- 22 Eylül 2011
- 169
- 22
- 48
arkadaşlar bende çarşamba günü alıcam sonucumu. inanılmaz stresliyim.bir de aksine bu hafta o kadar çok olumsuz olaylar yaşadım ki eşim ölümden döndü trafik kazası geçirdi. en yakın arkadaşım bana birsürü surat yaptı vb... bu kadar olumsuzluklarla tutar mı bilmem(( allahım hepimizin gönlüne göre versin.....
[
Wish, sen ne yaptın canım,oldu mu transferin???
denizceren ciğim senin 2. bebişin için mi transfer? ilkinde belirtilerin olmuşmuydu?
canım c.tesi transferim oldu gecesi evi su bastı ertesi günde bende bir miğde bulantısı bir ateş üşüme yanma baş dönmesi hepsi bir arda moralim çok bozuldu ağla ağla mahvaoldum bugun kendime gelebildim sen nasılsın nete giremedim bu arada senn transfer oldumu
selam arkadaşlarrr sonucumu aldım veeee hamileyimm... allah isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin.... BHCG değerim 82. cmt tekrarlayacağız dedi dr. bakalım inşallah yükselir.....
selam arkadaşlarrr sonucumu aldım veeee hamileyimm... allah isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin.... BHCG değerim 82. cmt tekrarlayacağız dedi dr. bakalım inşallah yükselir.....
şehnazcığım sakın korkma!..... o kadar basit ve kısa işlemler ki....ne olduğunu anlamadan bitiyor bile.....allahım yar ve yardımcın olsun....
Evet..
Yumurtalar toplandıktan sonra neler yaşadık,yaşıyoruz.Paylaşalım?
Tup bebege giren arkadaslar Allahim yuzumuzu guldursun! Insallah hamile kaliriz.Hamile kalanlar bebislerini ellerine almayi nasip etsin!
Arkadaslar Dun 1.12.2011 tarihinde yumoslar toplandi 4 adet yumurta ciktigini ve 3-olgun oldugunu soylemisti . Kendi Dr. izine gittigi icin baska dr toplama islemini yapmisti. Surekli 6-7 yumurta var diyorlardi son 28.11.2011.tarihinde bakildiginda durum ayni idi. Dun hastanede 1 saata yaklasik kaldim eve dondim corba ictim biraz bekleyip 2 bardak cay sonra ilaclarimi ictim wc gittim kucuk hic yapamadim. 30 dk bekledim tekrar gittim hic yapamadim tekrar hastaneye gittik Dr bakti rahim hersey normal dedi (kusura bakmayin orda kucuk wc yaptirmaya calisti Nerdeyse rengi koyu kirmizi- siyah rengindeydi) Igne vurdular sonra tekrar ilaclar aldim eve donunce wc girip agliyorum birkac saat durum ayniydi sonra Sukurler olsun aglaya yapabildim siyah renginde idi.
Dr bebreklerden kaynaklaniyor diyor. Transfer 5.12.2011 tarihinde olacak. Suan Nerdeyse 10-dan fazla ilaclar gunune 2-kere aliyorum. Bu arada buyuk kucuk wc bugun sukur sorunsuz oldu. Sasirmis durumdayim Transfer gunu belli ilaclari icmelisin diyor... Gecen sene sadece yumoslar toplandi transfer oldu folik asit ve utrojestan disinda hicbirsey vermemislerdi.
Dualariniza ihtiyacim var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?