, Allah isteyen herkese nasip etsin..

teşekkür ederim arkadaşlar ama öksürükten ölüyorum. dr. bukadar öksürüğe bu bebek duruyorsa çok inatçı olucak demek ki dedi. hormon ilaçları astım yapmış olabilirmiş.. benim gibi öksürenler varsa yazabilir mi? birde dr. antibiyotik verdi. almadım ama....

selam arkadaşlar benim tedavim sürüyor iğnelerimi oluyorum düzenli kontrollerime gidiyorum en son bu sabah gittim iğnelere devam cumartesi tekrar çağırdı doktorum sanıyorum toplama işlemi için cumartesi gün belirlenicek gidişata göre ama önümüzdeki hafta olucağı kesin ilk kez anestezi alıcam ilkez böyle bi işlem yaptırıcam ve açıkçası acayip tırsıyorum eşime belli etmemeye çalışıyorum ama gün yaklaştıkça iyice korkmaya başladım umarım her şey yolunda gider dua edin benim içinde lütfen

şehnazcığım sakın korkma!..... o kadar basit ve kısa işlemler ki....ne olduğunu anlamadan bitiyor bile.....allahım yar ve yardımcın olsun....

merhaba bugün son kontrolüme gittim bu gece çatlama iğnesi olucam ve cuma günü toplama işlemi yapılacak ama sadece 3 olgun yumurta olmuş doktorum yeterli dedi çünkü sadece tek embiryo transferi yapılacak bana 35 yaşını aşmamış olduğum için umarım herşey yolunda gider transfer gününüde bildirim benim için dua edin lütfen genel anestezi alıcam ilk defa inşallah herşey yolunda gider...

Tup bebege giren arkadaslar Allahim yuzumuzu guldursun! Insallah hamile kaliriz.Hamile kalanlar bebislerini ellerine almayi nasip etsin!

Arkadaslar Dun 1.12.2011 tarihinde yumoslar toplandi 4 adet yumurta ciktigini ve 3-olgun oldugunu soylemisti . Kendi Dr. izine gittigi icin baska dr toplama islemini yapmisti. Surekli 6-7 yumurta var diyorlardi son 28.11.2011.tarihinde bakildiginda durum ayni idi. Dun hastanede 1 saata yaklasik kaldim eve dondim corba ictim biraz bekleyip 2 bardak cay sonra ilaclarimi ictim wc gittim kucuk hic yapamadim. 30 dk bekledim tekrar gittim hic yapamadim tekrar hastaneye gittik Dr bakti rahim hersey normal dedi (kusura bakmayin orda kucuk wc yaptirmaya calisti Nerdeyse rengi koyu kirmizi- siyah rengindeydi) Igne vurdular sonra tekrar ilaclar aldim eve donunce wc girip agliyorum birkac saat durum ayniydi sonra Sukurler olsun aglaya yapabildim siyah renginde idi.

Dr bebreklerden kaynaklaniyor diyor. Transfer 5.12.2011 tarihinde olacak. Suan Nerdeyse 10-dan fazla ilaclar gunune 2-kere aliyorum. Bu arada buyuk kucuk wc bugun sukur sorunsuz oldu. Sasirmis durumdayim Transfer gunu belli ilaclari icmelisin diyor... Gecen sene sadece yumoslar toplandi transfer oldu folik asit ve utrojestan disinda hicbirsey vermemislerdi.

Dualariniza ihtiyacim var...

mehaba bende tüp bebek tedavisine başlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…